Granday chaga proaktiv - posleratna iskustva
Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive

Granday chaga proaktiv – posleratna iskustva

Čaga, reiši, kordiceps – medicinske gljive istoka udruženim delovanjem protiv karcinoma

Neobičnog sagovornika iz Rusije upoznali smo u Beogradu dok je tražio put ka bulevaru Vojvode Stepe. Kako nam kaže, zadržao se u centru da bi kupio neophodne lekove i nemalo se obradovao kad je u Maloj Ruskoj Apoteci našao zalihe preparata na bazi čage, koji inače redovno koristi već godinama.

Na solidnom srpskom otvorio je dušu… Sa svežim sećanjem na posledice ranjavanja nakon eksplozije granate i kontuzije mozga tokom ratnih sukoba u Čečeniji, ratni veteran Viktor Čendinski prenosi nam svoju životnu priču:

Dijagnostikovan mi je rak mozga pre četiri godine. Odmah sam se setio događaja iz rata i kontuzije koju sam doživeo nakon eksplozije minobacačke granate, kad mi se šlem prosto rascvetao, polomio mi kosti glave i jednim delom ostao u moždanom tkivu. U stvari, događaj su mi opisali saborci nakon što sam se oporavio, budući da se detalja ne sećam. Inače, sada živim u Moskvi i vojni sam penzioner.

Najteža dijagnoza – RAK

Doktor koji mi je dijagnostikovao rak predložio mi je hemioterapiju i radioterapiju. Ali pritom mi je napomenuo da terapiju lekovitim biljem ne zanemarujem jer ona može biti izvanredna podrška organizmu tokom hemoterapije i zračenja. Od prijatelja s Dalekog istoka (Kamčatka) saznao sam da, osim lekovite gljive čage (brezova gljiva), treba da koristim i tradicionalne gljive karakteristične za dalekoistočno podneblje – reiši i kordiceps.

GRANDAY CHAGA u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom)

GRANDAY CHAGA proactive – u jednom pakovanju sadrži tri bočice sa po trideset briketa (90 kom), što predstavlja potrebnu količinu za jednomesečnu upotrebu

Prilično sam se namučio dok nisam došao do kvalitetnih sirovina, to jest medicinskih gljiva od kojih mi je supruga pripremala čajne napitke. To je bilo veoma komplikovano. Uopšte nije tako jednostavno skuvati čaj a da bude delotvoran kako mi to zamišljamo. Na primer, da bi bila od koristi i delovala na bolestan organizam, čagu treba preliti vrelom vodom temperature ne više od 90 ni niže od 80 stepeni. Zatim se kuva u „vodenoj banji“ dva sata, da bi se tek onda taj vodeni ekstrakt, koji mi zovemo čaj, mogao upotrebiti, i to pod uslovom da pripremljena tečnost stoji u frižederu kraće od 24 sata, jer posle toga delotvorne materije gube efekat. Tek je posebna komplikacija u pripremi čaja od kordicepsa i gljive reiši, za koje važe sasvim drugačiji principi pripreme.

ČAGA – Trio lekovitih medicinskih gljiva u jednom preparatu

Za suprugu i mene bio je to komplikovan svakodnevni poduhvat sve dok mi jednog dana doktor nije preporučio kombinaciju lekovitih gljiva Granday Chaga, naše ruske kompanije koja ima fabriku u Tomsku u Sibiru. Smisao je u tome da su stručnjaci iz tomske fabrike izdvojili suve ekstrakte međusobno kombinovanih medicinskih gljiva čaga, reiši i kordiceps, koji se lako rastvaraju u vodi.

Preparat je u obliku dehidriranog briketa, pa ga je dovoljno preliti vrelom vodom i sačekati sedam do devet minuta! Tako prosto – a toliko znači. Mnogo je lakše odrediti neophodnu koncentraciju. Doktor mi je zbog bolesti preporučio duplu dozu, a sad se, slava Bogu, dobro osećam. Nakon četiri godine lečenja izborio sam se s bolešću, preživeo dva zračenja i pet hemoterapija i ušao u konstantnu remisiju, ali kompleks medicinskih gljiva Granday Chaga i dalje pijem triput dnevno, kako treba.

Veoma je važno znati da medecinske gljive podržavaju rad jetre, koja je ujedno i najveći filter u organizmu. Čiste je i štite, sprečavaju pojavu metastaza i ispoljavaju niz korisnih regenerativnih efekata. Moja supruga, iako je potpuno zdrava žena, takođe, makar jednom u pola godina popije kuru medicinskih gljiva Granday CHAGA Proactive. Naime, doktor nam je objasnio da se karcinomne ćelije stvaraju i kod zdravih ljudi svakog trenutka, samo je pitanje koliko je organizam sposoban da ih na vreme otkrije i sopstvenom odbrambenim snagama uništi.

Snaga i volja

„Tovariš“ Viktor ispričao nam je svoju priču na proputovanju kroz Srbiju. On se kolima uputio u Crnu Goru na odmor, a kako je obavešten da se i u Srbiji može kupiti Granday Chaga proaktiv, ciljano je stigao u Malu Rusku Apoteku u Beogradu (bul. Vojvode Stepe 347), kako kaže, da dopuni zalihe tog preparata. U odličnoj kondiciji, prevalivši automobilom dug put iz Moskve do Beograda, poželeo je svim čitaocama dobro zdravlje i dug života u dve reči: „Budte zdorovы!“

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

2 komentara na tekst “Granday chaga proaktiv – posleratna iskustva

 1. Da li je preporucena upotreba ovog vaseg preparata Grandy chage i za malu decu,tipa od godinu dana koji se lece od karcinoma. Hvala.

  1. RuLek kaže:

   Poštovana Biljana,

   Granday chagu čaj mogu konzumirati i deca, u dozama koje su prilagođene za taj uzrast, ukoliko ne postoji individualna preosetljivost.
   Svakako uz konsutlaciju lekara koji vodi i prati lečenje deteta.

   Srdačno,

   Vaš RuLek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *