fbpx
Neurostrong i Aterobalans fitočaj2019-09-23T12:57:02+00:00

 

Nikola Petrović, penzioner

Povišen krvni pritisak dobio sam pre 30 godina, zbog nervoze, genetike i načina ishrane – kaže naš sagovornik, građevinski inženjer u penziji, Nikola Petrović. Nisam odmah to shvatio za ozbiljno i dosta dugo sam ignorisao taj problem, tako da su moji krvni sudovi bili poprilično oštećeni. Zbog loše mikrocirkulacije, postojala je velika verovatnoća od moždanog udara. Pio sam razne lekove, ali su mi jako smetali zbog želuca i jetre, a i pored tih lekova, nisam uspevao da držim pritisak 100% pod kontrolom.

Međutim, bio sam svestan da klasična hemijska terapija ne može povoljno da utiče na moje zdravlje, pa sam  tragao za alternativnim rešenjem problema. O preparatima iz ponude Ruske Biljne Farmacije saznao sam od svog druga – lekara. On me je savetovao da probam Neurostrong biljne tablete i Aterobalans fitočaj. Bio sam uporan i pridržavao sam se doktorskih saveta.

Iskren da budem, nije lako biti disciplinovan u mojim godinama. Ali 3 puta dnevno sam pio šoljicu čaja i biljne pilule. Nisam primetio odmah rezultate, prošlo je odprilike 2 nedelje, kada sam shvatio da mi je cirkulacija dosta bolja. Noge mi više nisu bile toliko hladne, a polako sam dolazio u situaciju kada više nije bilo naglih skokova pritiska. Veoma sam zadovoljan rezultatima. Za sada sam prepolovio terapiju uz lekarski nadzor, a nadam se da ću uspeti da hemijske lekove izbacim u potpunosti. Svojim prijateljima sam takođe preporučio čajeve Ruske Biljne Farmacije, jer sam se pre svega lično uverio u dobar rezultat.

Saveti doktora specijaliste: dr. medicinskih nauka Korepanov Sergej Valerijević 

Čaj Aterobalans je napravljen na Altaju (Rusija) u našem medicinskom fitocentru, koji za cilj ima rešavanje problema povišenog krvnog pritiska. Mehanizam delovanja je zasnovan na sinergijskom delovanju 6 biljaka. Najvažniju ulogu ima svakako japanska sofora koja raste na Dalekom Istoku Rusije I sibirski glog.

Posebno preporučujem Aterobalans fitočaj kod stanja: ateroskleroze, opasnosti moždanog i srčanog udara i nakon istih, zarad regulacije povišenog krvnog pritiska bez obzira na genetiku. Kod nas u fitocentru čaj se primenjuje poslednjih 15 godina u neizmenjenom obliku i pokazuje odlične rezultate.

Savetujem da se uzima 3 puta dnevno, ali u zavisnosti od težine slučaja terapija se može korigovati. Biljne tablete Neurostrong u svom sastavu imaju ekstrakte lekovitog bilja poput ginko bilobe, đumbira, gotu kole I drugih. Opet se radi o sinergijskom delovanju lekovitog bilja sa dodatkom vitamina B kompleksa, aminokiselina i lecitina.

Celokupna formula je efikasna kod stanja  povišenog krvnog pritiska do manjka mikrocirkulacije u krvnim sudovima mozga. Koristan je i kod smanjenja koncentracije i pamćenja, kod pojave glavobolja, kao i svih problema kardiovaskularnog sistema. Uobičajena preporučena doza –  po 1-2 tablete 2-3 puta dnevno.

Oba proizvoda su se pokazala efikasnim u kombinaciji  jedan sa drugim, ali mogu da se koriste i zasebno. Kombinuju se sa svim vrstama dijeta i sa uobičajenim farmaceutskim lekovima.

Za sve pacijente koji koriste biljnu terapiju za regulaciju krvnog pritiska hteo bih posebno da napomenem da svoju hemijsku terapiju ne menjaju na svoju ruku već da se obrate lekaru koji prati njihovo stanje. Najbolje je da se kod ukidanja klasičnih farmakoloških lekova konsultuje doktor specijalista.

Drago mi je da su naši preparati počeli da budu dostupni u Srbiji, sa radošću pozdravljam sve pristalice fitoterapije i od srca im želim mnogo zdravlja.