40 altajskih biljaka u medu za jačanje imuniteta
Iskustva korisnika za Sorokotravnik

40 altajskih biljaka u medu za jačanje imuniteta

Nisam više mlad čovek, ali i pored svoje sedamdeset i dve godine imao sam prilično aktivan, i koliko godine dozvoljavaju, normalan život. Igrao sam šah sve do prošle godine, išao sam u šetnju, a ponekad sam sa prijateljima izlazio u kafanu, kao u stara vremena – priča Stevan Lazić, penzioner iz Novog Sada i nastavlja:

– Međutim, promenila su se vremena, promenio sam se i ja. Sve više i sve češće primećivao sam da mi nedostaje snaga da radim ono što sam navikao. Međutim, ono što me je još više brinulo jeste nedostatak elana – odjednom nisam imao ni želju da se šetam, ili da radim bilo šta drugo. Postao sam manje zaintresovan za svet oko sebe, oslabio sam i postao inertan. Sin je prvi primetio. Skrenuo mi je pažnju nekoliko puta, ali nisam ni registrovao njegove reči. Na kraju krajeva, prkosno sam razmišljao, moja je stvar da li igram šah ili ne.

Jačanje imuniteta uz Sorokotravnik

SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh

SOROKOTRAVNIK – izvor energije za vaše telo i duh

Sin gospodina Lazića kupio je Sorokotravnik, med sa četrdeset ekstrakata biljaka za povećanje imuniteta. Stariji Lazić bio je prilično skeptičan da li će taj med delovati, pogotovo zbog njegovih godina.

– Ipak, razmišljao sam, nema tu mnogo filozofije, a Rusi čine čuda sa biljkama. Taj proizvod ne može da mi naškodi, a kada je sin već kupio, uzeo sam da probam, da ne budem jedan od onih večito nezadovoljnih džangrizavih staraca koji sve odbijaju i ništa im ne valja. Verovali ili ne, dejstvo sam osetio već prvog dana, kada sam ujutru uzeo kašiku meda.

Ruski Sorokotravnik produžio mi je život

Otopio sam ga pod jezikom – specifičnog je ukusa, ali nije neprijatan – naprotiv. Učinilo mi se kao da mi se malo
razbistrilo u glavi i osećao sam da imam malo više energije, mada sam u prvi mah to povezao sa lepim sunčanim danom napolju. Ali, kako sam nastavio da uzimam, shvatio sam da moje raspoloženje nema veze ni sa vremenom, ni sa političkom situacijom. Ruski Sorokotravnik daje mi energiju i diže elan, jača mi volju za životom i za radom. Počeo sam lagano da se budim iz letargije koja me je ošamutila, i tek sada shvatam da sam bio zaribao.

Gospodin Lazić se vratio starim navikama. Sorokotravnik uzima redovno, dve kafene kašike ujutru i jednu pre ručka. Primetio je da se mnogo ređe razboljeva, a kao bivši pušač uspeo je da izbaci sav sekret iz pluća i bronhija. Hronični bolovi ili su nestali ili su se smanjili.

– Na kontrolnim lekarskim pregledima rezultati su bili kao kod regruta. Od tada Sorokotravnik uzimam redovno. Jedno pakovanje traje mi dugo, po četrdeset do četrdeset i pet dana – konstatuje Stevan i dodaje: – Ponekad, između jedne i druge tegle napravim kraću pauzu od pet do sedam dana i onda nastavim. Znam da mi je Sorokotravnik ne samo produžio život, nego mi je produžio kvalitetan život.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika SOROKOTRAVNIK preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *