SAZNAJTE: Bol u zglobovima- nije mit!
Fitoterapija, Iskustva korisnika za APITOKS, Korisni saveti za zdravlje, Vesti, Zanimljivosti

SAZNAJTE: Bol u zglobovima- nije mit!

Bol u zglobovima usled promene vremena nije mit- istraživanja pokazuju da promene u barometrijskom pritisku mogu prouzrokovati bol u zglobovima, naročito kod osoba sa artritisom, reumom, gihtom…

Bol u zglobovima uzrokuje vazduh u izolovanim  šupljinama kostiju, pri promeni pritiska se širi i pritiska nerve koji prožimaju kosti. Naučnici takođe tvrde da i prirodni elektromagnetizam je dovoljno jak da utiče na naše zdravlje, samim tim i na bolove u koštano zglobnm sistemu.

 Sa  ovakvim problemima se suočava veliki deo populacije, učestalost tegoba povećava se sa godinama a statistika pokazuje da su im žene podložnije.Reumatoidni-artitis

Kako se prirodno izboriti sa tim i ne dozvoliti da nam to bude izgovor za mrzovolju?

PRIMED 3 U periodu u kome sledi menopauza, dolazi do smanjenje nivoa ženskih polnih hormona što kod većine žena može dovesti do smanjenja gustine kostiju, PRIMED 3 je biljni, prirodni preparat na bazi meda, minerala, kurkume i propolisa. Svojim aktivnim supstancama pomaže da se organizmu obezbedi dovoljna količina kalcijuma, kako bi se ovaj fiziološki proces, smanjenje gustine kostiju usporio, i omogućilo fiziološko funkcionisanje koštano-zglobnog sistema. PRIMED 3 se preporučuje kod: osteopenije, osteoporoze, artritisa, povećane potrebe za kalcijumom.

 

Od davnina do danas, poznata je terapija reumatskih i drugih koštano zglobnih oboljenjapčelinjim Apitoksotrovom- apitoksinom.

APITOKS MAST  svojim jedinstvenim sastavom pčelinji otrov (apitoksin)ulje kamfora, ekstrakt rena, lipe i propolisa i drugi aktivni sastojci) blagotvorno utiče na bolesti radikulitisa, išijasa, artritisaartroze, spondiloze (okoštavanje), gihta, povrede ligamenata, oboljenja kičmenog stuba (i drugih oboljenja koštano- zglobnog sistema), osteohondrosisa, ulceracije tkiva (rana koje nastaju kao posledica proširenih vena), hroničnih upalnih procesa, dekubitusa, rinitisa, sinusitisa i slično.

OSTEONORM - Za bolju funkciju kostno-zglobnog sistema 30 briketa

OSTEONORM fitokompleks je čaj stvoren po staroaltajskom receptu za kostobolju. Ovaj recept je zapisao početkom 19. veka sveštenik, otac Makarije, budući vladika i svetitelj. U surovim uslovima Altaja i Sibira zapaljenski procesi koštano-zglobnog sistema, poput artritisa, predstavljaju čest zdravstveni problem, kao i okoštavanje, nagomilavanje soli i sl. Mešavina biljaka ovog proizvoda (barski petolist, medveđe grožđe, cvet kamilice) blagotvorno deluje kod problema koštano-zglobnog sistema, i pomaže u sprečavanju ozbiljnijih oblika istih.

 

Stručnjaci savetuju  da pored prirodnih preparata koji nam u velikoj meri eliminišu i olakšavaju tegobe, treba maksimalno adaptirati telo vremenskim promenama, provođenjem dužeg vremena napolju, ma koje doba godine bilo.  Šetnja ili bilo kakva aktivnost u prirodi je preko potrebna i deluje stimulativno na mišiće i nerve i opšte dobro zdravlje. Stimulacija u vidu sauna i tuširanjem naizmenično toplom i hladnom vodom je takođe preporučljiva, osim osobama osetljivog srca i sa srčanim problemima.

Ukoliko su bolovi neizdržljivi ne uzimajte analgetike na svoju ruku ili druge hemijske lekove protiv bolova, već se obratite lekaru ili fitoterapeutu za biljnu, prirodnu terapiju koja vas može uspešno lišiti bolova.

Redovnom upotrebom navedenih saveta kao i programa regulacije zdravlja, sastavljenog od biljnih preparata, očistićete organizam,

 REGULISAĆETE SIMPTOME i držati ZDRAVLjE POD KONTROLOM. 

RuLek

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *