Granday ČAGA u borbi sa karcinomom dojke
Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive

Granday ČAGA u borbi sa karcinomom dojke

Dijagnozu karcinoma dojke Sonja Vujić, profesorka u penziji, dobila je pre šest meseci. Kao i svaka žena sa takvom strašnom dijagnozom bila je uplašena i zatečena.

– Deca su porasla, tek sam bila otišla u penziju i maštala sam o lepim i mirnim penzionerskim danima, o poseti sestri u Francuskoj, ali sve je krenulo drugim putem. Morala sam da započnem hemoterapiju i borbu za život – ističe gospođa Vujić.

Promenila je, kako kaže, način ishrane i mnoge druge navike, ali poboljšanje nije osetila. Naprotiv, Sonja se, priznaje, osećala veoma loše.

– Prvu hemoterapiju podnela sma užasno teško. Bilo mi je muka, osećala sam se malaksalo i nisam imala elana da se borim za život. Tada mi je kćerka nabavila sibirski biljni preparat Granday čaga, napravljen od nekoliko lekovitih gljiva: čage, kordicepsa i reišija sa dodatkom lekovitog bilja đumbira, timijana, sibirske jele i lista breskve. Počela sam da je koristim prema uputstvu. Krenula sam i na drugu hemoterapiju. Razliku ne mogu ni da opišem! Nisam imala ni slabost, ni mučnine, uobičajeno sam živela, pa čak sam i šetala.

GRANDAY CHAGA u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom)

GRANDAY CHAGA proactive – u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jednomesečnu upotrebu

Nisam imala ni slabost, ni mučnine, uobičajeno sam se ponašala, pa čak sam i šetala.

Profesorka Vujić zainteresovala se za lekovitu gljivu čagu i preparat koji joj je kćerka kupila i uvidela da se značajno razlikuje od svih sličnih.

Sibirski preparat Granday ČAGA Proactive zapravo se sastoji od tri pakovanja različitog sadržaja.

Jedna teglica je kombinacija čage, kordicepsa i timijana koja se pije ujutru. Popodne se uzima čaga sa lekovitom gljivom reiši i đumbirom, a uveče čaga sa sibirskom jelom i listom breskve.

– Mnogo sam pročitala o svim ovim lekovitim gljivama sa Istoka i o biljkama koje združene u jednom preparatu deluju u slučajevima kao što je moj. Popila sam četiri kutije Granday čage do sada i nastavljam sa uzimanjem. Zbog pozitivnog dejstva koje sam osetila, bez rezerve sam preparat preporučila osobama koje sam upoznala u bolnici i, koliko znam, svi imaju slično iskustvo kao i ja. Ovom prilikom svoje iskustvo sa ruskim proizvodom hoću da podelim sa svima koji imaju slične probleme, idu na hemoterapiju ili boluju od neke vrste kancera. Bilo bi mi zaista drago da i drugima bude od koristi i da još neko sazna za ovaj jedinstven ruski proizvod.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *