Uz Neurostabil se osećam mnogo rasterećenije
Iskustva korisnika za Neurostabil

Uz Neurostabil se osećam mnogo rasterećenije

Posao advokata iscrpljivao me je svakodnevno. Stres, ročišta, klijenti… Svaki dan bio sam na ivici nerava. Česte promene raspoloženja dovodile su me do emocionalnog disbalansa i postao sam nervozan i depresivan. Trebalo mi je nešto što bi me stabilizovalo, smirilo, oraspoložilo i vratilo mi neophodnu energiju.

NEUROSTABIL - protiv nervoze

NEUROSTABIL – protiv nervoze

– Nisam hteo da pijem sintetičke lekove i tražio sam nešto prirodno što bi moglo da mi pomogne – kaže Žarko Petrović koji je preko kumova saznao za ruski preparat Neurostabil i odmah počeo da ga uzima.

– Za razliku od sličnih sinetskih lekova, saznao sam da upotreba Neurostabila ne ograničava radne sposobnosti koje zahtevaju pažnju, budnost i koncentraciju. Isto tako, Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost (kao slični sintetski preparati), a istovremeno deluje umirujuće i opuštajuće – tvrdi Petrović.

Neurostabil je fitokompleks sastavljen od biljnih sirovina koje imaju široku primenu u narodnoj i zvaničnoj medicini. Ruski stručnjaci iskoristili su dejstvo srdačice, vranilovke, vrbovice, hmelja, božura i vitamina B kompleksa (izolovanih iz biljnih materijala) i stvorili proizvod koje svoje blagodatno delovanje ispoljava veoma brzo nakon korišćenja. Ove biljke strukturno prehranjuju same ćelije nervnog tkiva, umanjuju grčeve, poboljšavaju promet energije i imaju sedativno dejstvo.

Posle jedne kutije Neurostabila osećam se rasterećenije i opuštenije. Nemam grčeve u leđima i rukama. Radim sa više entuzijazma i strpljenja – dodaje Petrović i konstatuje:

– Mislim da sam našao svoje tablete sreće. Nastaviću da ih uzimam kad god osetim potrebu.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika NEUROSTABIL preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *