posledice hemioterapije
Fitoterapija, Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive, Prevencija onkoloških oboljenja, Vesti

Uz sibirsku Granday CHAGA ne osećam posledice hemioterapije

Ovo je priča Nadežde Bespalove (56) iz Samare, kojoj je pre tri godine dijagnostikovan kancer jajnika. Teške posledice hemioterapije, slabost i vrtoglavicu, uspela je da u potpunosti otkloni uz sibirsku GRANDAY CHAGA-u.

GRANDAY CHAGA u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom)

GRANDAY CHAGA proactive – u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jednomesečnu upotrebu

Moja borba s karcinomom počela je pre tri godine kada mi je dijagnostifikovan komplikovan oblik karcinoma ženskih polnih organa.

Nažalost, operacija nije dala željeni efekat i javile su se metastaze.

Moja doktorka Bogdanova Kamila Rustamovna predložila mi je korišćenje našeg ruskog biljnog preprarata Granday Chaga.

On predstavlja kombinaciju triju medicinskih gljiva: čaga, rejši i kordiceps, inače poznatih po izvanrednim antikancerogenim svojstvima.

Čaga sprečava agresivne oblike karcinoma da napreduju i znatno povećava imunitet.

Pre početka korišćenja Granday Chage prognoze nisu bile tako optimistične. Uporedno sa lečenjem medicinskim gljivama bila sam i na hemioterapiji i mogu vam reći da prvi put nisam imala slabost i vrtoglavicu od primanja hemioterapije, a već za mesec dana počela sam sama da ustajem iz kreveta.

Sada već pijem kompleks medicinskih gljiva devet meseci i svakog dana osećam kako mi se vraćaju snaga i nada.

Inače, nadživela sam vreme koje su mi prognozirali, a osmeh moje voljene doktorke govori mi da je najgore ostalo iza mene, i da sa Granday Čagom imam šansu da živim dalje!

Za mene je to ne samo velika radost već i dokaz da čovek nikada ne treba da se predaje. Nadam se da će moje iskustvo s lekovitim gljivama biti od koristi svima obolelima od raka i da će im pomoći da prevaziđu svoje probleme.

Drago mi je da se naša Granday Chaga pojavila i u Srbiji i hoću da zahvalim svojoj doktorki i kompaniji RuLek što je uvezla ovaj preparat koji daje ne samo nadu već i stvarni rezultat.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *