fbpx
BESPLATNA poštarina za sve porudžbine preko 3000 din / Za sva pitanja pozovite nas na +381 (0) 63 3000 60/ Konsultacije lekara: +381 64 448 0055 |Kontakt mejl: kancelarija@rulek.rs

Oleopren Neuro – Regenerator nervnih ćelija

6,480.00 рсд

 

OLEOPREN NEURO – regenerator nervnih ćelija nove generacije

Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, sposobnost učenja itd.) u različitim životnim periodima sklone su značajnim promenama.

Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije ćelija.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih providnih prenolnih jedinjenja iz CO2   ekstrakta iglica sibirske jele.

Ima direktno delovanje kao neuroprotektor. Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu aktivira procese sinteze belančevina kao i proces zaštite od oksiditativnog stresa. Značaj komponenata kompleksa u životno važnim procesima organizma je stabilizacija i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materija na nivou ćelije kao i u procesima poznatim u biologiji kao „disanje ćelija“.

Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa: pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija i td.

Oleopren – neuro ima važnu ulogu u sprečavanju promena funkcije nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombunije se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom.

Dodatno uvođenje glicina, fosfatidilcerina i tokoferol acetata potencira delovanje poliprenolnih jedinjenja i preusmerava ih na nervno tkivo kao i celokupan nervni sistem.

Sastav: U sastav fitokompleksa ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidilcerin i tokoferol acetat, koji u sinergističkom delovanju omogućavaju realizaciju u punoj meri proces zaštite i rehabilitacije ćelijske membrane neurona mozga kao i ćelije perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja.

Terapijske indikacije: 

  • Depresivna stanja
  • Anksiozna stanja
  • Zarad profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom
  • Zarad brze i efiksane rehabilitacije nakon velikih fizičkih i psihičkih opterećenja
  • Kod povreda glave i potresa mozga
  • Poremećaji funkcija somatskog nervnog sistema
  • U kompleksnoj terapije nakon stanja posle moždanog udara, Alcehajmerove bolesti, multiple skleroze
  • Postraumatska encefalopatija ili encefalopatija izazvana hemijskim zavisnostima, uključujući alkoholnu
  • Rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišćenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini

Kontraindikacije: Nisu zabeležene.

Način upotrebe: Jedna kapsula dva puta dnevno uz obrok.

Pakovanje: 60 kapsula.

Rok trajanja: 2 godine, od datuma utisnutog na ambalaži.

Proizvođač: Artlajf, Ruska Federacija, grad Tomsk.

Uvoznik i distributer: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7 đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da služi kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …