Nema ništa bolje protiv bolova od ruske masti sa pčelinjim otrovom
Iskustva korisnika za APITOKS

Nema ništa bolje protiv bolova od ruske masti sa pčelinjim otrovom

Retko da možete da sretnete tako energičnu 70-godišnjakinju kao što je Ljiljana Budimčić. Vitalna Novosađanka svoj radni vek provela je u Vojno-građevinskoj službi, u kojoj je kao elektroinženjer elektronike najviše vremena provodila na vojnim poligonima. Kad se penzionisala, donela je neobičnu odluku – da se preseli u Indiju, u državu Radžastan, nedaleko od Himalaja. Kao hedonista i avanturista, kako voli za sebe da kaže, nikad nije dopustila da je ozbiljne zdravstvene smetnje „obore u krevet“ i da je „samelju“.

– Pre 29 godina pala sam niz stepenice i potpuno ‘rasturila’ kičmu. Naprsli su mi pršljenovi i postala sam delimični paraplegičar. Desna strana i unutrašnji organi bili su potpuno oduzeti. Naime, pršljenovi su mi pocepali trbušnu duplju i bukvalno presekli ovojnicu od 25 živaca gde se, posle izvesnog vremena, od udarca stvorila cista koja je pritiskala nerve. Nisam mogla da mokrim, nisam imala ni stolicu. Desna noga mi je bila potpuno oduzeta – priča ova žena-borac, kakav se retko upoznaje.

Iako već šest godina živi u postojbini čuvenih prirodnih preparata, Ljiljana Budimčić, 70-godišnja inženjerka elektrotehnike u penziji, tek nedavno našla je rešenje za svoju veliku dugogodišnju tegobu.

I dan-danas gospođa Budimčić oseća zahvalnost prema prim. dr Stevanu Vuković iz Zemunske bolnice koji je tada razumeo njenu želju da ne ide na operaciju i svojim kiropraktičarskim masažama pomogao joj da se delimično oporavi.

antrfile_00– Doktor Vuković mi je predložio da krenem na jogu, a ja sam još bila na štakama. Instruktor joge kod koga sam otišla nije bio iznenađen i rekao mi je: ‘Vežbaće i štake sa vama’.

Pokazao mi je vežbe koje sam i kod kuće radila po dva, tri sata dnevno. Nakon tri godine bila sam u boljoj formi nego ikad ranije – ističe ova vesela žena. Šest meseci Ljiljani je trebalo da počne da hoda bez štaka, a posle godinu i po dana osetila je da su organi počeli normalno da funkcionišu.

– Jedino što i danas, posle toliko godina, osećam kao posledicu te teške nesreće jeste utrnulost u mekom, donjem delu kičme i gornjem delu desne butine. I profesor Vuković mi je rekao da ću tu povremeno osećati bol – priča naša sagovornica.

Tako je bilo i ovog leta, kada je gospođa Budimčić došla na odmor u rodni grad. Vreme se menjalo i ona je osetila bolove u svojim osetljivim zonama.

– Kao neko ko apsolutno obožava lekovito bilje redovan sam čitalac vašeg sajta. Posle predavanja koje sam letos držala na Štrandu, često su me moje poznanice oduševljeno pitale odakle ja to sve znam. Na moje kontrapitanje šta čitaju, odgovarale su jednoglasno: „Tabloide“. E pa, znate šta, ja čitam sajt lekovitobilje.org.rs. Čitajući ovaj sajt steći ćete znanje tako da niko ne može da manipuliše vašim zdravljem i vašim životom, rekla sam im.

Veliki protivnik tabletomana, kako sebe deklariše Ljiljana, odlučila je da svoj problem pokuša da reši prirodnim sredstvom – sa ruskom Apitoks tentorium mašću.

NI U OVIM GODINAMA NIJE MI TEŠKO DA STUDIRAM

U Indiji živim u selu Džadan gde se gradi veliki centar, monumentalni objekat od 177.000 kvadratnih metara za obuku svih tradicionalnih indijskih veština lečenja. Jogom se bavim već trideset godina, a pre šest godina, na preporuku učitelja joge, velikog indijskog jogija, otišla sam da živim u Indiju. Tamo studiram jogu na koledžu gde možete da studirate i ajurvedu, indijski ples i sve veštine stare indijske filozofije. Uživam u svom statusu studenta i ništa mi ne pada teško.

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast protiv bolova u kostima

NEMA NIŠTA BOLJE PROTIV BOLOVA OD RUSKE MASTI SA PČELINJIM OTROVOM

Čim je stigla kući utrljala je mast na bolna mesta i za 15 minuta gospođa Budimčić, kako kaže, osetila je smirenje. Uveče je mast ponovo namazala i bol je potpuno prestao.

– Od tada Apitoks tentorium mast mažem samo kad imam bolove. I mojoj sestri koja je imala slomljenu ruku i jake bolove ova mast je pomogla. Ništa efikasnije nisam probala u životu. U Indiji sam koristila mešavine ajurvedskih ulja za otklanjanje bolova i masaže, ali mi je Apitoks tentorium mast mnogo bolje i mnogo brže pomogao. Iako su indijski preparati čuveni i koriste znanja duga hiljadama godina, mogu da vam kažem da mi je ova ruska mast bolje delovala. U Indiji sada teško možete da nađete nešto što nije komercijalizovano – priča naša sagovornica.

Radoznala i zainteresovana za sve što je efikasno a prirodno, gospođa Budimčić je istraživala u čemu je tajna ove ruske masti.

– Saznala sam da je Apitoks tentorium mast pre svega napravljena od pčelinjeg otrova, ali u sebi sadrži i biljna ulja, pčelinji vosak, ulje kamfora, ekstrakt rena i pegus – komponentu propolisa. Precizno izbalansirani sastojci omogućavaju da aktivne materije dopru do najdubljih slojeva kože i na taj način mast dugotrajno blagotvorno deluje. S obzirom da pčelinji otrov spoj nekoliko proteina i aminokiselina koje na organizam deluju protivupalno, bol u leđima smanjuje za oko 75 odsto. Zato se najčešće koristi kod artritisa, artroza, okoštavanja, radikulitisa, poliartritisa, meðurebarne neuralgije, gihta, mialgije. Isto tako, koristi se i za rastvaranje soli na površini zglobova i poboljšanje njihove pokretljivosti – nabraja Ljiljana sve prednosti ruske masti.

Sem što ova mast umiruje bol u visokom procentu, ova elokventna i obrazovana žena utvrdila je da ona poboljšava i cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima, pospešuje i ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje bolove u mišićima u slučaju njihovog preopterećenja i poboljšava opšte stanje tkiva. Zato ga koriste i sportisti u periodu napornih priprema i sportskih takmičenja, jer utiče povoljno na brzinu hemijskih procesa u mišišima i smanjuje osećaj umora i koncentraciju mlečne kiseline.

Kod još jednog problema gospođi Budimčić ova ruska mast je pomogla.

– Pošto sam dugo godina imala problem sa hodanjem, desna noga mi je kraća jedan santimetar, zbog čega mi se stvorio čukalj koji nekad zna da bude bolan. Mažem ga svako veče, i ne samo da mi je bol uminuo, nego je čukalj počeo da se povlači i nestalo je crvenilo. Isto tako, svima preporučujem da pre spavanja mast utrljaju u stopala jer ona to zaslužuju, ona su toškovi našeg života. Korišćenje apitoksina je delotvorno i u periodu menopauze, kod poremćaja ciklusa kod žena – dodaje ova zadovoljna žena.

Dok u kofere pakuje desetine komada Apitoks tentorium masti koje nosi u Indiju, Ljiljana se raduje što će njeni prijatelji Indusi, koji u velikom broju imaju probleme sa zglobovima, najzad da odahnu, kao što je i ona posle skoro trideset godina ispunjenih bolom.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Apitoks masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *