fbpx
BESPLATNA poštarina za sve porudžbine preko 3000 din / Za sva pitanja pozovite nas na +381 (0) 63 3000 60/ Konsultacije lekara: +381 64 448 0055 |Kontakt mejl: kancelarija@rulek.rs

Granday Chaga – Aktivni onkoprotektivni efekat medicinskih gljiva

4,829.00 рсд

 

GRANDAY CHAGA proactive (Inonotus Obliquus) sadrži kompleks prirodnih imuno modulatora, adaptogena i antioksidanata.

Komponente biljnog kompleksa savršeno se dopunjuju i pojačavaju lekovita svojstva GRANDAY CHAGA proactive.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Onkološka oboljenja prednjače u svojoj rasprostranjenosti i u velikom su u porastu na svetskom nivou. Svake godine broj obolelih raste i smatra se da broj pacijenata prelazi cifru od 7.000.000. Uspešnost lečenja je u direktnom odnosu sa individualnim potencijalom spremnosti svakog organizma da sopstvenim odbrambenim sposobnostima (imunitetom) održi u fiziološkom opsegu funkcije vitalnih organa koji su ugroženi.

U savremenoj medicinskoj praksi hemio i radio terapije pored pozitivnih efekata, izazivaju i neželjene efekte, sa negativnim posledicama, prvenstveno na imuni sistem. Nauka i tradicionalna medicina saglasne su oko toga da je od izuzetne važnosti po čovekovo zdravlje u terapeutske i profilaktičke ciljeve, koristiti dostupne i učinkovite preparate. Oni mogu direktno ili indirektno otkloniti posledice štetnih agensa koji urušavaju ljudsko zdravlje bilo da je to posledica patoloških stanja bolesti ili posledica agresivnih terapeutskih mera lečenja onkoloških pacijenata.

Naučna farmacija je saglasna da su neke vrste gljiva i drugih biljaka koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Sibira i Dalekog istoka u onkoprotektornom smislu delotvorne. Čaga kordiceps i reiši su gljive, a njihovo korišćenje jedan je od načina jačanja i revitalizacije svih organa, odnosno ljudskog organizma u celini.

Sastav: Čaga sa kordicepsom i timijanom (Čaga gljiva, čaga ekstrakt, kordiceps ekstrakt i timijan)

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira (Čaga gljiva i čaga ekstrakt, reiši, đumbir)

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele (Čaga gljiva i čaga ekstrakt, sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele)

Čaga sa kordicepsom i timijanom: Svaka od komponenti zaustavlja patološke procese, jača imunitet i sprečava razvoj infekcija različite etiologije.

Kordiceps (Cordyceps sinensis) čini jednu od komponenti čiji polisaharidi ispoljavaju snažno antikarcinomno dejstvo. Raste na 4000 m nadmorske visine tibetskih masiva. Polisaharidi kordicepsa stimulišu makrofage da proizvode perforin koji blokira mutirane ćelije da se umnožavaju. Osim toga kordiceps intenzivira visok nivo razmene materija u organizmu. Ovaj jedinstveni kompleks ima svojstvo snažnog imunostimulatora.

Timijan sadrži veliku količinu eteričnih ulja koja imaju antiupalno dejstvo. Smanjuje umor, povećava radnu sposobnost organizma i koristi se kao profilaksa u tretmanu protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Podržava funkcionalnost nervnog sistema u svim stresnim situacijama.

Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira: Reiši gliva u tradicionalnoj kineskoj medicini predstavlja beskonačni izvor energije. Naučno je dokazano da reiši pripada grupi gljiva adaptogena koji pomažu organizmu da se zaštiti od štetnih uticaja hemijskog zagađenja, radijacije i posledica promene klimatskih uslova. Reiši gliva efikasno vrši detoksikaciju na nivou ćelije.

Đumbir je biljka koja potiče iz južne Azije. Podstiče razmenu materije u organizmu i stimuliše imunološki odgovor. Takođe poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta.

Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele: Kombinacija Čage sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele je delotvorna antioksidantna zaštita organizma od uticaja slobodnih radikala. Sprečava prevremeno starenje ćelije, jača krvne sudove, poseduje antiupalno i antimikrobno delovanje. Lekovita svojstva sastojaka lista i cveta breskve opisuje u svom radu još sredinom desetog veka poznati doktor i filozof dalekog istoka Ibn Sina (Avicena). On navodi da se upotrebom lista i cveta breskve mogu lečiti oboljenja poput mastopatija, mioma i endometroza… I danas sposobnost i isceliteljska vrednost ove biljke, u Kini se poistovećuje sa blagotvornim dejstvom Žen-šena.

Sibirska jela (Abies Sibirica) se od davnina koristi u tradicionalnoj medicini Rusije kao sredstvo snažne odbrambene sposobnosti.

Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Pakovanje: Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta:

  • Čaga sa kordicepsom i timijanom – 45 briketa
  • Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – 45 briketa
  • Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – 45 briketa

Sada u većem pakovanju od 135 kom (umesto 90 kom) po istoj ceni – što predstavlja potrebnu količinu za jedan i po mesec upotrebe.

Način upotrebe: Jednu otopivu pastilu – briket Čage sa reiši i đumbirom preliti sa 200 ml. vrele vode i posle 5 do 7 min popiti.

Radi postizanja što efikasnijeg dejstva kompleks GRANDAY CHAGA proactive, sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta koje se koriste tri puta u toku dana po tačno utvrđenom redosledu:

  1. Čaga sa kordicepsom i timijanom – ujutru, pre jela
  2. Čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira – u podne, pre jela
  3. Čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele – uveče, pre jela

Period korišćenja: 1 pakovanje Granday Chage je za mesec i po dana upotrebe.

Preporučen period korišćenja je 3 meseca.

Kod onkoloških bolesnika minimum 6 meseci.

Rok trajanja: Godinu i po dana , od datuma utisnutog na pakovanju.

Proizvođač: Artlajf, Ruska Federacija, grad Tomsk.

Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da sl uži kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …