Otpisali su me, ali uz čagu ja i dalje živim
Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive

Otpisali su me, ali uz čagu ja i dalje živim

Pre šest godina Svetlana Kuljkova iz ruskog grada Murom suočila se sa dijagnozom kancera dojke u poslednjem stadijumu. Lekari su bili veoma skeptični, nisu hteli da daju preciznije prognoze. Čak su Svetlanu poslali kući, misleći da za nju nema nade.

Očajna, otišla je kod prijateljice, ginekološkinje u penziji, da je uteši, posavetuje i ohrabri. „Nema šta da izgubiš, probaj da se boriš sama, kako znaš i umeš“, rekla joj je prijateljica i Svetlana je taj izazov prihvatila.

Za početak, promenila je ishranu, kasnije još ponešto, i poslednjih šest godina živa je, zdrava i u stabilnim remisijama oboljenja.

Svetlana svakog dana šeta 2 sata

Svetlana svakog dana šeta 2 sata

– Prvih nekoliko nedelja krenula sam sa totalnim čišćenjem organizma, i to sokovima i čajevima. Pravila sam sokove od šargarepe i cvekle, kupusa i jabuka, višnje, i svega šta je moglo da se nađe. Od čvrste hrane nisam ništa koristila, a pila sam i po nekoliko litara sokova dnevno. Uz to, svaki dan pila sam tri čaja od čage, i to ujutru čaj od čage i kordicepsa, u podne čaj od čage i gljive reiši i uveče čaj od čage i sibirske jele. Sve te jedinstvene kombinacije našla sam u samo jednom pakovanju, i to GRANDAY CHAGA proactive. To pakovanje sadrži tri bočice sa po trideset briketa, što je potrebna količina za jednomesečnu upotrebu.

Svakog dana pila sam tri čaja od čage, i to ujutru čaj od čage i kordicepsa, u podne čaj od čage i gljive reiši i uveče čaj od čage i sibirske jele. Sve te jedinstvene kombinacije našla sam u samo jednom pakovanju i to GRANDAY CHAGA proactive

Čaga sa kordicepsom i timijanom - 30 briketa

Čaga sa kordicepsom i timijanom – 30 briketa

Svaka od komponenti u čagi sa kordicepsom i timijanom zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju.

– Ovaj jedinstven kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora. Kako su mi rekli, timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja deluju protiv upala. Smanjuje umor i koristi se protiv virusnih i bakterijskih infekcija – dodaje naša sagovornica.

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira - 30 briketa

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – 30 briketa

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira, koje je gospođa Kuljkova pila u podne, u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačan izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja i radijacije. Gljiva reiši efikasno pročišćava do ćelijskog nivoa. Đumbir podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imonološki odgovor.

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele - 30 briketa

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – 30 briketa

Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele delotvorna je antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno dejstvo.

– Nije bilo ni malo lako da promenim navike. Mučio me je osećaj gladi, brzo sam se zamarala, ali rešila sam da izdržim. Korigovala sam i način života, počela sam da ustajem rano kada sviće, ali i da ležem mnogo ranije, jer tako hormoni normalizuju svoj rad, a svi znaju da se kancer dojke u 100% slučajeva javlja usled hormonskog disbalansa i slabog imuniteta. Počela sam da se šetam, svaki dan po malo, i dogurala sam do dva sata brze šetnje dnevno – ističe ova žena puna života i nade.

Kada se posle šest meseci Svetlana Kuljkova pojavila na kontroli, lekari su se iznenadili kada su je ugledali.

Odlučila da se bori i voli život

Odlučila da se bori i voli život

„Kako!? Pa, Vi divno izgledate!“ rekli su mi. „Kao što i sami vidite“, odgovorila sam. Uradila sam analize koje nisu bile sjajne, ali na svakoj sledećoj kontroli bile su sve bolje i bolje. Shvatila sam da me rezultati samo sekiraju i prestala sam da se opterećujem brojkama. Nastavila sam sa novim stilom života, ali mislim da su promena bioritma, ishrane i velike količine čajeva čage sa kordicepsom, gljivom reiši i sibirskom jelom presudili da živim i danas – ističe gospođa Kuljkova i konstatuje:

Već šest godina živim, hodam i donosim porodici radost svojim dobrim zdravljem. Ipak, moram da naglasim da je preventiva, ipak, najbitnija. Ponekad je bolje ućiniti sve što mo`emo da se ne razbolimo, a ne da tek posle dijagnoze teške bolesti prelazimo na čajeve, zdrav način života i šetnju.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *