Koštano
Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za APITOKS, Vesti

Rusko-srpska nit u terapiji KOŠTANO ZGLOBNIH PROBLEMA

Apitoks krema –  primena pčelinjeg otrova u Kiropraktičnom centru Preporod

Gospodin Miloš  Prvanović jedan je od retkih stručnjaka u oblasti fizioterapije I kiropraktike koji je stekao diplomu na Swiss Chiropractik Academy u Švajcarskoj.
Svoju profesionalnu afirmaciju stekao je u Salcburgu u Austriji. Kroz „njegove ruke“ prošlo je stotine pacijenata iz cele Evrope koji mu duguju ogronu zahvalnost. Svi su istog mišljenja , I svi se osećaju kao preporođeni.
Ovog vrhunskog poznavaoca ljudskog tela upoznali smo u Zaječaru u njegovoj ordinaciji čiji naziv doslovce opravdava svoje postojanje

Koštano zglobni

“Centar kiropraktike Preporod“ u Zaječaru bavi se kiropraktičkom praksom, trakcijom vratnog i lumbalnog dela kičme, nameštanjem ramena i saniranjem povreda zglobova.  

U centru kiropraktike posebna pažnja posvećuje se  lečenju diskurs hernije, iščašenja i uvrnuća zglobova, a kuriozitet predstavljaju najsavremeniji kompjuterski i manuelni stolovi za trakciju vratnog i lumbalnog dela kičme, kao I upotrba  specijalne aparati najnovije generacije.

Izučavajući problematiku zglobnih veza na čuvenoj Swiss Chiropractik Academy imao je priliku da se uveri da terapija koštano zglobnih sistema, utrljavanjem krema sa pčelinjim otrovom značajno utiče na brz oporavak pacijenata.

Tržeći najbolje rešenje, primetio sam da sve veći broj mojih pacijenata, dolazeći u ordinaciju, donose sa sobom rusku kremu Apitoks sa pčelinjim otrovom koju su nabavljali u Srbiji, kao i Osteonom – ruski fitočaj, koji pomaže sprečavanju taloženja soli u zglobnim vezama.  Bio sam svedok I direktan učesnik u njihovom brzom oporavku, kombinujući različite kiropraktičarske metode uz upotrebu Apitoks Kreme i fito čaja.

U ponudi raznih proizvoda sličnog sastava, testirajući njihove efekte u praksi, nedvosmisleno se pokazalo da je Apitoks krema najbolje rešenje, budući da je kombinacija lekovitog bilja i pčelinjeg otrova koji sadrži u sebi najkompletnija.

Kiropraktički metode uz upotrbu Apitoks – mast sa  pčelinjim otrovom su najadekvatnija pomoć za probleme sa kičmom, diskus hernijom, bolovima u ramenu, vratu, rukama, nogama, išijasom, spondilozom, i ostalim tegobama!

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast sa pčeljinjim otrovom – protiv bolova u kostima

 

Pomeren želudac

Po rečima gospodina Prvanovića vrlo je interesantna povezanost kičmenih anomalija sa želudačnimm tegobama, poput vrlo neprijatnog problema pomerenog želuca. Manifestacije su vrlo neprijatne i bolne i sekundarno izazivaju nepodnošljive tegobe.

Pre sanacije stanja  pršljenova u lumbalnom delu kičme kako bi se oslobodili nervi koji inervišu želudac, potrebno je sanrati akutni bol u želucu.

Korišćenjem ruskog preparata Gastrokalm maksi koji normalizuje Ph vrednost želudačnog soka, poboljšava proces varenja hrane, a time i apsorpciju hranljivih materija unetih hranom i neophodnih organizmu postižem izvanredan efekat brzog dejstva

Fitokompleks ima antibakterijsko i antigljivično delovanje u želudcu i crevima. Spečava rast i množenja gljivica i bakterija (uključujući helikobakter) koje izazivaju određene bolesti.

Masaža tehnikom ,,lastin rep“ poboljšava peristaltiku i rad celokupnog stomaka, i fino namešta ostale organe koji su bili pomereni zbog želuca.
Istom tehnikom želudac se podiže i vraća u normalan položaj ako je bio spušten. Po završetku masaže stavlja se vakuum posuda na pupak da bi želudac zauzeo idealan položaj.
Osećaj kada vakuum vuče je vrlo prijatan i oslobađajući. Masažom energetskih tačaka na meridijanima stopala, dejstvom pčelinjeg otrova izaziva se snažnija cirkulacija I  otvara  ponovo protok energije ka želucu, on se budi i ponovo normalno radi.

Stečenim znanjem u Evropi I uverenjem u efikasnost ruskih proizvoda koji doprinose lečenju mojih pacijenata postigao sam vrhunske rezultate, I želim da I u mojoj zemlji pomognem ljudima da izaberu pravi put u rešavanju sopstvenog zdravstvenog statusa

 

GASTROKALM - reguliše rad želuca i creva

GASTROKALM – reguliše rad želuca i creva

Gastrokalm:
foto sa sastavom Aloe vera ekstrakt = 16,7 mg.
Beta karotin 20% = 6,25 mg.
Bokvica(list) = 25 mg.
Bromelajin = 10 mg.
ČAGA ekstrakt= 27,10 mg.
Valerijanaekstrakt = 25 mg.
Vitamin U = 60,8 mg.
Lan (seme) = 25 mg.
Papain = 12,5 mg.
Propolis= 30 mg.
Sladić ekstrakt korena = 22,23 mg.
Magnijum oksid = 33,17 mg.
Magnijum karbonat = 27,1 mg.
Islandski lišaj = 25 mg.
Mirođija (seme) = 25 mg.

 

Osteonorm fito čaj

Barski petolist ima izraženo antiupalno delovanje, a uz to ima i sposobnost da značajno umanji bolove.

Drugi naziv ove biljke je ruski ženšen Danas se barski petolist istražuje u onkološkom centru Ruske akademije nauka sa ciljem da se dokaže ne samo njegovo antireumatsko, već i antikancerogeno delovanje. Inače, barski petolist je izuzetno sredstvo u tretmanu artritisa, artroze, gihta, okoštavanja..

Medveđe grožđe je poznato prirodno sredstvo za poboljšavanje lučenja mokraće i uspostavljanje ravnoteže soli i vode u organizmu. Kod duže vremenske upotrebe značajno pomaže u rešavanju problema okoštavanja i gihta.

 

OSTEONORM - Za bolju funkciju kostno-zglobnog sistema

OSTEONORM – Za bolju funkciju kostno-zglobnog sistema

 

Sve preoizvode Rulek ruske biljne farmacije možete potražiti u apotekama I ordinacijama širom Srbije

Mala ruska apoteka – Beograd

Desvet – Beograd

Dar iz prirode – Šabac

Organik –  Novi Sad

Lavanda I lan – Pančevo

Rulek distribucija i veleprodaja

 

 

2 komentara na tekst “Rusko-srpska nit u terapiji KOŠTANO ZGLOBNIH PROBLEMA

 1. Vesna kaže:

  Ja sam zainteresova za apitox kremu
  Osteonorim čaj, petolist i cenu .Hvala…problem imam sa sistemskom skrelozom i reumatoidom..

  1. RuLek kaže:

   Poštovana Vesna,

   Cena navedenih preprarata sa Đurđevdanskim popustom iznosi 3.424 dinara. (2.489 din – Apitoks; 935 din Osteonorm)
   Proizvode možete naručiti putem naše online prodavnice ili pozivom na telefon 069/454 7060.
   Ukoliko ste penzioner, dostava je besplatna.

   Veliki pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *