Dobitni trio u jednom preparatu
Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive

Dobitni trio u jednom preparatu

U centru za istraživanje lekovitog bilja u sibirskom gradu Tomsku nastala je jedinstvena formula kombinacije lekovitih biljaka (đumbir, sibirska jela, timijan) i medicinskih gljiva (čaga, reiši i kordiceps). Po rečima dr Andreja Aleksejeviča Vekovceva, jednog od tvoraca Granday čage, ovo je prvi put u svetskoj praksi da se u jednom preparatu precizno uravnoteži međusobni odnos medicinskih gljiva da bi se pružio nejefikasniji rezultat u preventivi i terapiji. Taj idealan odnos sastojaka ljudski organizam može da apsorbuje u najvećem procentu.

Jedinstveni preparat Granday ČAGA Proactive u sebi sadrži ekstrahovane sastojke čage, reiši gljive i kordicepsa.

Gospođa J. K. iz Loznice, koja nas je pozvala pre nekoliko meseci zbog dijagnoze koju su francuski lekari postavili njenom sinu, bila je veoma uplašena. Naime, na osnovu detaljnog ispitivanja i uporednih snimaka njemu je dijagnostikovan karcinom lociran i upleten oko trbušne aorte – najvećeg i najvažnijeg krvnog suda u stomaku. Da nesreća bude veća, tumorozna masa je u tolikoj meri obuhvatila aortu da je masa nabujalog tkiva vršila pritisak na nju i životno je ugrožavala. Operaciju nije bilo moguće izvesti. Dodatnoj iscrpljenosti organizma doprinele su i snažne hemioterapije kojima je bio izlagan – ispričali su nam u kompaniji koja uvozi ovaj preparat.

GRANDAY CHAGA u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom)

GRANDAY CHAGA proactive – u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jednomesečnu upotrebu

Kada je J. K. čula za lekovitost medicinskih gljiva iz Sibira – čage, reiši gljive i kordicepsa, odnela je u Francusku nekoliko pakovanja Granday ČAGA.

– Nekoliko meseci nismo imali kontakt sa gospođom J. K., ali kada nam se javila, po radosnom glasu zaključili smo da lečenje ide dobrim tokom – ističu naši sagovornici i nastavljaju:

– Detaljno nam je ispričala o teškoj zdravstvenoj situaciji u kojoj je bio njen sin nakon prve hemioterapije. U toku drugog ciklusa terapije, sin gospođe J. K. koristio je Granday ČAGU Proactive  koju mu je odnela. Za kratko vreme desila se promena nabolje. Opšte stanje se popravilo, bez ikakvih posledica koje takav vid terapije podrazumeva. Obim i veličina tumoroznog tkiva koje je obuhvatalo i pritiskalo trbušnu aortu značajno su se smanjili sa tendencijom da potpuno iščeznu. Zahvalna majka nam je prenela reči francuskih lekara da takav slučaj nije zabeležen kada je reč o saniranju tumoroznih promena takve vrste i obima.

Jedna teglica je kombinacija čage, kordicepsa i timijana koja se pije ujutru. Popodne se uzima čaga sa lekovitom gljivom reiši i đumbirom, a uveče čaga sa sibirskom jelom i listom breskve.

O lekovitosti čage svedoče brojne naučne studije i na istoku i na zapadu. Ovaj preparat mogu da koriste kako teški bolesnici, tako i sasvim zdravi ljudi za prevenciju i podsticaj dodatne životne energije.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *