fbpx

Fitoslim – Pomaže u regulisanju telesne težine

 

985.00 дин.

FITOSLIM – Pomaže u regulisanju telesne težine

Potstiče metabolizam na ubrzan rad vezujući i izbacujući nagomilane štetne materije. Fitočaj deluje na ubrzanje i poboljšanje mmetabolizma, masti u organizmu.

Opis

Metabolizam

U svakodnevnom životu termin metabolizam se često pominje u vezi sa bolestima endokrinog sistema. Metabolizam kao pojam ima mnogo šire značenje. Pravilan metabolizam znači pravilno odvijanje svih važnih procesa u organizmu. Uzroci metaboličkih poremećaja mogu biti različiti, ali jedna od najštetnijih posledica metaboličkih poremećaja je prekomerna telesna težina. Višak telesne težine nije prirodno stanje. Osobe sa viškom kilograma automatski pripadaju rizičnoj grupi i sklone su oboljenjima srca i krvnih sudova, zglobova, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, depresije.

Nažalost, vrhunski stručnjaci tvrde da se u sadašnje vreme prekomernog stresa, konzumiranja „brze hrane“ i gaziranih napitaka umesto zdravih obroka, gojaznost proširila poput epidemije. Pokušaji da se ovaj problem reši raznim dijetama za smanjivanje telesne težine često se ne završavaju uspešno. Najčešće se telesna masa koja se u početku smanjila (obično kao posledica eliminisanja viška vode iz organizma) vraća u istoj meri. Ova pojava je u vezi sa činjinicom da se korekcija težine tela u većini slučajeva odnosi na striktnu zabranu

upotrebe određene vrste hrane. Takav redukovan način ishrane dovodi do pojave konstantnog osećaja gladi, što predstavlja snažan psihološki pritisak.

Druga stvar je da reduciranje ishrane dovodi do smanjenja unosa u organizam nezamenljivih hranljivih materija, što dovodi do opadanja radne sposobnosti, remeti rad osnovnih sistema i organa i za posledicu može da ima trajni poremećaj metabolizama. Energetske materije iz hrane se ne iskorišćavaju na ispravan način i organizam počinje da stvara masne naslage u vidu zaliha.

U cilju postizanja trajnog rešenja neophodno je:

 • regulisati poremećenu ravnotežu između potrošnje energije i količine energije koja se unosi hranom;
 • formirati ispravne navike u ishrani;
 • povećati motivisanost za korekciju telesne težine;
 • otkloniti faktor stresa koji nastaje usled redukcije

Za vreme korišćenja fitokompleksa FITOSLIM obavezno je uvođenje odgovarajuće fizičke aktivnosti.

Jednom nedeljno jesti samo voće i povrće (posni dan), a ostalim danima poslednji obrok završiti do 18 časova, nakon čega je dozvoljen unos isključivo jogurta, voća i povrća.

Dnevni unos čiste negazirane vode po formuli 30 ml na svaki kg telesne težine.

Centar u Barnaulu već 15 godina vodi dr sci. med, onkolog, profesor Altajskog medicinskog univerziteta Sergej Valerijevič Korepanov, autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije koje su nastale kao rezultat višedecenijskog proučavanja lekovitih svojstava biljaka.

Sastav

 • seme lana,
 • kora krušine,
 • kukuruzna svila,
 • medveđe grožđe,
 • vrbovica

Kukuruzna svila i seme lana smanjuju apetit i potrebu za hranom.

Medveđe grožđe i kora krušine ispoljavaju blago laksativno i diuretsko delovanje, čiste urinarni sistem, bubrege kao i želudačnocrevni trakt; imaju antiupalno delovanje i poboljšavaju iskorišćavanje hranljivih materija u organizmu.

Vrbovica deluje na ubrzanje i poboljšanje metabolizma masti u organizmu.

Terapijske indikacije

Svakodnevna upotreba ruskog čaja FITOSLIM korisna je za osobe sa sledećim zdravstvenim problemima:

 • gojaznost,
 • adipozogenitalni sindrom,
 • bulimija (povećan apetit).

Kontraindikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Način primene

Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8- 10 minuta.

Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane.

Pakovanje

30 briketa

Rok trajanja

3 godine, od datuma utisnutog na pakovanju.

Proizvođač

Farmaceutski zavod Galen, grad Barnaul, Ruska Federacija.

Možda će vam se svideti …