Pčelinji otrov i divlji kesten - Ruski odgovor za oštećene krvne sudove
Iskustva korisnika za APITOKS, Iskustva korisnika za VENODOKS

Pčelinji otrov i divlji kesten – Ruski odgovor za oštećene krvne sudove

Ceo svoj radni vek provela sam radeći kao trgovac u prodavnici. Uglavnom veći deo dana na poslu provodila sam stojeći. Kao i što sam mogla pretpostaviti, profesionalno oboljenje – proširene vene na nogama, nisam mogla da zaobiđem. Ako tome dodam i povećanje nivoa šećera u krvi, sa sigurnošću mogu da tvrdim da se nesnosan svrab i crvenilo koje mi se periodično javljalo po telu i nogama posledica dugogodišnjeg rada, kao i povišen šećer koji ima značajan udeo u mojim tegobama.

Svakako je i prisutna genetska sklonost ka slabim krvnim sudovima koja me prati još od mladosti, odnosno još kao veoma mlada nakon prvog porođaja, hemoroidi su se pojavili i opterećivali me ceo život, pa sve do sada. Moje pretpostavke potvrdila je i lekarka koja me vodi već 35 godina.

Kao po pravilu, smenom godišnjih doba problemi se značajno povećaju, ali nikada toliko intenzivno kao sada početkom jeseni. Istovremeno su se pojavili hemoroidi koji su izazivali toliko neprijatne i bolne reakcije da nisam mogla ni da sedim ni da stojim. Istovremeno svrab i peckanje nogu me je dovodilo do ludila, jer nisam mogla da se suzdržim od češanja. Naravno posle nekoliko dana noge su mi bile u ranama, kao da me je mačka grebala.
Nervoza je postala moja svakodnevno stanje, pa sam dobila titulu dežurnog kućnog namćora. Neizdrživa bol i svrab svakodnevno me je proždirala. Ipak, trudila sam se da moji problemi ne remete porodični život, pa sam tog dana kao i obično odlučila da prošetam, odnosno odem na pijac i nabavku kućnih potrepština.

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast protiv bolova u kostima

Na izlasku iz kuće, suprug koji se inače svake jeseni “ukoči” jer pati od išijasa, mi je doviknuo da svratim u rusku biljnu apoteku i da mu kupim APITOKS rusku mast sa pčelinjem otrovom jer je godinama upotrebljava kada ga bolovi prikuju za krevet.

I stvarno nakon nekoliko dana, “deda“ se kao po pravilu “otkoči” i nastavlja da vodi aktivan penzionerski život. Kako kaže, APITOKS mast mu olakšava život već godinama.

Natovarena namirnicama sa pijace teško sam se kretala, te je odlazak do Požeške ulice na Banovom brdu bio hod po mukama. Ne znam šta me je više mučilo, da li bol u nogama ili hemoroidi.

 

VENODOKS – ruska mast za proširene vene i hemoroide

VENODOKS - mast za hemoroide i proširene vene

VENODOKS – mast za hemoroide i proširene vene

Došavši konačno do ruske apoteke u Požeškoj izjadala sam se o svom problemu.

Silno sam se obradovala kada mi je apotekarka objasnila da postoji specijalna receptura odnosno ruska mast VENODOKS koja sadrži pčelinji otrov i ekstrakt divljeg kestena koji direktno blagotvorno deluju na oštećene krvne sudove, a propolis i ekstrakti drugih biljaka smanjuju upalne procese na mestima aplikacije Venodoks masti. Nisam se dvoumila i kupila sam za dedu Apitoks koji mu fantastično prija, a za mene Venodoks jer je to krema iz iste kolekcije ruskih masti sa pčelinjim otrovom.

Posle kratkog vremena upotrebe osećala sam se kao preporođena.

Bolovi i svrab po nogama, prestajali su gotovo istovremeno posle mazanja, a nakon dvadesetak dana skoro sasvim i prestali.

Cirkulacija se prilično poboljšala i nisam više imala tamnoljubičaste fleke po nogama. Ranice na nogama su veoma brzo zarasle. Isti slučaj je bio u tretmanu hemoroida. Uz korekciju ishrane, po savetu lekara i upotrebu Venodoks masti problem je ubrzo bi sasvim pod kontrolom.

Nesmetano sam mogla da se krećem, nisam više bila do te mere nervozna i konačno sam sa mojim dedom, ruku pod ruku šetala Košutnjakom. Oboje, sasvim oporavljeni, svaki od svoje tegobe, uz pomoć Apitoksa i Venodoksa, uvek nađemo priliku da odemo do naše omiljene ruske apoteke u Požeškoj, pazarimo odličan lekoviti ruski čaj, zahvalimo se na pažnji i predusretljivosti kao i na pravoj preporuci koja nam život čini lakšim i bezbolnijim.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika VENODOKS masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika APITOKS masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Slične objave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *