fbpx

Dr Herbarium Noćna krema 55+

474.00 рсд

Noćna krema 55+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima SLADIĆA, ŠISANDRE, MALVE, ORLOVE KANDžE za dubinsku negu kože

ZA SVE TIPOVE KOŽE
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstama bilja.

Sastav

Ekstrakt SLADIĆA je bogat bioaktivnim sastojcima koji nežno ravnjaju ten i boju kožu i sprečavaju pojavu pigmentacije koja se javlja sa godinama, a takođe i omekšava i podmlađuje kožu.

Ekstrakt ŠISANDRE, zahvaljujući bogatstvu antioksidanasa, intenzivno povećava zaštitne funkcije kože i njenu sposobnost da se odbrani od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. On stimuliše ćelijski metabolizam, a zahvaljujući tome se uspešno i efikasno bori protiv opuštanja kože i smanjenja tonusa, ravna bore, vraćajući koži svež i odmoran izgled.

Ekstrakt MALVE je cenjeni izvor antioksidanasa koji sprečavaju prevremeno starenje kože.

Ekstrakt ORLOVE KANDžE se odlično bori sa posledicama svakodnevnog stresa, i okrepljuje kožu. Jačajući zidove krvnih sudova i stimulišući mikrocirkulaciju krvi, ekstrakt orlove kandže pomaže da koža bude mlada i glatka kao svila.

Rezultat

Obezbeđuje visokokvalitetnu antiejdž negu i regeneraciju kože tokom noćnog odmora: uklanja znakove umora, ujednačava ten, ravna bore, hrani kožu vitalnom energijom.Odličan detoks efekat preko noći. Jaka antioksidantna zaštita.

Upotreba

Uveče naneti kremu na očišćenu kožu lica i vrata, prateći masažne linije. Za bolji rezulat koristiti sredstva za čišćenje kože Dr. Herbarium. Poželjno koristiti u kombinaciji sa dnevnom kremom Dr.Herbarium 55+

Pakovanje

40 grama

Rok trajanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …