+ Osteonorm
Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za APITOKS, Korisni saveti za zdravlje, Novosti, Vesti, Zanimljivosti, Žensko zdravlje

Apitoks + Osteonorm = rusko čudo za bečke lekare

Kiropraktičarske ordinacije Miloša Prvanovića u Austriji i Srbiji vrve od pacijenata koje je ovaj stručnjak spasao bolova nastalih kao posledica različitih oboljenja koštano zglobnog sistema.

Gospodin Prvanović vrhunski je poznavalac ljudskog tela, a znanje je stekao na Swiss Chiropractik Academy u Švajcarskoj.

Svoje iskustvo je, na zadovoljstvo brojnih pacijenata, primenio u Austriji i Srbiji. U Salcburgu i Beču, kao i u Zaječaru, Negotinu i Novom Pazaru, kroz mrežu ordinacija Preporod“ prošlo je na stotine zadovoljnih pacijenata, koji ovom stručnjaku duguju veliku zahvalnost zbog uspešnog tretmana, posle koga su nastavili da žive
normalno, bez bolova.

PODMUKLA OSTEOPOROZA

Na kontrolnom pregledu nakon uspešne terapije u bečkoj ordinaciji „Preporod“ gospođa Ruža Remetić ispričala je svoj slučaj:

– Imam 57 godina i već dugo živim i radim u Beču, u jednoj fabrici. Usled napornog posla i moje starosne dobi počela sam da osećam bol u kostima, koji se s vremenom intenzivno pojačavao. Kad je to postalo nepodnošljivo, obratila sam se lekarima. Dijagnostikovana mi je osteoporoza, kao glavni uzrokmojih tegoba. Znala sam da ne postoji lek, jer su i majka i tetka imale identičan problem, i bila sam svesna da će me to pratiti do kraja života. U prvi mah sam bila očajana, dobila sam i očekivanu terapiju, a na kontroli nakon pola godine ispostavilo se da se stanje pogoršalo!

Budući da je Beč najveći srpski grad izvan Srbije, tamo je počela s radom čuvena srpska kiropraktičarska ordinacija „Preporod“, s gospodinom Prvanovićem na čelu. Otišla sam na pregled i – nisam pogrešila.

Predložio mi je terapiju od nekoliko meseci koja je podrazumevala upotrebu preparata Ruske biljne farmacije.

 

 

OSTEONORM – Za bolju funkciju kostno-zglobnog sistema

APITOKS – mast protiv bolova u kostima, kičmi i zglobovima

Za masažu bolnih regija koristila sam Apitoks kremu s pčelinjim otrovom i kombinovala je s ruskim fitočajem Osteonorm, koji zbog svog sastava ima odličan efekat na uspostavljanje ravnoteže vode i soli u organizmu, te se obavezno primenjuje u tretmanu artritisa, artroze, gihta, spondiloze i drugih okoštavanja.

Ruski fitočaj Feminorm bio je sastavni deo terapije koja je išla u smeru uravnoteženja mog hormonskog statusa, koji je u ovim godinama i doprineo razvoju osteoporoze. I ne samo da mi je doveo hormone u red već mi je regulisao i druge propratne pojave hormonske neravnoteže.

KRENULO JE NABOLjE

Već na početku terapije, rasterećena od bolova, ponovo sam počela kvalitetno da spavam. Nisam se više budila „samlevena“ ni umorna. Znojenje i vrtoglavice bivali su sve ređi, kao i epizode nervoze, koje su mi zagorčavale svakodnevnu komunikaciju s okolinom.

Pila sam čaj tačno po uputstvu tri meseca s pauzom, pa ponovo tri meseca i ponovo pauza, i tako skoro godinu dana.

Po savetu gospodina Prvanovića, prilagodila sam ishranu svom stanju i redukovala upotrebu suhomesnatih proizvoda, masnih sireva i svih namirnica koje štete organizmu… Svakako me je ohrabrila činjenica da su nakon mesec dana bolovi bili neuporedivo slabijeg intenziteta.

Kako bi varenje hrane i iskorišćenost hranljivih materija bili potpuni, u ordinaciji „Preporod“ urađena mi je korekcija položaja želuca, takozvano nameštanje želuca, a od velike pomoći u sprečavanju gorušice i bolova bile su mi ruske biljne kapsule Gastrokalm. Prosto, život je počeo da mi se vraća, počela sam da se osećam mlađe.

Kad sam otišla na kontrolu kod lekara, moje iznenađenje bilo je veliko!

ŠOKIRANI DOKTOR

Nakon kontrolnog snimanja bilo mi je nelagodno, sa strahom sam posmatrala zbunjenog lekara koji je tumačio snimak.

Pozvao je i kolege, koje su s nevericom gledale moje pređašnje i tadašnje snimke i rezultate. Nakon temeljnog upoređivanja rezultata, doktor mi je saopštio da je osteoporoza u potpunosti – nestala.

Pitala sam: „Doktore, kako je to moguće?“. „Uglavnom je nemoguće“, rekao je on na nemačkom i nastavio: „Ali, u vašem slučaju stanje je neverovatno!”.

Doktor mi je pričao da u svojoj praksi nije video slučaj poput mog, i da je to poprilično nemoguće, ali da je greška u potpunosti isključena. Setila sam se kako sam se disciplinovano pridržavala terapije propisane u ordinaciji „Preporod“ i znala da je doktor u pravu – stvarno sam ozdravila.

Samo ime „Preporod“ govori više od hiljadu reči. Zahvalnost za život bez bola dugujem gospodinu Prvanoviću, kao i čudu Ruske biljne farmacije.

Rulek – Ruski fitočaj

Dr sc. med. Sergej Valerijevič Korepanov, autor i tvorac čajnih mešavina altajskih biljaka

Jedinstvenog oblika, u vidu lako otopivih okruglih briketa, jednostavni su za upotrebu i doziranje.

Predstavljamo vam 14 različitih vrsta čajeva dr Korepanova, a po nazivu nije teško zaključiti za koje su probleme namenjeni.

Kolekcija lekovitih fitočajeva dobijenih mešavinom altajskog bilja „Rulek – Ruski fito čaj“: Aterobalans, Venodoks, Dim stop, Tiroid maks, Tiroid min, Feminorm, Glukonorm, Imunorm, Osteonorm, Fitoslim, Energija Altaja, Alergostop, Borovaja matka, Čaga čaj.

Fitočajevi

Fitočajevi

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *