Iskustva korisnika za APITOKS

APITOKS mast pomogla mi je da ustanem

Nisam mogao da verujem da postoji nešto tako efikasno da za kratko vreme ublaži tegobe.

Zbog posla koji iziskuje napornu fizičku aktivnost, Nemanja Marković, vlasnik tepih-servisa iz Beograda, trpeo je neizdrživ pritisak u zglobovima i leđima, kao i grčeve u nogama.

Posao u tepih servisu koji Nemanja Marković iz godine u godinu svakodnevno obavlja, podrazumeva celodnevnu napornu fizičku aktivnost, naričito početkom proleća i leta kada je sezona i kada je posao većeg obima nego inače.

– Preko mojih ruku dnevno prođe na stotine tepiha koje treba utovariti, oprati, okačiti mokre da se suše, zapakovati, ponovo utovariti u kombi, i na kraju isporučiti mušteriji. Tako od ujutru do uveče celo proleće, leto, a bogami i jesen – priča naš sagovornik.

S obzirom da u svakom poslu postoje profesionalna oboljenja, tako je i u ovom Nemanjinom. Naime, već duže vreme on se budio sa snažnim bolom u celom telu, jer ga posao, kako kaže, bukvalno „mleo“.

– Jake bolove osećao sam u zglobovima i mišićima nogu i ramenom pojasu. Kao i većina ljudi koji nemaju vremena nizašta, i ja sam odlagao da bilo šta preduzmem po pitanju sopstvenog zdravlja i olakšam tegobe koje su svakodnevno bile sve intenzivnije. Ove godine, po prvi put, počeo sam da se budim sa izuzetno bolnim grčevima u listovima nogu. Ta pojava, koja se i ranije dešavala periodično, odjednom je postala svakodnevna. Svako jutro trebalo mi je sve više vremena da se razmrdam, kako bih mogao normalno da hodam. Nisam ni znao šta me više boli – da li noge koje su „napali“ grčevi od ranog jutra, ili leđa od jučerašnjeg opterećenja. Da me nije toliko bolelo, sam sebi bih se smejao, jer mi je trebalo nekoliko metara da se gegam iz položaja „znak pitanja“ da bih se uspravio. Međutim, „krčag ide na vodu dok se ne razbije“, pa tako i ja – naglašava mladi preduzetnik.

GLAS ZA SPAS

Nemanja, po sopstvenom priznanju, ništa nije preduzimao, izuzev što je u sebi jaukao od bolova i gunđao na posao, dok jednog popodneva, podižući mokar tepih, nije čuo „kvrc“ u ramenu, a zatim i kvrc“ u leđima.

Razlozi za upotrebu Apitoks tentorium masti– Ne mogu da vam opišem položaj u kojem sam se zatekao, ni koliko me je sve to bolelo. Brat mi je pomogao da odem do kreveta. Tek tada su nastale muke. Nisam mogao sam da ustanem, a svaki položaj izazivao je nesnosan bol. Kroz glavu mi je prošla misao da ću u najboljem slučaju biti vezan za postelju dugo vremena i da ću tako ukočen moći da se krećem jedino kod lekara i na vežbe, koje će mi sigurno preporučiti. To saznanje bacilo me je u depresiju. Ali, kao što se kaže: kada Bog zatvori vrata, uvek otvori prozor.

Mušterija koja je došla po tepih, čuvši šta se desilo, ispričala mi je da je prošle godine imala sličan problem sa rukom, koju nije mogla da podigne od bolova, i da se to desilo baš uoči slave. Čula je za rusku Apitoks tentorium mast sa pčelinjim otrovom, kupila je, i počela da je utrljava na bolno mesto. Sutradan, kako je rekla, bol je popustio, ali ne sasvim. Posle nekoliko dana mogla je ponovo bez bola da pokreće rame, a stigla je i sama da spremi slavu – ističe gospodin Marković i nastavlja:

– Više se i ne sećam šta je pričala, s obzirom da me je sve bolelo i da nisam poverovao u tako nešto, mada priznajem da sam bojažljivo pomislio: „Rusi su to! Kad oni naprave nešto, to mora da diže iz mrtvih.“ Pošto stanuje u blizini, žena je otišla do kuće. Ubrzo se vratila noseću žutu teglicu u kojoj je pri dnu bila nekakva mast, koja je, moram priznati, lepo mirisala. Znate, kada čovek trpi bolove, pristaje na sve što mu se ponudi.

Budući da je sebe već video u čekaonici doma zdravlja i kod fizijatra, Nemanja je pomislio: „Hajde da probam, gore od ovog ne biva.“ Namazao je na rame ono što je ostalo u teglici, a za leđa – niti je mogao da ih dohvati, niti je više bilo masti.

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast protiv bolova u kostima

SVAKIM DANOM SVE BOLJE

– A sutradan, gle čuda! Namazano rame bolelo je neuporedivo manje nego juče, dok su krsta i dalje, otkidala, od bola, jer leđa nisam namazao. Izgleda da komšinica ne preuveličava, pomislih. Počeo sam da se raspitujem o Apitoks tentorium masti sa pčelinjim otrovom i shvatio da je primenljiv za sve što je meni potrebno: i protiv bola u zglobovima, i protiv išijasa, i protiv grčeva u nogama. Primena je, shvatio sam, mnogo šira, jer Apitoks, pored pčelinjeg otrova,
sadrži biljne sastojke od rena do gaveza. Nisam mogao da verujem da postoji nešto tako efikasno da za kratko vreme ublaži tegobe. Moju skepsu polako je demantovala realnost – zaključio je gospodin Marković.

APITOKS mast pored pčelinjeg otrova, sadrži biljne sastojke od rena do gaveza. Nisam mogao da verujem da postoji nešto tako efikasno da za kratko vreme ublaži tegobe.

Nemanja je telefonom pozvao RuLek apoteku i dobio potvrdu da su mnogi rešili probleme sa zglobovima i mišićima upravo upotrebom ruske Apitoks tentorium masti. – Stekao sam utisak da je ljubazna apotekarka znala više od mene šta me boli i kako će bol da nestane posle primene. Poslao sam brata da kupi dva pakovanja i odmah krenuo da mažem. Verujte mi, bilo je baš kao što mi je ljubazna apotekarka rekla. Svakim danom bilo mi je sve bolje, da bi posle petnaestak dana problem sa ramenom i leđima sasvim iščezao – dodaje naš sagovornik.

Poučen lošim iskustvom, Nemanja više nije hteo da se kocka sa zdravljem. Preporučeno mu je da, ako može, periodično masira celo telo, a naročito nogu, kako bi rešio problem grčeva u listovima. Naravno da je Apitoks tentorium mast bila neizostavna prilikom masaže. – Ne treba ni da vam pričam koliko mi je pomogla. Za kratko vreme grčevi su nestali, a bol u mišićima postao je davna prošlost. I maserka je bila iznenađena, jer je i sama tokom rada trpela bolove u šakama i prstima obe ruke – objašnjava Nemanja Marković i konstatuje: – Primetila je da se uvek posle mog termina oseća odmorno, a ruke je ne bole dok masira. Koristeći Apitoks tentorium mast kao podlogu za masažu, rešila se sopstvenog problema bolnih šaka.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Apitoks masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *