Sorokotravnik i Grandej Čaga pomogli su mi da sačuvam zdravlje nakon operacije karcinoma debelog creva.
Iskustva korisnika za Granday CHAGA proactive, Iskustva korisnika za Sorokotravnik

SOROKOTRAVNIK – kašika zdravlja dnevno

„Koristio sam Sorokotravnik još pre nekoliko godina kada sam bio sasvim iscrpljen posle složenih i teških operacija karcinoma debelog creva.

Budući da bolujem od niza hroničnih bolesti zbog kojih moram da pijem „šaku lekova“ često su mi se javljale  razne tegobe manjeg ili većeg obima. Svakako da to dovodi do psihofizičkih oscilacija, pogotovo kada sam ove godine napunio osamdeset godina,“ reči su penzionera Đorđa Marković iz Beograda.

SOROKOTRAVNIK - izvor energije za vaše telo i duh

SOROKOTRAVNIK – izvor energije za vaše telo i duh

U to vreme posle operacije, sećam se da nisam mogao da uskladim krvne parametre koji određuju gustinu krvi, istovremeno sa krvarenjima posle operacije. Svakako da je za moje takvo stanje bila odgovorna bolest, ali i dramatičan pad imuniteta i užasna iscrpljenost nakon operacije.

Pročitajte iskustvo koje je Đorđe Marković tada nesebično podelio sa nama.

Sorokotravnik je tada bio, sećam se kao „injekcija energije„ koju sam svakodnevno dobijao, nakon čega sam za vrlo kratko vreme osnažio, a krvna slika i ostali parametri značajno poboljšali i doveli u red.

Koliko me pamćenje služi, tada sam iskustva takođe podelio, i zadovoljan sam ukoliko me je neko poslušao, koristio Sorokotravnik i osetio poboljšanje upotrebom ove neobično ukusne i efikasne ruske mešavine meda i 40 biljaka.

Granday CHAGA Proactive

GRANDAY CHAGA proactive

GRANDAY CHAGA proactive

Sada  posle pet godina, uz konsultaciju lekara u cilju sprečavanja recidiva karcinoma, koristim Granday ČAGU, kombinaciju lekovitih medicinskih gljiva čaga reiši i kordiceps, a u prelaznim periodima jesen zima i Sorokotravnik. Začuđujuće je to da uprkos mojim godinama i ne baš sportskoj građi, od teške operacije do sada prošlo je više od pet godina, a ja ni jednom nisam imao čak ni kijavicu.

Na kontrolnim analizama nema pojave recidiva karcinoma, pa mogu biti zadovoljan kvalitetom života u svojih osamdeset godina. Po preporuci ruskih lekara koristio sam lekoviti kompleks gljiva Granday čaga, a Sorokotravnik sam koristio i pre toga. Nisam pristalica da se zvanična medicina diskvalifikuje, ali još veći sam pobornik, da se terapija kombinuje sa prirodnim ruskim, efikasnim biljnim preparatima. Ne treba biti isključiv, umerenost je šansa zdravlju da  pobedi.

 

Pročitajte i ostala iskustva korisnika SOROKOTRAVNIK preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Granday CHAGA Proactive preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave