Uz pomoć VENODOKS Tentorium masti uspeo da sanira bolne tegobe sa hemoroidima i venama
Iskustva korisnika za VENODOKS

Najzad normalno i sedim i hodam!

Vitalij Bolgov, 45-godišnji menadžer ruske firme u Beogradu, uz pomoć VENODOKS Tentorium masti uspeo da sanira bolne tegobe sa hemoroidima i venama.

Vitalij Bolgov

Vitalij Bolgov

Problemi sa hemoroidima i venama kod mene su se pojavili iznenada, kada sam napunio 35 godina, s tim što su se ranije javljali sporadično, najčešće u letnjem periodu zbog širenja krvnih sudova – navodi na početku priče 45-godišnji Vitalij Bolgov i dodaje:

– Nije bilo pravila kada će hemoroidi da buknu – čak i kad sam vodio računa o ishrani, posebno o higijeni – događalo se da dobijem upalu i spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida, uz obilno krvarenje. Upotrebljavao sam razne
masti i čajeve, ali sa malim uspesima u rešavanju same bolesti
.

Osećaj pečenja i svrab nestali su posle tri dana. Već nakon nekoliko dana praćnjenje creva bilo je bezbolno, a krvarenja su prestala.

Kulminaciju „pakla“ sa hemoroidima gospodin Bolgov doživeo je nedavno. Kako kaže, nije mogao ni da sedne, ni da vozi auto, čak ni da prazni creva bez velikih bolova.

– Bolovi su bili nepodnošljivi. Tada su mi preporučili rusku mast Venodoks tentorium, i bio sam veoma iznenađen kada sam tu čuvenu mast uspeo da nađem na sajtu RuLek-a. Već trećeg dana korišćenja mogao sam da sedim bez pauze ceo radni dan.

VENODOKS - mast za hemoroide i proširene vene

VENODOKS – mast za hemoroide i proširene vene

VENODOKS Tentorium mast, napravljena je od pčelinjeg otrova, pčelinjeg voska, ulja kamfora, ekstrakta rena i pegusa – komponente propolisa, uz ekstrakt gaveza, hitozana i divljeg kestena sadrži precizno izbalansirane sastojke koji omogućavaju da aktivni sastojci dopru do najdubljih slojeva kože, i na taj način mast dugotrajno deluje blagotvorno. S obzirom da pčelinji otrov predstavlja spoj nekoliko proteina i aminokiselina, on na organizam utiče kao protivupalno sredstvo i smanjuje bol.

– Ovakav sastav nisam video ni u jednom od preparata koje sam isprobao, i to mi je dalo nadu, iako sam u početku bio veoma skeptičan. Shvatio sam da ovi sastojci, uz pravilnu ishranu, bogatu biljnim vlaknima, omogućavaju lakše pražnjenje i regenerišu oštećenja izazvana tvrdom stolicom – ističe naš sagovornik.

Osećaj pečenja i svrab kod gospodina Bolgova nestali su posle tri dana. Već nakon nekoliko dana, kaže, pražnjenje creva bilo je bezbolno, a krvarenja su prestala.

– Moj problem sa hemoroidima je rešen. Posle dva meseca korišćenja Venodoks tentorium masti nemam više tegoba ni sa hemoroidima, ali ni sa venama. Naime, sve vreme dok je koristio rusku mast za hemoroide, Bolgov ju je u isto
vreme, od pete ka kolenu, utrljavao i u bolne noge sa izraženim venama.

– Posle kraćeg vremena smanjio mi se otok nogu, one više nisu teške, vene su bile slabije izražene – ističe Vitalij Bolgov i konstatuje: – Sada, dva meseca od redovnog korišćenja ovog biljnog melema, ja sam drugi čovek. Lako hodam, noge uopšte ne otiču, vene su se povukle. Osećam se potpuno rasterećeno.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika VENODOKS masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

2 komentara na tekst “Najzad normalno i sedim i hodam!

 1. slobodan kaže:

  Gospodine Bolgov, ja vec vise od 10 god. patim od hemaroida, koji se nekad ucestalo jaljj sa krvarenjem , nekad ne. Koristio sam razne masti , cepice, koji nekad uspesno deluju, a nekad ne.Cak sam kupio i magnete koji nekad deluju dobro a nekan ne. Sada u zadnje vreme ima 5- 1o dana u nazad sa teskocama se praznim iako imam redovno stolicu svakog jutra i vodim racuna sta cu pojesti preko dana. Kada imam stolicu ona je primera prva dva – tri sant. tvrda , a kasnije retka, hocu da kazem da mi se od vena koje su oko otvora anusa u cvoricima tesko propustaju praznjenje i uz veliki bol. Pa vas pitam kod uzimanja ove masti dali se vene povlace. Dali nestaju cvoruci koje vene prave. Unapred hvala-Slobodan

  1. tentorium.srbija kaže:

   Poštovani Slobodane ,
   Obzirom na dugotrajnu periodičnost problema sa hemproidima , a naročito zbog krvarenja koja se ponekad pojavljuju , nužno je dodatno obaviti nekoliko dijagnostičkih pregleda( snimanja) debelog creava i rektuma, kako bi se stekao uvid o obimu i stepenu problema koji se tretira,i pravilmo odredila terapija. Pravilno određena terapija, sem izbora adekvatnih preparata , podrazumeva i dužinu perioda koji će se ona koristiti, kao i primenu dijetetskog režima ishrane, u kontinuitetu,O ovome posebno treba povesti računa i dosledno promeniti navike u ishrani jer nijedan preparat neće pokazati efekat ukoliko se naprezanjem prilikom defefcije vrši pritisak na vene anusne regije . U Vašem pismu niste naveli da li je reč o spoljnim ili unutrašnjim hemoroidima pa bi bilo poželjno da napišete, a takođe i Vaše godište.Inače Mast deluje odlično na pojavu hemoroida, tj vene u rektalnoj sferi mogu da se povuku, uz dodatnu upotrebu ruskog preparata Venatol. I jedan i drugi preparat se koristi uporedo. Za razliku od Venadoks masti koja se tretira lokalno , Venatol je biljni preparat koji se oralno uzima .Kombinacijom jednog i drugog preparata uz doslednu primenu dijetetskog režima ishtane moguće je kvalitetno rešiti problem hemoroida na duži vremenski period. (ukoliko problem nije izražen u tolikoj meri da se hiruškim putem mora rešavati, zato govorim o potrebi dodatnih dijagnostičkih gastroenteroloških pregleda – snimanja )
   Srdačan pozdrav,
   http://rulek.rs/proizvodi/venodoks-mast-za-hemoroide-prosirene-vene/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *