Fitoterapija, Iskustva korisnika, Iskustva korisnika za APITOKS, Korisni saveti za zdravlje

Kako sam ruskom terapijom rešila nesanicu i proširene vene

Za proširene vene i otežano kretanje postoji rešenje!

Kako sam ruskim biljnim tabletama rešila nesanicu, a ruskim fitočajem proširene vene

Jelena Maksimović, 25 god., vaspitačica, Beograd

„Mnogo sam se namučila zbog loše cirkulacije, proširenih vena i bolova. Stopala su mi stalno bila hladna i često su trnula“, kaže naša lepa sagovornica. „Usporeno sam se kretala. Gubila sam želju za bilo kakvom aktivnošću. Nisam mogla da nosim čarape s normalnim lastišem jer su me stezale i noge su me bolele čak i od njih. Svako oslanjanje na noge bilo je pravo mučenje, osećala sam kao da mi potkolenice gore i da mi vene pucaju. Svaki slobodan trenutak koristila sam da sednem i da opružim noge. I to sve u 25. godini! Kad bi trebalo da budem u najboljoj formi. To mi je jako smetalo, bila sam očajna, pa čak i pomalo depresivna. Jer u svojim godinama nisam mogla da nosim šta ja želim! Kad sam krenula na aerobik, ispostavilo se da zbog bolova u nogama nisam mogla da dajem maksimum od sebe, a određene vežbe nisam mogla da izvodim uopšte. A da ne pričam o poslu. Nisam mogla u potpunosti da se posvetim deci u mojoj grupi, i zbog toga sam bila rastrojena, osećala sam se nesposobnom da ih ispratim.”

Probala sam razne gelove, kreme, čajeve, lekove, ali efekta nije bilo dok nisam naišla na čaj i mast Venodoks!

”Naravno da sam probala razne gelove, kreme, čajeve, lekove, ali efekta nije bilo. Neki od tih proizvoda samo bi mi trenutno umanjili bol, a ja sam i dalje, po prestanku njihovog delovanja, osećala snažne neprestane bolove. Sva sreća pa nisam odustala nakon toliko neuspelih pokušaja.

 

VENODOKS - proširene veneVENODOKSU slučajnom razgovoru s drugaricom dobila sam preporuku za dva preparata: Venodoks čaj i Venodoks mast. I stvarno su mi pomogli! Najpre sam naručila mast da bih isprobala njeno dejstvo. Već posle prvog korišćenja osetila sam ogromno olakšanje.

Odmah sam uzela i čaj – i evo rezultata! Nije više bilo otečenih i bolnih nogu, vratila mi se želja da se aktiviram. Sada mogu da obučem stvari u kojima se više neću stideti svojih nogu jer su vene polako počele da se povlače. Ali to još nije sve: problem sam rešila iznutra, a ne samo spolja.

Cirkulacija se potpuno normalizovala, nisu mi više grozno hladna stopala i šake. A i inače sam zimi manje zimogrožljiva njego ranije.”

 

 

Normalan san bez hemije je moguć!

večernijeEvo kako sam ja to rešila. Sada sam odmorna i naspavana ”Moram posebno da istaknem još jedan fantastičan proizvod: ruske biljne tabelete za spavanje VEČERNIJE. Zbog tako pozitivnih
iskustava s čajem i mašću odlučila sam da probam i ruske biljne pilule za san. Doktorka u Ruskom biljnom centru rekla mi je da su vrlo efikasne i klinički ispitane. Večernije su me u potpunosti oduševile, a mogu da kažem i da su me oborile s nogu.

Naime, imala sam problema sa spavanjem. Kad sam pila lekove za spavanje, ujutru nisam mogla da se sastavim, a kamoli da radim. A moj posao je jako odgovoran jer radim s decom, i radni dan mi počinje rano. Ne smem da dolazim omamljena lekovima za spavanje jer me čekaju deca kojima treba da se posveti pažnja. Jedino rešenje koje mi je preostalo bilo je: kad spavam – spavam; kad ne mogu – budna sam do zore kao vampir, a onda odspavam kratko pa na posao. Bilo je jako naporno, da ne kažem nemoguće raditi.

 

Onda mi su mi Večernije promenile život. Ne samo što sam počela da spavam kad treba već sam se ujutru bez poteškoća budila odmorna i naspavana. Nisam imala
problema ni s koncentracijom.

Mislim da su Večernije jednistvene na tržištu. Tako sada imam još jedno pozitivno iskustvo s Ruskom biljnom farmacijom. Verujem da svaki njihov preparat ima pozitivno dejstvo. Sada sam srećnija i zadovoljnija, a svakome ko se dvoumi preporučujem da obavezno proba.”

 

Ruska Biljna Farmacija

BROJEVI ZA NARUDžBINE I
BESPLATNE LEKARSKE SAVETE
Srbija: +381 (0)63 3000 60
BiH: +387 (0)65 534 876
Hrvatska: +385 (0)91 90 27 443
www.RuLek.rs

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *