Rusko lekovito bilje
Fitoterapija, Iskustva korisnika, Vesti

Uspešna formula za pritisak pod kontrolom!

Povišen krvni pritisak dobio sam pre 30 godina, zbog nervoze, genetike i načina ishrane – kaže naš sagovornik, građevinski inženjer u penziji, Nikola Petrović.

Nisam odmah to shvatio za ozbiljno i dosta dugo nisam tretirao taj problem, tako da su moji krvni sudovi bili poprilično oštećeni. Zbog loše mikrocirkulacije, postojala je i velike verovatnoća moždanog udara. Pio sam razne lekove, ali su mi jako smetali zbog želuca i jetre i pored tih lekova, nisam uspevao da držim taj pritisak 100% pod kontrolom.

Međutim bio sam svestan da samo hemijskim terapijom lekovima nije doviljno, pa sam tragao za alternativnom rešenjem problema.

 

 

O preparatima iz ponude Ruske Biljne Farmacije saznao sam od svog druga – lekara. On me je savetovao da probam Neurostrong biljne tablete i Aterobalans čaj. Bio sam uporan i pridržavao sam se doktorskih saveta.

Iskren da budem, nije lako biti disciplinovan u mojim godinama. Ali 3 puta dnevno sam pio šoljicu čaja i biljne pilule. Nisam primetio odmah rezultate, prošlo je otprilike 2 nedelje, kada sam shvatio da mi je cirkulacija dosta bolja, noge mi više nisu bile toliko hladne, a polako sam ulazio u situaciju kada više nije bilo naglih skokova pritiska. Veoma sam zadovoljan rezultatima, za sada sam prepolovio terapiju uz lekarski nadzor, a nadam se da ću hemijske lekove uspeti da izbacim u potpunosti. Svojim prijateljima sam takođe preporučio čajeve Ruske Biljne Farmacije, jer sam se pre svega i lično uverio u dobar rezultat.

Saveti doktora specijaliste: dr. medicinskih nauka Korepanov Sergej Valerijević.

Korepanov

Čaj Aterobalans je napravljen na Altaju (Rusija) našem medicinskom fitocentru, koji za cilj ima rešavanje problema povišenog krvnog pritiska.
ATEROBALANS - Pomaže u regulisanju povišenog krvnog pritiska

Mehanizam delovanja je zasnovan na sinergijskom delovanju 6 biljaka.
Najvažniju ulogu imaju svakako japanska sofora koja raste na Dalekom Istoku Rusije i sibirski glog.

 

Posebno preporučujem Aterobalans čaj kod stanja: ateroskleroze, opasnosti moždanog i srčanog udara i nakon istih, zarad regulacije povišenog krvnog pritiska bez obzira na genetiku. Kod nas u fitocentru čaj se primenjuje poslednjih 15 godina u neizmenjenom obliku i pokazuje odlične rezultate.

Savetujem da se uzima 3 puta dnevno, ali uz zavisnosti od težine slučaja terapija se može korigovati.

NEUROSTRONG - rešenje za mikrocirkulacijuBiljne tablete Neurostrong u svom sastavu imaju ekstrate lekovitog bilja poput ginko bilobe, đumbira, gotu kole i drugo. Opet se radi o sinergijskom delovanju lekovitog bilja sa dodatkom vitamina B kompleksa, aminokiselina i lecitina.

Celokupna formula efikasna je kod stanja od povišenog krvnog pritiska do manjka mikrocirkulacije u krvnim sudovima mozga. Koristan je i kod smanjenja koncentracije i pamćenja, kod pojave glavobolja, kao i svih probleme kardiovaskularnog sistema.

Uobičajena preporučena doza –  po 1-2 tablete 2-3 puta dnevno.

Oba proizvoda su se pokazali efikasno u kombinaciju jedan sa drugim, ali mogu da se koristi i zasebno. Kombinuju sa svim vrstama dijeta i sa uobičajenim farmaceutskim lekovima.

Za sve pacijente koji koriste biljnu terapiju za regulaciju krvnog pritiska hteo bih posebno da napomenem da svoju hemijsku terapiju ne menjaju na svoju ruku već da se obrate lekaru koj prati njihovo stanje i najbolje je da kod ukidanja klasičnih farmakoloških lekova konsultovati doktora specijalistu.

Drago mi je da su naši preparati počele da budu dostupni i u Srbiji, sa radošću pozdravljam sve pristalice fitoterapije i od srca im želim mnogo zdravlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *