fbpx

Hialuron Dnevni serum

 

875.00 дин.

BIOREVITALIZIACIJA – savremena metoda za intenzivno podmlađivanje kože – prirodni preporod kože za sada je moguća BEZ INjEKCIJA!
Maksimalni rezultat se postiže dvoetapnom upotrebom dnevnog i noćnog seruma.

DNEVNI serum za aktivno obnavljanje kože HIALURONS sa 3 VRSTE HIJALURONSKE KISELINE

BEZ PARABENA
KLINIČKI ISPITANI SASTOJCI
NANO TEHNOLOGIJA
Za sve tipove kože, za sve uzraste
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

BEZ INjEKCIJA!

Hijaluronska kiselina predstavlja najpopularnije sredstvo koje se putem injekcija uvodi u srednje i duboke slojeve kože lica i vrata. Ova procedura je veoma bolna i može da izazove neprijatne neželjene efekte.

Sastav

Maksimalni rezultat se postiže dvoetapnom upotrebom dnevnog i noćnog seruma .
Serum za dnevnu negu je inovativni proizvod u čijoj osnovi se nalazi čist rastvor 3 TIPA HIJALURNOSKE KISELINE različite molekularne težine. Kompleks VISOKOMOLEKULARNE, NISKOMOLEKULARNE i ULTRANISKOMOLEKULARNE hijaluronske kiseline obezbeđuje opštu antiejdž negu kože tokom celog dana:
• Brzo uklanja osećanje zategnutosti i suvoće kože, puneći njene ćelije vlagom koja je od vitalne važnosti i ravnjajući bore.
• Stimuliše sintezu kolagena i keramida, povećava elastičnost kože, jača njenu strukturu.
• Budi životnu energiju kože i vraća joj prirodnu blistavost.

Rezultat

Kombinacija niskomolekularne, ultraniskomolekularne i ultraniskomolekularne hijaluronske kiseline efikasno obnavlja kožu i omogućava „brisanje“ znakova starenja. Puni kožu. Čuva oblik lica. Vidljivo zateže kožu. Primetno se ravna ten lica, smanjjuje obim bora. Aktivira proizvodnju sopstvenog kolagena i elastina.

Upotreba

Laganim tapkanjem naneti na očišćenu kožu lica (uključujući i predeo oko očiju), vrata i dekoltea. Nakon što koža upije serum preporučuje se i nanošenje odgovarajuće hijaluron kreme. U sezoni hladnog vremena (minus temperature), naneti kremu najmanje 30-40 minuta pre izlaska iz kuće, a u sezoni toplog, sunčanog vremena završiti proceduru nanošenjem dnevne kreme.

Orijentaciono vreme upotrebe seruma – svakodnevno, tokom 4 nedelje.

Pakovanje

10 ml

Rok trajanja

24 meseca od datuma utisnutog na pakovanju.

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …