Nekoliko godina mučila sam se sa bolovima u nogama, dok nisam našla rusku mast spasa
Iskustva korisnika za VENODOKS

Nekoliko godina mučila sam se sa bolovima u nogama, dok nisam našla rusku mast spasa

Prve probleme sa venama Dragana Nikolić, kasirka u jednom megamarketu, osetila je pre nekoliko godina. Godine višesatnog stajanja počele su da ostavljaju traga. Vremenom, vene su postajale sve vidljivije. Dragana je hodala otežano, a svaka promena vremena joj je smetala.

Bolela me je cela noga! Otok i crvenilo bili su upadljivi. Sve što sam počinjala da radim, teško bih završavala, a troje dece nije moglo da čeka. Na poslu sam jedva izdržavala da stojim. Pre spavanja vezivala bih nogu zavojem, ali ništa nije pomagalo. Sve je to za mene bilo veliko mučenje, naročito kad se menja vreme – priča naša sagovornica.

Uz VENODOKS Tentorium, napravljen od pčelinjeg otrova, pčelinjeg voska, ulja kamfora, ekstrakta rena, uz ekstrakt gaveza, hitozana i divljeg kestena više ne osećam težinu i umor u nogama i mišićima.

Od kolena na niže, duž listova, obe noge su joj bile izbrazdane venama. Bila je, kaže, primorana da ne izlazi iz pantalona ne bi li ih prekrila. Ali, estetski problem bio je manje važan od bolova koji su je mučili.

– Za ovih nekoliko godina mazala sam, na problematične delove, razne gelove i kreme. Međutim, nisam osećala trajnije poboljšanje, samo trenutno – ističe Dragana.

VENODOKS - mast za hemoroide i proširene vene

VENODOKS – mast za hemoroide i proširene vene

Po preporuci, počela je, kaže, da koristi rusku mast VENODOKS Tentorium, napravljenu od pčelinjeg otrova, pčelinjeg voska, ulja kamfora, ekstrakta rena i pegusa – komponente propolisa, uz ekstrakt gaveza, hitozana i divljeg kestena.

Venodoks sadrži precizno izbalansirane sastojke koji omogućavaju da aktivni sastojci dopru do najdubljih slojeva kože, i na taj način mast dugotrajno deluje blagotvorno. S obzirom na to da pčelinji otrov predstavlja spoj nekoliko proteina i aminokiselina, on na organizam utiče kao protivupalno sredstvo i smanjuje bol.

Ovu mast Dragana je mazala dva meseca tri puta dnevno, naročito uveče kada se smiri i opusti, i vrlo brzo je osetila da su bolovi u nogama skoro nestali.

– Nemam teškoće pri hodu, kao ni grčeve ni bolove. Više ne primećujem kapilare koji su počeli da pucaju. Nabubrele vene znatno su se povukle. Stalno sam na nogama, radim i po kući i na poslu i dobro mi je. Više ne osećam težinu i umor u nogama i mišićima. Noge mi više ne otiču, crvenilo se povuklo – konstatuje naša sagovornica i nastavlja:

– U drugoj trudnoći pojavili su mi se i hemoroidi. Svrab, peckanje i bolovi postajali su sve jači, posebno noću, tako da nisam mogla da spavam. Iako sam iz ishrane potpuno izbacila ljuto i kiselo dešavalo se da nemam stolicu i po sedam dana – priseća se Dragana.

Pošto je shvatila da je VENODOKS Tentorium blagotvorno deluje i kod tegoba sa hemoroidima, mazala sam ga i na to područje.

– Neprijatnosti, poput svraba i peckanja nestali su, mnogo mi je bolje – objašnjava Dragana i zakljušuje: – Sve
se kreće u dobrom smeru, nastavljam da mažem ovo rusko blago.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika VENODOKS masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *