Mladomaston za bolne menstruacije
Iskustva korisnika za Mladomaston, Žensko zdravlje

Nije hormon a odlično reguliše hormonski disbalans

Milica Jovčić (21), studentkinja iz Beograda, godinama je imala problem sa veoma bolnim menstruacijama i obilnim krvarenjima. U predmenstrualnom ciklusu osećala se, kaže, veoma napeto i na samu pomisao kakvi je bolovi čekaju. Ovo je njena priča:

Odluka nakon posete Urgentnom centru

– Skoro nijedna moja menstruacija nije prošla bez povraćanja i višečasovnih grčeva. Bolovi su bili izuzetno jaki i remetili su mi raspored obaveza do te mere da nisam bila sposobna da radim bilo šta, pa sam uglavnom izostajala sa fakulteta i odlagala ostale obaveze.
Indikacije za upotrebu mladomaston
Ponekad su mi se noge toliko kočile da nisam mogla da hodam. S obzirom na to da imam anemiju, obilne menstruacije samo su mi pogoršavale stanje, pa sam često imala vrtoglavice i nesvestice. Bila sam spremna da isprobam šta god bi mi neko preporučio, ali svakog puta samo bih se razočarala i nastavila da trpim bolove. Kulminacija zdravstvenih nevolja počela je kada sam usled neizdrživih bolova i obilnog krvarenja kolabirala, izgubila svest i završila u Urgentnom centru, na infuziji. Tada sam odlučila da se ozbiljno posvetim zdravijem načinu života i čvrsto sam rešila da učinim nešto dobro za svoj organizam. Moja odlučnost bila je nagrađena već sutradan…

Regulacija estrogena i progesterona

– Pošto svi moji prijatelji znaju za problem koji imam, posetila me je drugarica (fitoterapeutkinja) i savetovala da počnem da koristim Mladomaston, uz obrazloženje da je to biljni preparat koji iako nije hormon, direktno utiče na uspostavljanje ravnoteže polnih hormona u organizmu, a neredovne i bolne menstruacije vraća u redovan ciklus. Izmrcvarena bolovima, bila sam prilično skeptična i nisam očekivala mnogo, budući da prethodna iskustva nisu pokazala nikakve rezultate. Osetivši nevericu u mom glasu, ozbiljnim tonom drugarica mi je rekla da se u Rusiji ovaj preparat koristi u terapiji mnogo težih bolesti koje su izazvane disbalansom polnih hormona kod žena. Pomenula je rak dojke i tumor materice, kod kojih su u terapiji i u postoperativnoj preventivi postignuti veoma dobri rezultati.

Prilično sam se iznenadila, ali ruska literatura mi je potvrdila istinitost navoda moje prijateljice. Zainteresovala sam se i otkrila, zapravo, da preparat Mladomaston sadrži pet aktivnih komponenti od kojih neke utiču na pravilan rad žlezda koje kontrolišu stvaranje polnih hormona, a drugu grupu čine sastojci koji imaju izuzetna antioksidantna i antimutagena svojstva (sprečava mutaciju i degeneraciju ćelija). Shvatila sam da Mladomaston udruženim dejstvom i različitim mehanizmima dovodi ne samo do regulisanja mog problema – bolnih i obilnih menstruacija, nego da se upotreba ovog preparata prvenstveno odnosi na tretiranje najtežih posledica koje izaziva disbalans estrogena i progesterona – rak dojke i onkološka oboljenja materice.
Imajući u vidu da je ruska biljna farmacija svetski autoritet u naučnim i tehnološkim dostignućima u proizvodnji biljnih preparata, nije mi trebalo dugo vremena da donesem odluku…

MLADOMASTON - prirodni regulator polnih hormona žena

MLADOMASTON – prirodni regulator polnih hormona žena

U svetu ne postoji prirodni preparat koji ispoljva takvo dejstvo

Istražujući, nisam pronašla da u svetu postoji preparat koji ispoljava takvo dejstvo i razmišljala sam: „Ako sam dala šansu svim do sada korišćenim preparatima, koji ne samo da nisu imali efekat nego su mi neuravnotežen hormonski balans dodatno poremetili, zašto se ne bih odlučila za Mladomaston s obzirom na to da njegova upotreba apsolutno ne izaziva štetne posledice i da je bezbedan i bezopasan za upotrebu.“ Pila sam dve kapsule dnevno i jedna kutija mi je trajala mesec dana. Prvu kutiju počela sam da koristim u predmenstruslnom ciklusu i već tada sam primetila ogromne promene. Ni sama nisam mogla da verujem. Nisam se osećala napeto i depresivno. Kada sam dobila menstruaciju jedva da sam osećala blage bolove. Bila sam prezadovoljna. Mladomaston mi je potpuno regulisao reproduktivno zdravlje, a posebno mi je bilo važno što ne sadrži sintetske hormone.

Menstruacija nije bila praćena obilnim krvarenjem, takođe nisam osećala nikakve grčeve u nogama, a što je najvažnije nisam povraćala. Tih dana uopšte nisam osećala vrtoglavicu. Bila sam oduševljena. Sada mi je ciklus došao u normalu, pa sam zaboravila kakve sam sve neprijatnosti preživljavala. Tada sam shvatila da se sve što nam je potrebno zaista nalazi u prirodi. Osećaj da sam se konačno oslobodila nečega što me je godinama mučilo, a da pritom nisam nanela štetu svom organizmu, fantastičan je. Zbog svog sastava Mladomaston mogu da piju sve devojke i žene i smatram da je to sjajan izbor da se reguliše sopstveno zdravlje.

Osećam ogromnu zahvalnost prema prirodi koja nam je podarila biljke, i naravno, osećam zahvalnost prema ruskoj biljnoj farmaciji čiji su stručnjaci prirodu iskoristili na najbolji mogući način. Veoma je važno šta biramo za svoje zdravlje, i zato bih svima preporučila Mladomaston, pogotovo mladim devojkama koje imaju isti problem kao ja, kao i osobama kojima je hormonski disbalans izazvao veće i teže posledice.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika MLADOMASTON preparata: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *