Fitoterapija, Novosti, Vesti

Saznajte kako da pomognete svojim bubrezima- obeležavamo svetski dan bubrega!

Cilj obeležavanja Svetskog dana bubrega je podsećanje da su bolesti bubrega česte ali da ih je moguće sprečiti i lečiti. Najčesća oboljenja su upale, stvaranje kamena i smanjenje funkcije (bubrežna insuficijencija).

Upale bubrega i bešike možete sprečiti prirodnim putem.

RENSEPT - protiv infekcija urinarnog trakta

RENSEPT  je biljni antiseptik koji ima diuretičko, protivupalno i jako antimikrobno dejstvo. Preporučuje  se u slucaju zapaljenja i preventivno kod osoba koje su sklone infekcijama, kod prisustva kamena ili urođeih anomalija.  Ima antiupalno, diuretičko i antimikrobno dejstvo. Pojačava efekat antibiotika.

 

 

FITOREN je biljni kompleks koji rastvara i izbacuje kamen i pesak iz urinarnog trakta, poboljšava lučenje mokraće i suzbija upalu. Savetuje se kod akutnih i hroničnih infekcija, nakon izbacivanja ili razbijanja kamena i sprečavanja njegove ponovne pojave.

 

 

NEUROSTRONG je prirodni kompleks namenjen za poboljšanje mikrocirkulacije u bubrezima, srcu, mozgu i očima. Siri krvne sudove, omogućava dotok kiseonika, jača membrane ćelija i pomaže razmenu materija. Njegova primena se savetuje kod oboljenja jetre i bubrega, moždanog udara, angine pektoris, hipertenzije i dijabetesa.

 

ATEROBALANS - Pomaže u regulisanju povišenog krvnog pritiska

 

ATEROBALANS je ruski fitočaj čije lekovito bilje je poznato po karakteristici da snižava pritisak, deluje kao spazmolitik (sprečava ili smanjuje spazam – grčeve mišića) i poseduje blago sedativno dejstvo, umiruje i reguliše arterijski pritisak i pomaže kod hipertenzije.

GLUKONORM - Pomaže u regulisanju povišenog šećera

 

 

 

GLUKONORM fitočaj se preporučuje osobama sa dijabetesom tip 1 i tip 2 u cilju regulisanja povišenog šećera i osobama koje suu riziku za razvoj šećerne bolesti (bolesti jetre i pankreasa, gojaznost).

 

Redovnom upotrebom fitočajeva ATEROBALANS I GLUKONORM regulisaćete pritisak i šećer i unosičete tečnost.

 

Kako smanjiti rizik za razvoj bolesti bubrega?
 
–  unošenjem dovoljne količine tečnosti
–  regulacijom arterijskog pritiska
–   regulacijom nivoa šecera u krvi
–  pravilnom ishranom i odrzavanjem telesne težine
–  redovnom fizičkom aktivnošću

Zdrave životne navike, kontrola pritiska, šećera i redovno uzimanje prirodnih preparata mogu smanjiti verovatnoću razvoja oboljenja i omogućiti vam da i sa ovom bolešću imate dug i kvalitetan život. Držite zdravlje pod kontrolom uz pomoć saveta doktorke iz Ruskog Biljnog Centra i prepate Ruske Biljne Farmacije.

 

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *