Apitoks tentorium mast pomogla mi je da zaspem bez bola
Iskustva korisnika za APITOKS

Apitoks tentorium mast pomogla mi je da zaspem bez bola

Apitoks Tentorium mast sa pčelinjim otrovom prvi put videla sam u ruskoj biljnoj apoteci u Požeškoj na Banovom brdu, u Beogradu. Inače, često kupujem u toj biljnoj apoteci razne proizvode RuLek kompanije i vrlo sam zadovoljna efektima koje praparati izazivaju. Posebno mi se dopada neposredan savetodavan pristup prilikom izbora preparata RuLek kompanije. Gospođa Marina je veoma strpljiva i uvek mi pomaže u odabiru fitopreparata.

Prošlo je dva meseca od početka terapije i bolovi se ne vraćaju. Kao da je problem koji me je mučio godinama u potpunosti nestao!

Sve je bilo normalno, a onda je nešto kvrcnulo u leđima

Pre dva meseca ušla sam u Rusku biljnu apoteku s problemom koji vučem duži niz godina, a to je išijas. Problem je nastao pre nekoliko godina kada sam podigla tešku torbu vraćajući se s pijace. Nešto mi je „kvrcnulo“ u leđima i od tada ne mogu da se oslobodim bola koji je postao bezmalo moja svakodnevica. Zapravo, bolovi ponekad u potpunosti prestaju, ali se nažalost toliko često vraćaju da sam pomalo postala i očajna – jaki su, neprijatni i protežu se uz karlicu i celom dužinom noge. Ne mogu da sedim i da ležim koliko me boli, a zbog toga ne mogu normalno ni da spavam. Kada se šetam, čini mi se da malo lakše ali i to je valjda samo moja želja da mi bude bolje. Iskoristila sam jedan od mojih boljih trenutaka kada me nije bolelo, pa sam stigla nekako da pređem ulicu do apoteke kako bih pornašla neki prirodan i neškodljiv preparat protiv bolova.

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast protiv bolova u kostima

A zatim je bol iščezla

Kao i uvek sačekala me je ljubazna gospođa Marina i ponudila pre svega Apitoks Tentorium mast sa pčelinjim otrovom uz objašnjenje da ovaj melem sadrži pored pčelinjeg otrova, ekstrakt rena, gaveza i lipe. Ono deluju udruženo, a ima i propolisa koji je poznat kao izvanredno antiupalno sredstvo, i pčelinjeg voska prebogatog vitaminima koji prehranjuju mesto na kome se mast aplikuje. Takođe, objasnila mi je da mast treba utrljavati dva puta dnevno, ujutru i uveče, i da pred spavanje stavim preko leđa kompresu kako bi se bolno mesto zagrejalo, a pore kože više raširile. Tako sam i uradila. Čim sam došla kući, tankim slojem nanela sam Apitoks mast, zatim prekrila folijom za hranu i prekrila se vunenim šalom. Deluje neverovatno, ali već nakon prve noći bilo mi je mnogo lakše. Za nedelju dana bolovi su u potpunosti nestali a ja sam ponovo mogla da šetam i da radim sve po kući. Ali i to nije sve! Od tada je prošlo dva meseca i bolovi se ne vraćaju, kao da je problem koji me je mučio godinama u potpunosti nestao.

Fizioterapeutima izuzetno pomaže u svakodnevnom radu

Prilikom sledeće posete mojoj omiljenoj apoteci, gospođa Marina mi je dala i dodatna objašnjenja da Apitoks Tentorium mast može da se koristi i u slučaju mnogih drugih tegoba, na primer za artritis, kao i za sve druge povrede koštano-zglobnih veza kao što su istegnuća i distorzije. Setila sam se da mi je preostalo malo masti u kutijici, te sam dala svojoj prijateljici da je upotrebi jer ima problema sa zglobovima. Želela sam nekako da joj pomognem. Nakon dva dana korišćenja zvala me je i pitala gde sam nabavila mast, je se osećala mnogo bolje. Lično iskustvo podelila sam u mojoj apoteci u Požeškoj na Banovom brdu, s Marinom koja se nasmešila uz reči da je Apitoks tentorium mast dugi niz godina dokazano najefikasniji preparat s pčelinjim otrovom koji se može naći na našem tržištu i da je osposobio „armiju kostoboljaca“. Takođe, saznala sam da Apitoks mast u svojoj praksi koriste i fizioterapeuti, maseri, hiropraktičari, koji ne samo da imaju bolje rezultate u radu, već upotrebom Apitoksa tokom masaže, saniraju bol u svojim šakama.

Imajući odlično sopstveno iskustvo, nisam se mnogo iznenadila tim rečima pa mogu bez zadrške da tvrdim da je Apitoks Tentorium mast zaista fantastična kombinacija pčelinjeg otrova i lekovitog bilja čije smo delovanje isprobale moja prijateljica i ja. Od srca svima preporučujem proizvod kompanije RuLek.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Apitoks masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *