[Total: 1    Average: 5/5]

Granday CHAGA proactive – aktivna zaštita od karcinoma

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 3 ocene kupca
(3 recenzije korisnika)

4,830.00 RSD

Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

  • Čaga sa kordicepsom i timijanom
  • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira
  • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele

Sada u većem pakovanju od 135 kom (umesto 90 kom) po istoj ceni – što predstavlja potrebnu količinu za jedan i po mesec upotrebe.

 

Više o proizvodu pročitajte OVDE
Opis

Onkološka oboljenja prednjače u svojoj rasprostranjenosti i u velikom su u porastu na svetskom nivou. Svake godine broj obolelih raste i smatra se da broj pacijnata prelazi cifru od 7.000.000. Uspešnost lečenja je u direktnom odnosu sa individualnim potencijalom spremnosti svakog organizma da sopstvenim odbrambenim sposobnostima (imunitetom) održi u fiziološkom opsegu funkcije vitalnih organa koji su ugroženi.

Gljiva čaga na brezi

Gljiva čaga na brezi

U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije pored pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene efekte, sa negativnim posledicama, prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su oko toga da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje u terapeutske i profilaktičke ciljeve, koristiti dostupne i učinkovite preparate. Oni mogu direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agensa koji urušavaju ljudsko zdravlje bilo da je to posledica patoloških stanja bolesti ili posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenata.

Naučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i Dalekog istoka u onkoprotektornom smislu delotvorne. Čaga kordiceps i reiši su gljive, a njihovoko korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

GRANDAY CHAGA proactive - aktivna zaštita od karcinoma

GRANDAY CHAGA proactive (Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata. Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive.

Ekstrakti se jednostavno pripremaju, tako što se briket prelije sa 200 ml vrele vode i nakon 5 do 7 min može se koristiti.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu.

Čaga sa kordicepsom i timijanom – 45 briketa

Čaga sa kordicepsom i timijanom - 45 briketaSvaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije.
Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora.
Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnost organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.
Sastav: Čaga gljiva, čaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan
Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa kordicepsom i timijanom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti ujutro pre jela.
Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

 

 

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – 45 briketa

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira - 45 briketa
Reiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi biljaka adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova.  Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odgovor. Takođe poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta.

Sastav: Čaga gljiva i čaga ekstrakt, reiši, đumbir

Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti u podne, pre jela.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – 45 briketa

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele - 45 briketaKombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena). On navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.
Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbranbene sposobnosti.
Sastav: Čaga gljiva i čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele.
Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa ekstraktom lista breskve i Sibirske jele preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti. Piti uveče, pre jela.
Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Sibirska farmaceutska kompanija iz Tomska Art lajf  isključivo se bavi proizvodnjom prirodnih lekovitih preparata biljnog porekla. Krajem prošle godine naučni tim ovog naučno-tehnološkog giganta patentirao je kombinaciju gljiva Čaga, Kordiceps, Rejši, precizno izbalansiranih odnosa sa dodatakom ekstrakta lekovitih biljaka poput đumbira, lista breskve i timijana.

Jedinstvenom tehnologijom izrade, naučnici kompanije omogućili su značajan rezultat. Prvi put postignut je idealan odnos sastojaka koji ljudski organizam može da apsorbuje u najvećem procentu, čemu direktno doprinosi i konzistentnost oblika ( briketi ) čime je omogućeno da se preparat čage – GRANDAY CHAGA proactive konzumira u obliku tečnosti-čaja. Cilj programa stvaranja ovakve vrste napitka je da svakodnevno štiti, čuva i umnožava resurse organizma, daje životnu snagu i čuva zdravlje.

 

VIDEO: Zdrava porodica zdrava pokolenja 21 veka. Međunarodna medicinsko naučna konferencija Moskva 2014. godine
Izlaganje gospodina O Gi Nama generalnog direktora Artlife Koreja „Primena ekstrakta brezove gljive Čaga u lečenju karcinoma u Južnoj Koreji“

Rulek proizvode možete poručiti direktno putem sajta i platiti pouzećem. Za porudžbine preko 3000 rsd poštarina je besplatna.
POZOVITE NAS
NARUČITE ONLINE