fbpx

Dr Herbarium Dnevna krema 65+

474.00 рсд

Dnevna krema 65+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima CRVENE ARONIJE, PODBELA, ČKALjA BLAŽENOG i ISLANDSKE MAHOVINE za hidriranje i obnavljanje kože, vidljivo smanjenje bora.

ZA SVE TIPOVE KOŽE
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.

Specijalno izabrani biljni ekstrakti prirodnog porekla koji ulaze u sastav ove kreme, obezbeđuju koži efikasan antiejdž efekat i idealni su za svakodnevnu negu. Ove prirodne komponente daju vidljive rezultate u borbi protiv bora i značajnog gubitka elastičnosti kože, obnavljaju vitalnost kože i uspešno štite od štetnih uticaja iz životne sredine.

Sastav

Ekstrakt CRVENE ARONIJE je vredan izvor vitamina, mikroelemenata i posebno pektina, zahvaljujući kojima se poboljšava metabolizam i aktivira proces detoksikacije ćelija. Na taj način se obezbeđuju idealni uslovi za održavanje razmene materija (metabolizma) na optimalnom nivou, ubrzava regeneraciju ćelija, obnavlja zdravlje kože.

Ekstrakt PODBELA sadrži organske kiseline, karoten, vitamin C, polisaharide, flavonoide i mikroelemente koji hrane kožu esencijalnim hranljivim materijama, a takođe deluju protivupalno, zbog čega odlično ublažavaju iritacije i upale.

Ekstrakt ČKALjA BLAŽENOG efikasno obnavlja elastičnost i glatkoću kože, daje joj tonus i smanjuje dubinu i površinu područja bora.

Biološki aktivne supstance ekstrakta ISLANDSKOG LIŠAJA dodatno hrane kožu, sprečavaju gubitak vlažnosti, doprinose održavanju optimalne hidriranosti.

Rezultat

Vidljivi rezultati u borbi protiv bora i značajnog gubitka elastičnosti kože, obnovljen tonus kože, manje vidljive bore i ujednačen ten, ostvaruje se zaštita uticaja iz životne sredine.

Upotreba

Ujutro naneti kremu na čistu kožu lica i vrata. Za bolji rezulat koristiti sredstva za čišćenje koži Dr. Herbarium. Poželjno koristiti u kombinacije sa noćnom kremom Dr.Herbarium 65+

Pakovanje

40 grama

Rok trajanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …