fbpx

Feminormal vaginalete – Za intimnu higijenu žena na bazi mumio smole

995.00 рсд

   

Feminormal – Vaginalete sa mumiom i mongolskim čajem

Feminormal – Prirodno biljno sredstvo za intimnu higijenu žena na bazi mumie.

Recepturu Feminormala osmislila je grupa lekara fitoterapeuta altajskog fitocentra „Alfit“ iz Barnaula u saradnji sa farmaceutskom kućom „Galen“. Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišćenjem aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje.

Sastav proizvoda je prirodan, ne sadrži veštačke konzervanse, hemijske emulgatore i slična sredstva koja mogu nepovoljno da utiču na sluznicu osetljive regije. Potpuno prirodan sastav isključuje mogućnost intoksikacije.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Recepturu vaginaleta FEMINORMAL osmislila je grupa lekara fitoterapeuta pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, ginekologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, koji vodi altajski fitocentar Alfit iz Barnaula, u saradnji sa farmaceutskom kućom „Galen“.
Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišćenjem aktivnih supstanci
biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikotično i antikarcinomno delovanje.
Sastav vaginaleta FEMINORMAL je prirodan, ne sadrži veštačke konzervanse, hemijske emulgatore i slična sredstva koja mogu nepovoljno da utiču na sluznicu osetljive regije.
Potpuno prirodan sastav vaginaleta FEMINORMAL isključuje mogućnost intoksikacije.
Vaginalete FEMINORMAL sadrže prirodne i endemske biljne komponente iz Altajske regije.
Snaga bilja iz netaknute sibirske prirode udružena sa naučnim saznanjima i tehnološkim dostignućima, čini model kojim se uspešno rešavaju specifične zdravstvene tegobe.
U osnovi vaginaleta FEMINORMAL nalazi se tradicionalna receptura koja je od davnina poznata po svojoj efikasnosti.
Sastav: Mumio, ekstrakt korena mongolskog čaja, ekstrakt ruse, ekstrakt zizifore, ekstrakt kamilice, kakao ulje, pčelinji vosak, lecitin.

NAČIN DELOVANJA FEMINORMAL VAGINALETA:
Mumio, tradicionalno poznat kao sredstvo izvanrednog regenerativnog svojstva, pospešuje epitelizaciju na mestu aplikacije, istovremeno pomaže suzbijanju upalnih procesa ginekološke sfere.

Ekstrakt korena mongolskog čaja je odlično sredstvo protiv svih vrsta upalnih procesa. Lokalnom aplikacijom, efikasnost delovanja mnogostruko se povećava. Takođe, koren ove endemske biljke poznat je i kao odlično sredstvo regeneracije sluzokože. Efikasno učestvuje u sprečavanju erozije sluzokože genitalnog trakta, kao i smanjenju krvarenja sitnih krvnih sudova.

Ekstrakt ruse je poznat po svom delovanju na bakterijske i gljivične infekcije (poput kandide). Smanjuje otečenost tkiva. Ekstrakt ruse je poznat i kao snažan antioksidant sa antitumoroznim delovanjem. Deluje na papilome i sve vrste promena vezivnog tkiva genitalne sfere. Poseduje izraženo antimikrobno i antivirusno delovanje. Sprečava pojačano lučenje sekreta.

Ekstrakti zizifore i kamilice umanjuju i umiruju bolove, smanjuju upalne procese, umiruju sluzokožu. Deluju spazmolitički i odlično hidriraju sluzokožu.

Nosač aktivnih komponenti i ekstrakta u vaginaletama FEMINORMAL čini kakao ulje i pčelinji vosak. Oba sastojka imaju izvanredno hidrirajuće svojstvo.

KADA SE PRIMENjUJU I KOME SU NAMENjENE vaginalete FEMINORMAL?
U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, vaginalete FEMINORMAL lekar ili farmaceut može da preporuči u sledećim slučajevima:
– vaginalnih kandidijaza;
– bakterijskih vaginoza;
– mešovitih vaginalnih infekcija;
– promena na sluzokoži grlića materice;
– mioma;
– papiloma;
– ciste na jajnicima;
– neplodnosti;
– preventiva nastanka onkoloških oboljenja polne sfere;

FEMINORMAL vaginalete se mogu uzimati sa svim lekovima.

KAKO PRAVILNO KORISTITI vaginalete FEMINORMAL?
Način primene: 2 puta dnevno 7-10 dana ili po preporuci lekara.
Pogodno za kontinuiranu upotrebu.
Proizvod u sebi ne sadrži veštačke plastifikatore i učvršćivače. Moguće je omekšavanje na temperaturi većoj od +20°C. U slučaju omekšavanja supozitorija, pakovanje ostaviti u frižideru kako bi se sadržaj vratio u čvrsto stanje. Tom prilikom preparat ne gubi svoja svojstva i ne umanjuje se delovanje vaginaleta FEMINORMAL.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.
Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla poželjno je upotrebiti manju dozu kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju.
Preporučena upotreba propisana od strane nadležnih institucija RS može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

GDE SE PROIZVODE vaginalete FEMINORMAL?
Farmaceutska fabrika Galen, g. Barnaul, Ruska Federacija.

Pakovanje: 10 vaginaleta.
Rok trajanja: 24 meseca od datuma označenog na ambalaži.
Način čuvanja: na suvom i tamnom mestu, ne izlagati direktnim sunčevim zracima na temperaturi ne većoj od 20°C.

Uvoznik i distributer: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7 đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da služi kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …