Neurostabil plus Sorokotravnik je ruski odgovor na stres
Iskustva korisnika za Neurostabil, Iskustva korisnika za Sorokotravnik

Neurostabil plus Sorokotravnik je ruski odgovor na stres

Simptome umora, malaksalosti i manjka elana Dušica Samardžija prvi put je osetila još kao relativno mlada osoba, ali tome nije pridavala mnogo značaja. Ozbiljnije psihološke poremećaje doživela je posle porođaja sa prvim detetom, ali kako je bila okupirana brigom oko bebe, nije se mnogo bavila sobom.

– Ozbiljni problemi počeli su nakon bombardovanja. Ipak, na svaki osećaj uznemirenosti i depresije, noći bez sna ili na pojavu vrtoglavice nisam reagovala, jer sam mislila: „Proći će, proći će“. Prvi napad panike bio je znak da je situacija veoma ozbiljna i da se pogoršava. Prosto, više nisam mogla normalno da funkcionišem. Nisam mogla da idem na posao, da izađem iz stana, a miran san za mene je postao misaona imenica. Budila bih se umornija nego što bih legla – priča naša sagovornica.

A od lekara šaka lekova

Otišla je kod izabranog doktora, i nakon pregleda i uputa specijalisti, dobila je da pije lekove za spavanje i za smirenje.

– Lekovi koje sam pila pomagali su mi, ali zbog njih sam bila omamljena i uspavana, misao mi nije bila bistra. Pokreti su mi bili nekoordinisani i usporeni. U takvom stanju nisam mogla da idem na posao. Sama sebi ličila sam na zombija. Plašila sam se da ću postati zavisna od upotrebe lekova za smirenje. To saznanje veoma me je pogodilo, a pomećan osećaj straha, besa i nemoći jedva da mogu rečima da opišem – dodaje Dušica.

U beskrajnoj spirali beznađa, besa i straha

– Kao obrazovana osoba počela sam da shvatam da sam neprimetno skliznula u začaran krug, u beskrajnu spiralu straha, nervoze, besa i depresije iz koje ne mogu da izađem svojom voljom. Počela sam da tražim rešenje da bih mogla da se bavim poslom, da izađem sa prijateljicom na kafu ili u kupovinu i da ne reagujem paničnim strahom zbog svakog šušnja kese, a pritom da ne budem ošamućena od popijenih sedativa. Čak sam dospela u fazu da su mi se zbog neuravnoteženog psihoemotivnog stanja i česte upotrebe hemijskih sedativa i antidepresiva pojavili i problemi sa želucem (gorušica) i jetrom. Počela sam da osećam simptome tzv. preuranjenog klimaksa.

SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh

SOROKOTRAVNIK – izvor energije za vaše telo i duh

Prijatelj Dušice Samardžija, lekar kardiolog, predložila joj je da pokuša sa ruskim biljnim preparatima koje je nedavno i sama koristila, i preporučila joj je vrlo efikasan proizvod dobijen kombinovanjem nekoliko vrsta biljaka koji ne ispoljava štetne i neželjene efekte.

Spas stiže iz Rusije

– Kada sam pročitala da je Neurostabil namenjen protiv stresa, depresije, nervoze, histerije, hipohondrije, povišenog uzbuđenja, migrene, endokrinih bolesti i nervoze u klimaksu, pomislila sam: „Pa ovo kao da je pravljeno za mene i moje dijagnoze!“ Posebno me je radovalo to što Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost. Čim sam počela da ga pijem, vrlo brzo osetila sam da se dobro osećam, da sam uravnotežena, ali još uvek mi je nedostajao elan i neophodna životna energija. Po preporuci prijateljice nabavila sam i Sorokotravnik, ruski proizvod od 40 trava u altajskom medu – ističe gospođa Samardžija.

NEUROSTABIL - protiv nervoze

NEUROSTABIL – protiv nervoze

Osećala je, kaže, da joj je neophodna dodatna volja i snaga, a nakon detaljno proučenog sastava učinilo joj se da je to pravi proizvod za nju. Veoma ju je obradovalo saznanje da je Sorokotravnik odličan imunostimulator, a kako je kasnije i saznala, radi bržeg oporavka često ga koriste pacijenti nakon operacija i preležanih teških i zaraznih bolesti.

– Shvatila sam da mi je potreban preparat koji će mi omogućiti ne samo da osnažim imunitet, već i da povratim izgubljenu energiju i životni elan. Koristeći Sorokotravnik, tonus mišića bio je sve bolji, nisam se kao nekada lako umarala. Odjednom, ništa mi više nije bilo teško da uradim. Kada sam posle nekog vremena kontrolisala krvnu sliku, rezultati su mi bili kao kod tinejdžerke – konstatuje Dušica.

Poslušala je, ističe, i preporuku doktorke da iz korena promeni neke životne navike i navike u ishrani. Iz upotrebe je izbacila peciva, še}ćr i masnu hranu, a počela je da upražnjava laganu fizičku aktivnost, raniji odlazak u krevet i ranije ustajanje.

– Jutarnju kafu zamenila sam Sorokotravnikom, koji je, gle čuda, vrlo stimulativno delovao. Uzimala sam ga još dva puta dnevno: ujutro i kasnije popodne podve kašičice i osećala sam se sjajno. Koristeći Sorokotravnik u dužem periodu nije me zakačila nijedna prehlada, a tegobe koje sam imala sa želucem nestale su. Gotovo preko noći, sve što ranije nisam ni pomišljala da ću moći, sada mi predstavlja svakodnevni i miran životni ritam, pun volje i elana. Čak sam uspela da regulišem ishranu i doteram liniju. Ponovo sam počela da idem na posao i vozim auto. Nesmetano radim jer Neurostabil ne narušava psihomotorne funkcije, a Sorokotravnik održava odličnu kondiciju.

Samoj sebi nova

Nakon dva meseca Dušica je, kaže, bila druga osoba. Muž koji se vratio iz inostranstva, gde inače privremeno radi, nije mogao da se načudi promenama koje su joj se
dogodile. Sada planiraju zajednički put do Ostroga, što nije bilo zamislivo do pre nekoliko meseci jer je gospođi Samardžiji putovanje kolima izazivalo strah i mučninu! Deca su se obradovala promenama koje su se dogodile njihovoj majci.

– Presrećna sam što sam poslušala savet prijateljice lekarke i poklonila poverenje Ruskoj biljnoj farmaciji. Pretpostavljala sam da Rusi čine čuda u fitoterapiji, ali ovoliko pozitivnih efekata, koji su od jedne napete, bezvoljne i, zombirane, osobe napravili ponovo vedru, poletnu i radosnu, nisam mogla da pretpostavim.

Posebno bih se zahvalila i stručnom timu u RuLek-u koji su me svojim savetom usmeravali i davali preporuke za korišćenje odličnog asortimana preparata ruske biljne farmacije. Za svoj povratak iz „začaranog kruga muke i nevolje“, gospođa Samardžija zahvalna je svima koji su je podstakli i omogućili da shvati koliko je u ovoj oblasti ruska biljna farmacija otišla daleko.

– Važno je da ne gubimo nadu u sebe i u svet oko sebe – zaključuje Dušica i dodaje: – Ja sam našla svoj spas i tek sada shvatam da upotrebom lekovitog bilja sebi možemo mnogo da pomognemo a da tom prilikom ne napravimo štetu sopstvenom organizmu.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika NEUROSTABIL preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.
Pročitajte i ostala iskustva korisnika SOROKOTRAVNIK preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *