fbpx

Energija Altaja – prirodno podizanje energetskog potencijala organizma

 

390.00 дин.

Jedan od načina da blagotvorno delujete na organizam, jeste da popijete šolju čaja. Mi vam preporučujemo ČAJ “ENERGIJA ALTAJA”.

O kakvoj energiji je reč najbolje svedoči činjenica da Altajske planine nazivaju „zelena apoteka zemlje“, jer je to jedna od poslednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Upravo najvrednije lekovite biljke koje rastu na području Altaja nalaze se u mešavini biljnog ČAJA “ENERGIJA ALTAJA”.

Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa ČAJ “ENERGIJA ALTAJA” je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za prirodno podizanje energetskog potencijala organizma.

Sastav

– badan
– carska biljka (zlatan koren)
– crveni koren
– majčina dušica
– prorašljika
– pasji trn – oblepiha (plod)
– brusnica (plod).

Terapijske indikacije

U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ČAJ “ENERGIJA ALTAJA” se preporučuje od strane lekara:

– osobama u periodima akutnih respiratornih i virusnih infekcija (grip, prehlada, viroza) koje se odlikuju kašljem, kijanjem, glavoboljom, gušoboljom, malaksalošću;
– u međusezonama, npr. prelazak
iz jeseni u zimu, iz zime u proleće, kada treba osnažiti organizam i omogućiti prilagođavanje novim vremenskim uslovima.
– osobama koje su izložene povećanom fizičkom i umnom naporu, npr. ctudenti i đaci, sportisti, osobe čiji posao iziskuje ovu vrstu napora;
– osobama smanjene vitalnosti, npr. starije osobe, osobe koje se oporavljaju nakon bolesti.

Kontraindikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju na ovo upozorenje.

Način primene

1 filter kesicu preliti sa 200ml kipuće vode.

Ostaviti da odstoji 10-15 minuta i popiti.

Može se koristiti više puta u toku dana.

Pakovanje

10 kesica

Rok trajanja

3 godine od datuma utisnutog na pakovanju

Proizvođač

Farmaceutska fabrika Galen, g. Barnaul, Ruska Federacija.

Možda će vam se svideti …