Pobedila sam osteopeniju. Hodam bez štapa i ponovo radim!
Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za APITOKS, Iskustva korisnika za Večernije tablete, Vesti

Pobedila sam osteopeniju. Hodam bez štapa i ponovo radim!

„Sve mi se smučilo i izgubila sam volju da bilo šta više pokušavam kako bih normalno hodala. Umorila sam se od bolova, banja, vežbi… “, to su bile reči 54-godišnje Snežane Marković iz Beograda, koja je pobedila bolest i sada radi u biljnoj apoteci, gde je pronašla pomoć za sebe.

osteonormImala sam teži oblik osteopenije, koju sam nasledila od bake i dede, s obzirom na to da oboje boluju od te bolesti. Invalidi su visoke kategorije i od ranog detinjstva svedok sam njihove patnje i bolova.
Osteopenija se u mom slučaju progresivno razvijala, praćena bolnim reakcijama jakog intenziteta. Nisam mogla da spavam od umora i bolova koje sam osećala po celom telu. Bez štapa više nisam mogla da hodam, a bez tableta za spavanje nisam mogla da zaspim. S vremenom sam posustajala i gubila volju da se borim. Posao u auto-perionioci, koji mi nikako nije odgovarao zbog kontakta s hladnom vodom, morala sam da ‘ugasim’. Zatvorila sam radnju i tri godine ništa nisam radila pokušavajući da se kombinovanim fizikalnim terapijama dovedem u stanje da bar mogu da hodam, pa makar i pomoću štapa. Išla sam na vežbe, koristila želatin, praktikovala banjska lečenja, dobijeni rezultat bio je poražavajući: posle tri godine teško da sam i sa štapom mogla do prodavnice.
Lekovi za smirenje i za spavanje počeli su da mi smetaju. Po ceo dan bila sam ošamućena i dekoncentrisana. Izgubila sam osećaj te nisam sasvim bila sigurna da li sam ošamućena od lekova za smirenje ili od bolova koje sam trpela kao posledica osteopenije. Bila sam sigurna u sledeće: ako postoji pakao na Večernije za smirenje i sanzemlji, ja sam se nalazila u njemu, depresivna, hronično ošamućena i nenaspavana, godinama trpeći bolove.

Lekarka me je odavno upozorila na to da bih morala smanjiti dozu lekova za smirenje i spavanje budući da imam nuspojave. Na putu ka domu zdravlja često prolazim pored biljne apoteke Desvet na Banovom brdu, radoznala, pitala sam se da slučajno Rusi nemaju nešto bolje od lekova, svratila u Desvet i nisam se pokajala. Dobila sam preporuku da koristim preparate Ruske biljne farmacije, kao i ruske tablete za spavanje Večernije. Setila sam se da kupim i rusku kremu s pčelinjim otrovom Apitoks, o kojoj sam čitala sve najbolje od mnogo ljudi koji pate od raznih kostobolja, reume, gihta i išijasa. Reč je o odličnom sredstvu protiv bolova jer sadrži najoptimalniju količinu Osteonorm - za koštano zglobni sistempčelinjeg otrova s biljkama za koje znam da su efikasne.
Ljubazna apotekarka preporučila mi je i Osteonorm fitočaj, koji sprečava taloženje soli na površini zglobova, a indikovan je za svašta: od osteoporoze do kostobolja, reume, gihta i išijasa.”

Stvari su se promenile iz temelja. Bolovi su prestali, ponovo sam normalno hodala i spavala kao beba!

Pun pogodak! Dakle, tri stvari su mi promenile život iz temelja: Apitoks krema sa pčelinjim otrovom, Osteonorm čaj i Večernije tablete.Apitoks

 Posle kratkog vremena preko dana sam bila potpuno bistroumna, a noću sam spavala kao beba. A takva nisam bila decenijama. Neverovatno! Po uputstvu, mazala sam Apitoks kremom sva bolna mesta i pila Osteonorm ruski fitočaj. Posle nekoliko dana svet je dobio drugo ime – raj! Bolovi su popustili do te mere da sam nesmetano mogla da hodam. Danas, nakon godinu dana, hodam bez štapa i bola i koristim preparate Ruske biljne farmacije. Radno vreme provodim stojeći na nogama osam-devet sati bez muke i bola.

Moje iskustvo je dragoceno za sve koji imaju slične tegobe i ja ga lično svima mogu prepričati. Uradite nešto za sebe!”

RuLek

 

Slične objave

1 komentar na tekst “Pobedila sam osteopeniju. Hodam bez štapa i ponovo radim!

  1. Djoka kaže:

    reklama je cudo a realno nema od toga nista

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *