fbpx

Oblepiha Krema za telo

395.00 рсд

linija PASJI TRN (oblepiha LINE)

KREMA ZA TELO za regeniraciju, podmlađivanje, sa EKSTRAKTOM PASJEG TRNA i KOKOSOVIM ULjEM sa izraženim antiejdž efektom. Specijalna nega tela.

Odgovara ženama i muškarcima
ZA ČESTU UPOTREBU
Za sve tipove kože

Koža tela podleže istim promenama vezanim za starenje, kao i koža lica. Da bi se što duže sačuvala elastičnost i zategnutost kože, potrebna je specijalna nega.

Sastav

Kompleks organskih biološki aktivnih supstanci (karotenoidi, masne kiseline, vitamini C, A, E, P, K, vitamini B kompleksa, mikroelementi) koje sadrži lekovita biljka PASJI TRN, toniraju i omekšavaju čak i veoma suvu kožu, štite je od dehidratacije i iritacije.

Vitamin C predstavlja moćan antioksidans, a pored toga stimuliše proizvodnju kolagena u organizmu, zahvaljujući kojem ona deluje zategnuto i elastično.

Vitamin A je odgovoran za nežnost i elastičnost, a vitamini B kompleksa ublažavaju svrab i iritaciju štiteći kožu od preranog starenja.

KOKOSOVO ULjE se slavi još od vremena Kleopatre kao nezamenljivo sredstvo za održavanje lepote i mladosti žene. Ovo ulje obnavlja zaštitne funkcije kože, dubinski hidrira i hrani kožu.

Prava briga o vašem telu!

Rezultat

Nežna i mekana koža, zaštićena od prevremenog starenja.

Upotreba

Naneti na čistu i suvu kožu tela.

Pakovanje

180 grama

Rok trajanja

24 meseca od datuma utisnutog na pakovanju.

Proizvođač

PK OOO Belkosmeks g. Minsk, ul. P. Brovki, 19-301, Belorusija

Možda će vam se svideti …