fbpx

Degripin – Efikasan protiv virusa i gripa

1,277.00 рсд

DeGRIPIN – Protiv gripa i virusnih infekcija

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija i gripa, od davnina je poznata tradicionalnoj medicini naroda istoka.

Svaki pojedinačni sastojak fitočaja DeGripin, testiran je i potvrđen u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija respiratornih puteva i gripa, od davnina je poznata u tradicionalnoj medicini.
U periodu kada je poznato da su infektivna oboljenja u porastu veoma je bitno delovati preventivno kako bi se izbegla infekcija ili u najmanju ruku tok bolesti bio što lakši. Ukoliko se infekcija ipak dogodila važno je aktivno delovati prvih 24 sata (kod prvih naznaka bolesti: grebanje sluzokože grla i nosa, mučnina, slabost i glavobolje) kada količina patoloških organizama još uvek nije prevelika i kada je moguće prirodnim sredstvima i jačanjem imuniteta zaustaviti tok bolesti.
Posebnu pažnju trebaju obratiti osobe koje rade u kolektivima (pogotovo dečjim), koriste javni prevoz, rade u zdravstvenim ustanovama i apotekama kao i na svim drugim radnim mestima koja podrazumevaju veliki protok odraslih ili dece u toku dana.
U slučaju da infekcija ipak nije sprečena na vreme i proces se odvija sa pojavom ozbiljnih kliničkih simptoma, upotreba DEGRIPINA ima za cilj olakšanje simptomatike i bolnih stanja.

Fitokompleks je posebno preporučljiv za decu koja su sklona hroničnim upalama, oslabljenog imuniteta ili često obolelih od prehlada i gripa. Takođe, bilo koju upotrebu antibiotika neophodno je dopunjavati prirodnim sredstvima, kako bi štetno dejstvo istih bilo dovedeno na minimum.
Efikasnost čajne mešavine kao i svakog pojedinačnog sastojka fitočaja DEGRIPIN, testirana je i potvrđena u medicinskom fitocentru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med.Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.
U sastavu fitokompleksa DEGRIPIN se nalazi isključivo samoniklo bilje sa područja Altaja.

SASTAV: viseća vrba, kantarion, majčina dušica, srdačica petoprstna, zizifora mirišljava, mlečni čkalj.

NAČIN DELOVANJA RUSKOG FITOČAJA DEGRIPIN?
Detoksikaciona, antiinflamatorna, antibakterijska, antivirusna i imunomodulirajuća svojstva su osnovne karakteristike lekovitog bilja u sastavu fitočaja DEGRIPINA.
Kora vrbe je bogata salicilnom kiselinom koja je zapravo po prvi put u istoriji farmacije bila izolovana iz ove biljke.
Biljka je izuzetno dobro istražena i dugo se nalazi u širokoj upotrebi. Poseduje antiupalna svojstva, umanjuje temperaturu, poboljšava cirkulaciju i ima detoksikacioni efekat. Deluje protiv bakterija.

Kantarion ima odlična antiinflamatorna svojstva, poznato je antibakterijsko i antivirusno sredstvo sa efikasnim
detoksikacionim svojstvima.

Majčina dušica, smiruje upalne procese, poboljšava i reguliše imunološki odgovor, odličan je detoksikans, uspešno
umiruje sluzokožu gastroenterološkog sistema, odlično je protivvirusno i antibakterijsko sredstvo zahvaljujući velikoj količini eteričnih ulja u svom sastavu.
Srdačica poboljšava otpornost na toksikacioni stres izazvan bakterijskom ili virusnom infekcijom, jača imunitet, umiruje upalne procese. Ima antioksidaciona svojstva.

Zizifora i mlečni čkalj poznati su po detoksikacionim svojstvima, poboljšavaju rad jetre i bubrega koji eliminišu toksine iz krvotoka. Imaju antiupalna i imunostimulirajuća svojstva.

KADA SE PRIMENjUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ DEGRIPIN?
U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ruski fitočaj DEGRIPIN se preporučuje od strane lekara pacijentima koji boluju od:
prehlade, gripa, virusnih i infekcijskih oboljenja;
– pada imuniteta, slabog imuniteta, čestih recidiva inficiranja kod dece i odraslih;
upalnih procesa akutnog i hroničnog karaktera različitih lokalizacija;
– prevencija infekcija kod dece i odraslih u toku povećane epidemiološke opasnosti, promene klimatskih zona, putovanja.
Fitočaj DEGRIPIN se može kombinovati sa svim lekovima i hranom.

NAZIV PROIZVODA: DEGRIPIN ruski fitočaj.
Neto količina: 30 briketa (60 gr).

KAKO PRAVILNO KORISTITI RUSKI FITOČAJ DEGRIPIN?
Način pripreme: 1-2 briketa preliti sa 1 šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji 30 minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). U toku virusnog ili infekcijskog oboljenja dozvoljena je upotreba većih količina, do 10 briketa dnevno.
Dužina korišćenja se određuje individualno.

U periodu povećane epidemiološke opasnosti pogodan i za dužu upotrebu.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo. Proizvod nije lek.
KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

ROK TRAJANjA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i  odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Nine Kirsanove 15, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da služi kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …