Posle 5 godina najzad sama pripremila celu slavu
Iskustva korisnika za APITOKS

Posle 5 godina najzad sama pripremila celu slavu

Biljana Marković iz Belanovice kod Ljiga suočavala se sa nepodnošljivim bolovima zbog kojih je završila na operaciji diskus hernije. U međuvremenu, dijagnostikovana joj je i spondiloza vratnog dela kičme.

Tegobe 56-godišnje Biljane Marković iz Belanovice kod Ljiga počele su pre pet i po godina kada se, noseći težak teret, ukočila i ostala savijena, kako kaže, pod pravim uglom. Tada je konstatovano da su joj dva diskusa iscurila i predložena joj je operacija na koju, u tom trenutku, nije smela da ode. Uz lekarski nadzor i nesebično zalaganje dr Rankovića sa beogradskog Instituta za reumatologiju uspela je da se ispravi i oslobodi bolova.

– Iako mi je bilo mnogo bolje, morala sam da vodim računa da se ne naprežem. Nekako sam funkcionisala naredne četiri godine, sve dok 2012, prilikom najobičnijeg okretanja u krevetu, nisam ostala potpuno ukočena. Očigledno sam napravila nagli pokret, prsten je pukao, a jezgro je iscurilo i izvršilo pritisak na nerv koji izlazi iz kičmene moždine. Neizdrživ bol u krstima bio je znak da moram na operaciju – kaže gospođa Marković.

Operacija je prošla rutinski, i posle nje naša sagovornica osećala se bolje, iako su joj se s vremena na vreme javljali bolovi i strah da situacija može ponovo da se iskomplikuje. Pored degenerativnih promena koje su zahvatile međupršljenske diskove, gospođi Marković dijagnostikovana je i jaka spondiloza vratnog dela kičme, koja joj je izazivala bolove u desnoj ruci
i laktu.

– Ovi bolovi su me još više blokirali u svakodnevnim poslovima. Desnu ruku skoro da nisam mogla da koristim, a bolovi u laktu bili su intenzivni. Skoro stalno lakat mi je trnuo i bio pod otokom. Morala sam često da mirujem, čak i kad nisam imala jake bolove. Ruku nisam smela ni minimalno da opteretim.

APITOKS - mast protiv bolova u kostima

APITOKS – mast protiv bolova u kostima

Vanredno stanje u porodici Marković trajalo je sve dok Biljana, tek pre dva meseca, nije čula za Apitoks tentorium mast sa pčelinjim otrovom, koja u sebi sadrži i biljna ulja, pčelinji vosak, ulje kamfora, ekstrakt rena i pegus – komponentu propolisa.

Svi razlozi za upotrebu Apitoks masti

Tentorium mast sadrži precizno izbalansirane sastojke koji omogućavaju da aktivni sastojci dopru do najdubljih slojeva koje i na taj način blagotvorno deluju na duži rok. S obzirom na to da pčelinji otrov predstavlja spoj nekoliko proteina i aminokiselina koji na organizam deluju protivupalno, bol u leđima smanjuju za oko 75 odsto. Zato se najčešće koristi kod artritisa, artroza, okoštavanja, radikulitisa, poliartritisa, međurebarne neuralgije, gihta, mialgije. Isto tako, koristi se i za rastvaranje soli na površini zglobova i poboljšanje njihove pokretljivosti.

– Kad god osetim bol, namažem ovu mast na vratne pršljenove, ruke i donji deo kičme gde sam operisana, i uopšte ne osećam bolove. U januaru sam uspela, što bi bilo nezamislivo bez Apitoks tentorium masti, da spremim celu slavu. Toliko toga sam iseckala, oprala, sklonila, a da nisam osetila neprijatnost.

Sem što umiruje bol u visokom procentu, ovaj ruski melem poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju u tkivima i organima, pospešuje i ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje bolove u mišićima u slučaju njihovog preopterećenja i poboljšava opšte stanje tkiva.

– Verujte mi, zaboravila sam da sam ikad imala one strašne probleme, čak i da sam završila na operaciji diskus hernije. Uz Tentorium mast najzad normalno živim, kaže Biljana i sa osmehom zaključuje: Osećam veliko poboljšanje i mnogo sam srećna što mogu normalno da radim po kući i korisno ispunim svoj dan.

Pročitajte i ostala iskustva korisnika Apitoks masti: ISKUSTVA KORISNIKA.

Pogledajte spisak proizvoda iz naše ponude: PROIZVODI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *