Problem bubuljica i rešenje prirodnim regulisanjem hormona
Iskustva korisnika za APIDERM, Iskustva korisnika za Mladomaston, Žensko zdravlje

Problem bubuljica i rešenje prirodnim regulisanjem ženskih polnih hormona

Slavica Teofilović, 33 godine, trgovac iz Kragujevca, imala je problema sa dosadnim, velikim potkožnim crvenim bubuljica koje su joj pre svega predstavljale veliki estetski problem. Istovremeno je strahovala i pitala se da li ipak nije reč o nekom poremećaju u radu organizma, ili čak o nekoj bolesti. Zbog ovog problema je bila neraspoložena i uznemirena, a to se odražavalo i na kvalitet njenog života i odnose sa drugim ljudima.

Hormonski disbalans – uzrok ishrana, stres ili nešto drugo?

Pre i posle terapije MladomastonomPrvo je pokušavala da promeni način ishrane i pročisti organizam, sumnjala da se ove bubuljice javljaju usled promene raspoloženja, krivila svakodnevni stres koji je neizbežan pratilac njenog posla, pa čak i vremenske oscilacije, ali problem je i dalje, u većoj ili manjoj meri, postojao. Na kraju je Slavica uradila i detaljne dermatološke, ginekološke, laboratorijske analize, ali ni one nisu pokazale tačan uzrok za nastanak potkožnih crvenih bubuljica. Sve je ukazivalo na postojanje hormonske neravnoteže u organizmu, predlagana joj je terapija hormonskim preparatima, ali Slavica je pomalo zazirala od ovakve vrste lečenja i ipak odlučila da pomoć prvo zatraži od prirode.

MLADOMASTON – ruski prirodni regulator ženskih polnih hormona (estrogen, progesteron)

MLADOMASTON - prirodni regulator polnih hormona žena

MLADOMASTON – prirodni regulator polnih hormona žena

„O preparatu sam čula od svoje sestre“,- kaže nam Slavica, “koja je imala problem mastopatije i uspešno ga rešila sa Mladomastonom. I meni je preporučila taj preparat. A najbitnije mi je bilo da je Mladomaston potpuno prirodan proizvod i nema u sebi hemijskih hormona. Zato sam se i odlučila za njega. Verujem u rusku prirodnu medicinu i nisam se pokajala ni jednom što sam se odlučila za taj ruski proizvod. Dobro sam proučila sastav i delovanje prirodnih sastojaka Mladomastona i ubrzo nakon što sam pričala sa sestrom krenula sa korišćenjem“.

Mladomaston je preparat koji prirodno reguliše hormonski disbalans estrogena i normalizuje metabolizam estrogena i progesterona u organizmu. U sastav ovog preparata ulaze: ekstrakt kaluđerskog (divljeg) bibera (Vitex agnus castus) koji deluje na hipotalamus i hipofizu koji upravljaju stvaranjem i odnosnom hormona u organizmu, ekstrakt zelenog čaja čiji polifenolni spojevi imaju biohemijska svojstva koja sprečavaju degeneraciju ćelije i njeno širenje, indol-3 karbinol ekstrahovan iz krsotcvetnih kupusa koji deluje kao snažan antioksidans, detoksikator i ima antikancerogeno dejstvo, ekstrakt izoflavonoida soje i trans-resveratrola (ekstrakta opne grožđa) koji zajedno efikasno deluju na uspostavljanju hormonske ravnoteže, čuvaju zdravlje žene i vraćaju joj osmeh na lice.
Slavica je počela da koristi Mladomaston i posle prvih mesec dana od početka korišćenja bila je oduševljena vidljivim rezultatima: crvenilo se smanjilo, upala umirila, a opšte stanje kože i kose se popravilo. Uz to, primetila je i da su se značajno ublažili simptomi PMS-a.

 

Mladomaston – indikacije za upotrebu

 • profilaksa onokoloških oboljenja dojki;
 • profilaksa onokoloških oboljenja materice i grlića materice;
 • mastopatija;
 • endometrioza;
 • saniranje posledica lečenja sintetskim hormonalnim preparatima;
 • miom materice;
 • displazija grlića materice;
 • papilovirusna infekcija;
 • klimakterični poremećaji;
 • stabilizacija telesne težine;
 • odlaganje preranog klimaksa kao i prevremenog starenja organizma;
 • regulacija stanja vezivnog tkiva;
 • preventiva razvoja osteoporoze;
 • otklanjanje nervoze u PMS i klimaksu.
APIDERM - za saniranje nastalih promena na oštećenoj koži

APIDERM – za saniranje nastalih promena na oštećenoj koži

Saniranje oštećenja na koži – APIDERM

Spolja je koristila proizvod APIDERM na lokalnom nivou, koji eliminiše ožiljke nastale usled bubuljica, smanjuje upale i poboljšava ten kože.

Slavica je veoma zadovoljna Mladomastonom, nastavlja da ga koristi i rado ga preporučuje zainteresovanim prijateljicama, ali i drugim ženama koje imaju probleme slične njenima. Odlučila je i da podeli svoji slike pre i posle korišćenja Mladomastona i Apiderma.

 

Pročitajte i ostala iskustva korisnika MLADOMASTON preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika APIDERM preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *