fbpx
  • MICELARNA VODA za lako i brzo skidanje šminke i temeljno čišćenje lica sa ekstratima IVAN-ČAJA, BOKVICE, DVOZUBA I KLEKE ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.
  • Dnevna krema za hidrataciju i toniranje kože, 35+ sa 100% prirodnim ekstraktima GLOGA, BOROVNICE, BRUSNICE i BELOG SLEZA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Aktivni prirodni sastojci koji ulaze u sastav ove kreme obezbeđuju potpunu negu kože lica, efikasno sprečavajući promene koje se javljaju u procesu starenja: smanjenje elastičnosti, gubitak tonusa, stvaranje prvih bora.
  • Noćna krema 35+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima BOROVNICE, INULE, BREZE i KUPINE za hidriranje i obnavljanje kože ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. U ovoj kremi optimalno su ukomponovani prirodni ekstrakti lekovitih biljaka koji pomažu da se sačuva lepota i mladost kože, a čije korisno delovanje dokazuje viševekovno iskustvo tradicione medicine. Ove biljke efikasno sprečavaju pojavu ranih znakova starenja, pune kožu energijom i obezbeđuju joj potpuni odmor od dnevnih stresova.
  • Dnevna krema 45+ sa 100% prirodni biljni ekstraktima ŽALFIJE, PELENA, PLAVE BOROVNICE i ŠISANDRE za smanjenje bora i povećanje elastičnosti kože Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Prirodni biljni ekstrakti koji ulaze u sastav ove blage kreme efikasno uklanjaju tragove umora, čuvaju elastičnost i glatkoću kože, odlično izravnavaju bore.
  • Noćna krema 45+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima ZLATNOG KORENA, BRUSNICE, AKMELE, ANĐELIKE za dubinsko obnavljanje i ishranu kože ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. Ekstrakti lekovitih biljaka koji ulaze u sastav ove kreme stvaraju harmoničnu kombinaciju koja obezbeđuje visokokvalitetnu negu kože tokom noći i intenzivno obnavlja tonus kože, usporavajući procese starenja i propadanja kože neutrališući toksine koji se skupljaju na koži tokom dana.
  • Dnevna krema 55+ sa 100% prirodni biljnim ekstraktima JAGODE, MEDUNIKE, MALINE i ŽUTIKE za hidriranje i obnavljanje kože, vidljivo smanjenje bora. ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. Specijalno odabrani prirodni sastojci kreme obezbeđuju koži maksimalno efikasnu antiejdž negu: usporavaju promene na koži, doprinose optimalnoj obnovi ćelija, hidriraju kožu, izravnavaju bore i podižu konture lica.
  • Noćna krema 55+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima SLADIĆA, ŠISANDRE, MALVE, ORLOVE KANDžE za dubinsku negu kože ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.
  • Dnevna krema 65+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima CRVENE ARONIJE, PODBELA, ČKALjA BLAŽENOG i ISLANDSKE MAHOVINE za hidriranje i obnavljanje kože, vidljivo smanjenje bora. ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja. Specijalno izabrani biljni ekstrakti prirodnog porekla koji ulaze u sastav ove kreme, obezbeđuju koži efikasan antiejdž efekat i idealni su za svakodnevnu negu. Ove prirodne komponente daju vidljive rezultate u borbi protiv bora i značajnog gubitka elastičnosti kože, obnavljaju vitalnost kože i uspešno štite od štetnih uticaja iz životne sredine.
  • Noćna krema 65+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima DETELINE, ZOVE,MEDVEĐEG GROŽĐA, CRVENOG KORENA za regeneraciju i intenzivno podmlađivanje ZA SVE TIPOVE KOŽE ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstima bilja. U ovoj noćnoj kremi harmonično su kombinovani ekstrakti lekovitog bilja, neophodnog za obezbeđivanje visokokvalitetnog odmora tokom noći i vraćanja njene mladosti i zdravog izgleda. Jedinstveni prirodni sastojci su izabrani i kombinovani tako da koriguju glavne promene koje nastaju usled starenja čineći kožu glatkom i odmornom.