fbpx

Neurostabil – Protiv nervoze, stresa i depresije

2,560.00 рсд

NEUROSTABIL – protiv nervoze, stresa i depresije

Borba protiv stresa i depresije

Neurostabil predstavlja kombinaciju balansiranih ekstrakata bilja koji ispoljavaju umirujuće dejstvo, i mikroelemenata koji hrane i blagotvorno deluju na nervni sistem.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Za razliku od sličnih sinetskih lekova, upotreba Neurostabila ne ograničava radne sposobnosti koje zahtevaju pažnju, budnost i koncentraciju. Takođe, Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost (kao slični sintetski preparati), a istovremeno, Neurostabil deluje umirujuće i opuštajuće.

Stres, česte promene raspoloženja dovode do emocionalnog disbalansa, a posledica je pojava hroničnog stresa, nervoze, depresije, kao i različitie psihičke tegobe i bolesti.

Neurostabil je fitokompleks sastavljen od biljnih sirovina koje imaju široku primenu u narodnoj i zvaničnoj medicini.

Sinergističko delovanje svih komponenti, čine učinak Neurostabila snažnijim i delotvornijim.

Za razliku od sličnih sinetskih lekova, upotreba Neurostabil-a ne ograničava radne sposobnosti koje zahtevaju pažnju, budnost i koncentraciju. Takođe, Neurostabil ne izaziva farmakološku zavisnost (kao slični sintetski preparati), a istovremeno, Neurostabil deluje umirujuće i opuštajuće. Ruski stručnjaci u Art laifu, pažljivom kombinacijom biljaka, stvorili su proizvod koji ispoljava opisano dejstvo, a da tom prilikom ne uzrokuju negativne propratne reakcije. Blagodatno dejstvo ispoljava veoma brzo nakon korišćenja. Sinergetsko dejstvo srdačca, vranilovke, vrbovice, hmelja i božura, dopunjuje dodatak vitamina B-kompleksa (takođe izolovanih iz biljnih materijala) koji strukturno prehranjuju same ćelije nervnog tkiva.

Sastav: Srdačica 27 mg -reguliše stanje centralnog nervnog sistema, normalizuje arterijski pritisak i ima dobro sedativno dejstvo Vranilovka (Origano) – umanjuje grčeve i ima sedativno dejstvo.

Vrbovica (Chamerion angustifolium) – umanjuje grčeve i ima izraženo sedativno delovanje.

B1, B2, B6, B12, Biotin – poboljšavaju promet energije. Nedostatak ovih materija izaziva srčanu i mišićnu slabost. Veoma važni za pravilnu funkciju nervnog sistema.

Hmelj  ima sedativno i protivupalno delovanje.

Božur (koren) deluje pozitivno u slučajevima neurosteničnih stanja drugih nervnih oboljenja različite etiologije.

Terapijske indikacije: Stres , depresija, nervoza, histerija, hipohondrija, povišen stepen uzbuđenosti.

Kardio-vaskularna nervoza, hipertonična bolest, migrene, Distonia vegetovaskularis, Endokrine bolesti, nervoza u klimaksu, Post Menstrualni Sindrom..

Alergija na hranu i lekove; Pušačima kao pomoć u odvikavanju od pušenja.

Kontraindikacije: Individualna preosetljivost na neku od komponenata.

Način primene: Uzimati po 2 tablete po 2 – 3 puta dnevno 15 minuta pre jela.

Pakovanje: 90 tableta.

Rok trajanja: 3 godine, od datuma utisnutog na ambalaži.

Proizvođač: Artlajf, Ruska Federacija, grad Tomsk.

Uvoznik i distributer: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7 đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da služi kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …