fbpx

Oleopren Neuro – Regenerator nervnih ćelija

 

6,480.00 дин.

OLEOPREN NEURO – regenerator nervnih ćelija nove generacije

Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, sposobnost učenja itd.) u različitim životnim periodima sklone su značajnim promenama.

Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije ćelija.

Opis

Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih providnih prenolnih jedinjenja iz CO2   ekstrakta iglica sibirske jele.

Ima direktno delovanje kao neuroprotektor.Mešavina bioaktivnih supstancija u fitokompleksu aktivira procese sinteze belančevina kao i proces zaštite od oksiditativnog stresa. Značaj komponenata kompleksa u životno važnim procesama organizma je stabilizacija i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materija na nivou ćelije kao i u procesima poznatim u biologiji kao „disanje ćelija“.

Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa: pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija i td.

Oleopren – neuro ima važnu ulogu u sprečavanju promena funkcije nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombinije se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom.

Dodatno uvođenje glicina, fosfatidilcerina i tokoferol acetat potencira delovanje poliprenolnih jedinjenja i preusmerava ih na nervno tkivo kao i celokupan nervni sistem.

Sastav

U sastav fitokompleksa ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidilcerin i tokoferol acetat, koji u sinergističkom delovanju omogućavaju realizaciju u punoj meri proces zaštite i rehabilitacije ćelijske membrane neurona mozga kao i ćelije perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja.

Terapijske indikacije

  • Depresivna stanja
  • Anksiozna stanja
  • Zarad profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom
  • Zarad brze i efiksane rehabilitacije nakon velikih fizičkih i psihičkih opterećenja
  • Kod povreda glave i potresa mozga
  • Poremećaji funkcija somatskog nervnog sistema
  • U kompleksnoj terapije nakon stanja posle moždanog udara, Alcehajmerove bolesti, multiple skleroze
  • Postraumatska encefalopatija ili encefalopatija izazvana hemijskim zavisnostima, uključujući alkoholnu
  • Rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišćenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini

Kontraindikacije

Nisu zabeležene.

Način upotrebe

Jedna kapsula dva puta dnevno uz obrok.

Pakovanje

60 kapsula

Rok trajanja

2 godine, od datuma utisnutog na ambalaži.

Proizvođač

Artlajf, Ruska Federacija, grad Tomsk

Možda će vam se svideti …