fbpx

Dr Herbarium Šampon

 

484.00 дин.

Šampon protiv opadanja kose sa ekstraktima ARNIKE, ŠISANDRE, ŽALFIJE i CIKORIJE Dr. Herbarium

Za sve uzraste
Odgovara ženama i muškarcima
POGODAN ZA ČESTU UPOTREBU
Za sve tipove kose

Formula šampona u kome su iskorišćeni tradicionalni narodni recepti specijalno je razvijena za sprečavanje opadanja kose i stimulisanje njenog rasta. Specijalni blagi kompleks za čišćenje omogućava da se dugo očuva svežina i čistoća kose i kože glave. Prirodni biljni ekstrakti poboljšavaju hranjenje folikula kose i obezbeđuju rast zdrave i jake kose.

Sastav

Ekstrakt ARNIKE je od davnina poznata po svojim protivupalnim i lekovitim svojstvima, kao i po sposobnosti da podstakne cirkulaciju. Zahvaljujući tome ona normalizuje ishranu folikula kose i sprečava opadanje kose.

Ekstrakt ŠISANDRE bogat vitaminima, mikroelementima, organskim kiselinama, kao i mirisnim esencijalnim uljem, koji toniziraju kožu glave i jačaju koren kose, dajući joj izdržljivost, elastičnost i sjaj.

Ekstrakt ŽALFIJE poseduje snažna antibakterijska i protivupalna svojstva, optimizira rad lojnih žlezda, sprečava stvaranje peruti, uklanja svrab i iritaciju.

Ekstrakt CIKORIJE sadrži inulin i folnu kiselinu koji poboljšavaju strukturu kose i pune ih vitalnošću i energijom.

Rezultat

Nova kosa raste zdrava i jaka, smanjen gubitak kose, jači koren.

Upotreba

Nanesite na vlažnu kosu, blago masirajte dok se ne napravi pena, pa isperite. Ako šampon dospe u oči, isperite ih vodom.

Preporučuje se kombinovanje šampona sa regeneratorom protiv opadanja kose Dr. Herbarium.

Pakovanje

400 grama

Rok tranjanja

24 meseca

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …