SEPTOLETE TAJGA - kedrova smola protiv bola u grlu

SEPTOLETE TAJGA – kedrova smola protiv bola u grlu

299 RSD

Da grlo bude zdravo, 10 kom.

Septolete Tajga se koriste kao sredstvo koje blagotvorno deluje u svim situacijama kada je reč o zapaljenskim procesima respiratornih organa: gripa, angine, prehlade, laringitisa, laringotraheitisa, nadražajnog kašlja i bolnog grla.

Opis

Za razliku od sličnih proizvoda, septolete Tajga u svom sastavu ne sadrže analgetik, kao i ni jednu sintetsku komponentu, a ipak efekat koji postižu eliminiše bolnost grla, a dejstvo kedra smiruje zapaljenske reakcije. Osim suzbijanja upala i infekcija,  umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje.  Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni.

Septolete Tajga u sebi sadrže smolu i ulje kedra, ekstrakt eukaliptusa i propolis.

Smola sibirskog kedra, u narodu poznata kao „živica“ poseduje životvornu moć, moć da zaceljuje rane, daje organizmu snagu i izvanredno jača imunitet. Od davnina se koristi za lečenje  upalnih procesa usne duplje, oboljenja organa za disanje, prehlade, gripa, pneumonije pa čak i tuberkuloze pluća. Stari ljudi kojima su poznate drevne veštine lečenja nazivaju kedar „Carem Tajge“ zbog njegove neiscrpne moći u lečenju.

Lekovita svojstva kedra korišćena su u narodnoj medicini oduvek. U cilju postizanja lekovitog efekta upotrebljava se cela biljka. Od samog stabla i iglica kedra, sve do izdanaka i smole. Smola i ulje koje se dobija, lekoviti su na poseban način jer predstavljaju povezanost svih lekovitih sastojaka ovog čudotvornog drveta.

Jedinstvena svojstva mešavine ulja i smole kedra daju izvanredan efekat. Da bi se postiglo još potpunije delovanje na organe za disanje, Oribletama Tajga dodati su propolis i eukaliptus koji takođe poseduju izraženo antiupalno, baktericidno i antiseptičko delovanje. Jedno pakovanje sadrži 10 oribleta. Pet sa dodatim eukaliptusom i pet sa dodatim propolisom.

Septolete su veoma korisne kao sredstvo lečenja i profilkase: gripa, angine, prehlade, laringitisa, laringotraheitisa, nadražajnog kašlja i bolnog grla. Sem otklanjanja upala i infekcija, deluju blago analgetički čime umiruju bolove u grlu i olakšavaju gutanje. Korisne su i kod upale glasnih žica, zapaljenja desni. Poboljšavaju stanje sluzokože, jačaju imunitet na lokalnom nivou kao i na nivou celog organizma.

Oriblete su takođe veoma korisne kao sredstvo profilakse u sezoni virusnih i infektivnih oboljenja. Za decu koja pohađaju vrtić ili školu to je najprirodnije i najbezbednije sredstvo zaštite od mogućih infekcija i virusa koje sezonski, često u razmerama epidemija, napadaju javne ustanove. Takođe i odrasle osobe, koje rade u brojnim kolektivima, borave na javnim mestima ili koriste javni prevoz.

Upotreba

Zbog isključivo prirodnih komponenata koje ulaze u sastav (ne sadrže veštačke i hemijske sastojke koji su česti u ovakvom tipu proizvoda), oriblete nemaju neželjnih efekata. Ukusne su i lake za upotrebu. Zbog toga oriblete Tajga, pored odraslih osoba, apsolutno mogu koristiti i deca svih uzrasta, na čije zdravlje ima neprocenjivo blagotvorno delovanje. U zavisnosti od stepena problema, mogu se upotrebljavati na svaki sat po jedna oribleta.

Sastav oribleta sa propolisom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, propolis, koncentrovano ulje pasijeg trna (oblepihe), vitamin C, limunska kiselina.

Sastav oribleta sa eukaliptusom: šećer, skrob, ulje kedra, smola kedra, vitamin C, limunska kiselina, eterično ulje eukaliptusa, hlorofil.

Additional information
Pakovanje

10 oribleta

Pčelinji proizvodi

Propolis

Lekovito bilje

Eukaliptus

Ocene (0)

Ocene

Još nema komentara.

Prvi ocenite ovaj proizvod “SEPTOLETE TAJGA – kedrova smola protiv bola u grlu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Besplatne lekarske konsultacije

+381 (0) 63 3000 60