fbpx

Dr Herbarium Dnevna krema 45+

474.00 рсд

Dnevna krema 45+ sa 100% prirodni biljni ekstraktima ŽALFIJE, PELENA, PLAVE BOROVNICE i ŠISANDRE za smanjenje bora i povećanje elastičnosti kože
Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.

ZA SVE TIPOVE KOŽE
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Prirodni biljni ekstrakti koji ulaze u sastav ove blage kreme efikasno uklanjaju tragove umora, čuvaju elastičnost i glatkoću kože, odlično izravnavaju bore.

Sastav

Ekstrakt ŽALFIJE izuzetno revitaliziuje kožu, uklanjajući iritacije i crvenilo.

Ekstrakt PLAVE BOROVNICE (golubike) je bogat vitaminima, mikroelementima, šećerima i organskim kiselinama koje hrane ćelije kože energijom i štite ih od prevremenog starenja.

Polisaharidi i azulen iz ekstrakta PELINA zadržavaju vlagu u ćelijama, čuvajući elastičnost i glatkoću kože. Osim toga, pelin odlično tonira i revitalizuje kožu, optimizira rad lojnih žlezda, dajući joj baršunastu mekoću.

Ekstrakt divlje ŠISANDRE sa Dalekog Istoka Rusije povećava zaštitne funkcije kože i njenu sposobnost da se odbrani od štetnih uticaja iz životne sredine. On ubrzava metaboličke procese u ćelijama, što utiče na povećanu sintezu kolagena i elastina – proteina koji su odgovorni za elastičnost i glatkoću kože.

Rezultat

Vidljivo jača koža, manje bora. Koža izgleda negovano i zdravo. Usporava procese starenja kože. Kremu možete koristiti kao podlogu za šminku. Odgovara svim tipovima kože.

Upotreba

Ujutro naneti kremu na čistu kožu lica i vrata. Za bolji rezulat koristiti sredstva za čišćenje kože Dr. Herbarium. Poželjno koristiti u kombinaciji sa noćnom kremom Dr.Herbarium 45+

Pakovanje

40 grama

Rok trajanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …