Tegobe sa šuljevima nestale
Iskustva korisnika za VENODOKS

Tegobe sa šuljevima nestale

Za ovaj melem čula je moja žena a sve od komšinice, koja je saznala o njemu iz časopisa. Bio sam jako skeptičan i nepoverljiv. Sa šuljevima imam problem poslednjih 30 godina, pojavljuju se u glavnom od rada i fizičkog napora – priča Milorad Savić, sedamdesetogodišnji poljoprivrednik.

Kako živim na selu, fizički radim sve vreme, nema da na selu nema posla. Imamo veliko domaćinsto i njivu i stoku i sve što ide uz to. Tako sam sa tim problemom živeo skoro pa neprikidno.

Uz VENODOKS Tentorium, napravljen od pčelinjeg otrova, pčelinjeg voska, ulja kamfora, ekstrakta rena, uz ekstrakt gaveza, hitozana i divljeg kestena više nemam bolove i ja sam zadovoljan čovek.

Preko leta biva bolje a na zimu uvek se pogorša. Dešavalo se da ne mogu da se popnem na traktor od bolova, a da za vožnju i ne spominjem. Mora da se radi, takav je život, i kad boli i kad ne, ne može da se radi kad tebe odgovara. Ta podmukla boljka mene je mnogo mučila. Ponekada su mi nedelje prolazile u bolovima neprekidnima, a da ne pričam za krvarenja i sve što sledi uz to.

VENODOKS - mast za hemoroide i proširene vene

VENODOKS – mast za hemoroide i proširene vene

Bio sam kod doktora, preporučio mi je lekove i dijete, jeste da pomogne na neko vreme, ali znate kako, teško meni to i da ispratim. Ne mogu ja da odem kod komšije na slavu a da ne jedem kako to naš običaj nalaže, ili da ne popijem neku sa kumom kad mi svrati. I šta da radim? Vidim da doktore ne mogu ništa pa i pomirio sam se sa time do negde. Ali pomirio se ili ne, ono i dalje boli i muči.

A onda mi je žena rekla da je pričala sa komšijkom da ona koristi ovaj melem. I ona je dobila te šuljeve još kao mlada, valjda od porođaja su joj se pojavili, od napinjanja, ne znam tačno. A ja pomislih „koliko se ja napinem kad radim, mogao bi već sedmero dece da rodim“ ali valjda je to tako, svaki ima svoju muku i troši se tako čovek lagano, a posle ne može ni da sedne ni da ustane.

VENODOKS Tentorium sadrži precizno izbalansirane sastojke koji omogućavaju da aktivni sastojci dopru do najdubljih slojeva kože, i na taj način mast dugotrajno deluje blagotvorno. S obzirom na to da pčelinji otrov predstavlja spoj nekoliko proteina i aminokiselina, on na organizam utiče kao protivupalno sredstvo i smanjuje bol.

I kaži komšinica da taj melem radi i da ona sada živi skoro pa normalno a šuljevi koji su je godinama mučili nestali su. Ja inače ne verujem u te alternativne stvari ali znam još kad sam bio mlad čovek u susednem selu je živeo tako jedan što je lečio sa biljkama, i dobro mu je išlo. Mnogo ih je iscelio. Odavno je umro čovek ali znalo se za njega u svakom selu naokolo.

Velim ja: „Pa nema tog novca koji ne bih dao za zdravlje. Ne bi komšinica nas lagala. Hajde da probam. Pa nek’ bude štagod. Makar da znam da sam probao.“ Ali uhvati mene ove jeseni radovi, te vuci drvo – spremi za zimu, te krmača trebo da se oprasi… Šta da vam kažem. I sve to tako dok sam bio na nogama, kad ono jednog dana ni pet ni sedam, ja vidim da ne mogu… Trebo da krenem izjutra za varošicu a ja ne mogu ni da oprostite do toaleta da odem, kamo li do varoši.

E, tada sam se setio moje komšinice. Mast smo brzinksi nabavili i odmah sam počeo da je koristim. Ljudi moji, šta da vam kažem. Već za par dana ja sam bio drugi čovek. Ne da mi je pomoglo nego je stvarno. Od kada sam imao taj jači tako da kažem napad ja to koristim da mi se ne vrati. A i žena kako se bila uplašila malo malo pa me podseti. Ipak ja ponekad mogu i da zaboravim ali eto ona je tu da mi kaže da ne propuštam. Ne da sam zadovoljan njego sam i prezadovoljan sa ovim Venodoksom, kako ga zovu.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika VENODOKS masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *