fbpx

Dr Herbarium noćna krema 45+

474.00 рсд

Noćna krema 45+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima ZLATNOG KORENA, BRUSNICE, AKMELE, ANĐELIKE za dubinsko obnavljanje i ishranu kože

ZA SVE TIPOVE KOŽE
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.

Ekstrakti lekovitih biljaka koji ulaze u sastav ove kreme stvaraju harmoničnu kombinaciju koja obezbeđuje visokokvalitetnu negu kože tokom noći i intenzivno obnavlja tonus kože, usporavajući procese starenja i propadanja kože neutrališući toksine koji se skupljaju na koži tokom dana.

Sastav

Ekstrakt ZLATNOG KORENA je nezaobilazni sastojak za antiejdž negu kože. Ova biljka je bogata organskim kiselinama, šećerima i flavonoidima koji ne samo da usporavaju starenje kože zahvaljujući svojim tonizirajućim i stimulišućim svojstvima, već i aktivno ravnaju bore, obezbeđujući koži glatkost i elastičnost.

Ekstrakt BRUSNICE je bogat vitaminom C koji predstavlja prirodni antioksidans, te štiti kožu od štetnih uticaja iz životne sredine i uklanja posledice svakodnevnog stresa.

Ekstrakt AKMELE ima izuzetna antiejdž svojstva, on deluje kao „biljni botoks“: intenzivno „pegla“ bore izazvane mimikom (oko očiju, nosa, na čelu – između obrva), vraća koži tonus i elastičnost. Osim toga, akmela obezbeđuje regeneraciju međućelijskog matriksa, bolje definišući konture lica.

Ekstrakt ANĐELIKE smiruje kožu i sprečava stvaranje iritacija, vraćajući joj ujednačen ten.

Rezultat

Obezbeđuje visokokvalitetnu negu tokom noći i intenzivno obnavlja tonus kože, usporava procese starenja, neutrališe toksine koji se na koži skupljaju tokom dana. Odličan detoks efekat preko noći. Jaka antioksidantna zaštita.

Upotreba

Uveče naneti kremu na očišćenu kožu lica i vrata, prateći masažne linije. Za bolji rezulat koristiti sredstva za čišćenje kože Dr. Herbarium. Poželjno koristiti u kombinaciji sa dnevnom kremom Dr.Herbarium 45+

Pakovanje

40 grama

Rok trajanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …