fbpx

Glukonorm čaj – Pomaže u regulisanju povišenog šećera

1,577.00 рсд

GLUKONORM – Pomaže u regulisanju povišenog šećera

Biljni sastojci koji ulaze u sastav GLUKONORM čaja blagotvorno (obnavljajuće) deluju na pankreas, optimiziraju metabolizam, jačaju zaštitne snage organizma. Primena ovog čaja u fitocentru „Alfit“ pokazala je da se stanje pacijenata značajno poboljšalo u većini slučajeva, značajno se smanjio rizik od oštećenja organa. U pojedinim slučajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao „propratni“ efekat korišćenja, primetno se povećala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacije nervnog sistema.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Ruski fitočaj Glukonorm je biljna mešavina za regulisanje povišenog nivoa glukoze u krvi. Takođe je namenjen i osobama koje imaju faktore rizika za nastanak šećerne bolesti. Biljni sastojci ruskog fitočaja Glukonorm ispoljavaju sinergetsko delovanje i utiču na sniženje nivoa glukoze u krvi, sadrže supstance koje deluju nalik insulinu, imaju izraženo imunomodulirajuće dejstvo i jačaju organizam. Blago stimulišu proizvodnju insulina u pankreasu. Fitokompleks GLUKONORM osmislila je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na čelu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevičem Korepanovim onkologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, u poslednjih trideset godina rukovodi fitocentrom u Barnaulu. Efikasnost je potvrđena u praksi na odeljenju endokrinologije altajskog regionalnog kliničkog centra u Barnaulu.

Primena ruskog fitočaja Glukonorm u fitocentru „Alfit“ pokazalaje da se stanje pacijenata značajno poboljšalo, u pojedinim slučajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao dodatni efekat upotrebe Glukonorma, primetno se povećala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacij e nervnog sistema.

Lekovitost bilja iz ekološke zone Altaja i Sibira potpomognuta naučnim saznanjima i tehnološkim dostignućima, predstavlja uspešan model kojim se rešavaju specifične zdravstvene tegobe pacijenata.U naprednom tehnološkom smislu, primenjuje se ultrazvučna ekstrakcija lekovitog bilja, čijom se primenom sprečava zagrevanje, a povećava procenat lekovitih i aktivnih supstanci u ekstrahovanom sadržaju.

Altajsko bilje koje ulazi u stastav fitkomgieksa. Glukonorm je pretežno samoniklo i u medicini  se koristi za regulisanje povišenog nivoa šećera kao i posledica koje mogu nastati.

SASTAV: carska biljka (zlatni koren); crveni korenivan čaj (ruski čaj); ehinaceatrepetljikasmiljemaslačak; mahune pasulja.

NAČIN DELOVANjA RUSKOG FITOČAJA GLUKONORM?

Zlatni koren (Rhodiola Rosea) deluje na nervni sistem,kardiovaskularni sistem, žlezde sa unutrašnjim lučenjem kao i na fizičku snagu organizma.

Crveni koren (Hedysarum neglectum) je jedinstvena biljka altajskog podneblja koja ima izrazitu sposobnost regulacije hormonskog sistema. Smatra se da ima antidijabetička svojstva. Odličan je imunostimulator.

Ivan čaj deluje kao diuretik poseduje antiinflamatorna svojstva takođe ima visoku antioksidativnu aktivnost.

Ehinacea biljni adaptogen, snažno podstiče imuni sistem, stimuliše proizvodnju insulina u pankreasu.

Trepetljika poseduje salicin-hemijsko jedinjenje slično aspirinu. Ispoljava antiinflamatorna i antiseptična svojstva.

Smilje podstiče rad painkreasa i pozitivno deluje u tretmanima detoksikacije organizma.

Maslačak stimuliše proizvodnju insulina iz pankreasa i time doprinosi smanjenju nivoa šećera u krvi.

Mahune pasulja sadrže soli hroma koje su poznate kao prirodni lek protiv dijabetesa.

Kombinacija lekovitog bilja koj a ulazi u sastav ruskog fitočaja Glukonorm aktivno doprinosi sprečavanju razvoja komplikacija dijabetesa poput neuropatije, retinopatije i angiopatije, pre svega štiteći periferni nervni sistem, mrežnjaču oka i kapilare.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ GLUKONORM?

U medicinskom centru Alfit iz Barnaula, lekari preporučuju pacijentima ruski fitočaj Glukonorm u sledećim slučajevima:
– osoba sa dijagnozom dijabetesa tip 1 i 2;
– osoba koje imaju faktore rizika za nastanak šećerne bolesti: genetske predispozicije, gojaznost, hronične bolesti jetre i pankreasa;
– metabolički sindrom;
– komplikacije dijabetesa.

Glukonorm ruski fitočaj može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima. Pogodan je i za upotrebu kod onkoloških bolesnika.

NAZIV PROIZVODA: Glukonorm ruski fitočaj. Neto količina 30 briketa (60gr).

KAKO PRAVILNO KORISTITI RUSKI FITOČAJ GLUKONORM?

Način upotrebe: briket preliti sa šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji trideset minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). Kao minimalni period korišćenja, preporučuje se primena ruskog fitočaja Glukonorm tri meseca, a u zavisnosti od intenziteta i vrste oboljenja, nekoliko puta godišnje. U slučaju potrebe za dužim kontinuitetom upotrebe, uzimanje fitočaja može se produžiti. Pogodan za dužu upotrebu. Ruski proizvođač upotrebu ovog fitokompleksa navodi kao individualnu, u zavisnosti od potreba pacijenta, pola, uzrasta, telesne težine i zdravstvene kondicije.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualie reakcije.

Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek.

KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

UPOZORENjA: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponente proizvoda, u toku trudnoće i doj enja.

ROK TRAJANjA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.

NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvti zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi,izvan domašaja dece.

ISPITIVANJE: Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog mišljenja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odrovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim propisima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da sl uži kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …