fbpx

Dr Herbarium Noćna krema 65+

474.00 рсд

Noćna krema 65+ sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima DETELINE, ZOVE,MEDVEĐEG GROŽĐA, CRVENOG KORENA za regeneraciju i intenzivno podmlađivanje

ZA SVE TIPOVE KOŽE
ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Dr. Herbarium je nova serija sa vrednim ekstraktima lekovitog bilja, pojačana endemskim altajskim i sibirskim vrstima bilja.

U ovoj noćnoj kremi harmonično su kombinovani ekstrakti lekovitog bilja, neophodnog za obezbeđivanje visokokvalitetnog odmora tokom noći i vraćanja njene mladosti i zdravog izgleda. Jedinstveni prirodni sastojci su izabrani i kombinovani tako da koriguju glavne promene koje nastaju usled starenja čineći kožu glatkom i odmornom.

Sastav

Ekstrakt iz listova i cvetova DETELINE je izuzetno bogat bioaktivnim supstancama: vitaminima B kompleksa koji u ćelijama aktiviraju sintezu kolagena i hijaluronske kiseline, što pomaže efikasno ravnjanje čak i dubokih bora i održavanje optimalnog nivoa vlažnosti kože; vitamin K i izofelavoni deluju kao antioksidansi i stimulišu zaštitne funkcije kože, uklanjajući znake umora i usporavajući proces propadanja kože usled starenja.

Ekstrakt ZOVE stimuliše metabolizam ćelija kože, isceljuje je, normalizuje mikrofloru, uklanja upale i iritacije, a zahvaljujući tome poboljšava se i izjednačuje ten.

Ekstrakt MEDVEĐEG GROŽĐA ima sposobnost da ublažava pigmentne mrlje koje se javljaju na koži tokom starenja, a ubrzava i proces obnavljanja ćelija i obezbeđuje prirodnu zaštitu od slobodnih radikala, sprečavajući tako prevremeno starenje.

Ekstrakt ZLATNOG KORENA može bukvalno da preobrazi ostarelu kožu bez tonusa. On ima stimulišuće, okrepljujuće i tonizirajuće dejstvo, zahvaljujući kojima se koža obnavlja i izgleda primetno svežije i odmornije.

Rezultat

Obezbeđuje koži visokokvalitetnu negu tokom noćnog odmora, čuvajući njenu mladost i ujednačenost. Ublažava pigmentne mrlje. Jedinstvene prirodne komponente u ovoj kremi su odabrane tako da koriguju glavne znakove promena na koži koje nastaju usled starenja, čineći kožu glatkom i odmornom.Odličan detoks efekat preko noći. Jaka antioksidantna zaštita.

Upotreba

Uveče naneti kremu na očišćenu kožu lica i vrata, prateći masažne linije. Za bolji rezulat koristiti sredstva za čišćenje kože Dr. Herbarium. Poželjno koristiti u kombinaciji sa dnevnom kremom Dr.Herbarium 65+

Pakovanje

40 grama

Rok trajanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …