fbpx

Svjatodar – kompletni detoks organizma

4,604.00 рсд

Nema na zalihama

 

KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR je kreiran u Altajskom oblasnom fitocentru Alfit na osnovu drevnih manastirskih receptura, od biljaka koje pomažu u čišćenju organizma od patogenih mikroorganizama, toksičnih supstanci egzogenog (iz spoljašnje sredine), endogenog (unutrašnjeg) porekla i parazita.
Osmišljen je u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja i regeneracije organizma, detoksikacije krvi i telesnih tečnosti Manastirski biljni kompleks Svjatodar predstavlja najvažniji uslov i preduslov za započinjanje svake fitoterapije. Pet faza fitoterapeutske detoksikacije biljnim ekstraktima obezbeđuju moćno uklanjanje štetnih supstanci iz celog organizma.

Nema na zalihama

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR je kreiran u Altajskom oblasnom fitocentru Alfit na osnovu drevnih manastirskih receptura, od biljaka koje pomažu u čišćenju organizma od patogenih mikroorganizama, toksičnih supstanci egzogenog (iz spoljašnje sredine), endogenog (unutrašnjeg) porekla i parazita.
Osmišljen je u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja i regeneracije organizma, detoksikacije krvi i telesnih tečnosti. Manastirski biljni kompleks SVJATODAR predstavlja najvažniji uslov i preduslov za započinjanje svake fitoterapije. Fitoterapeutska detoksikacija, u pet faza, obezbeđuje moćno uklanjanje štetnih supstanci iz celog organizma.

Proces detoksikacije postupno traje 2 meseca (60 dana) i odvija se po tačno utvrđenom redosledu:
1. Detoksikacija organa za varenje;
2. Detoksikacija jetre;
3. Detoksikacija bubrega;
4. Imunomodulirajuće delovanje;
5. Detoksikacija krvi.

Sastav fitopreparata:
Sastav fitokompleksa SVJATODAR je 100% prirodan. U njega ulazi samoniklo altajsko bilje, bez GMO i bez plastifikatora.
Proizvod pripada liniji biljnih fitoproizvoda farmaceutske fabrike Galen i koristi se u profesionalnoj fitoterapijipacijenata.
SVJATODAR-1 (za čišćenje creva):
krušina (kora)
laneno seme
kamilica
– lopuh (koren)
mirođija (seme)
zizifora
SVJATODAR-2 (za čišćenje jetre):
zvinčac zlatni
smilje
– gujina trava
kukuruzna svila
kamilica
hajdučka trava
SVJATODAR-3 (za čišćenje bubrega):
medveđe grožđe
brusnica (list)
kanadska štapika
erva planinska
bergenija (list)
– poljski rastavić
SVJATODAR-4 (imunomodulacija):
zlatni koren (rodiola)
maralij koren (levzeja)
crveni koren
ehinacea
– crna ribizla (list)
šipurak (plod)
BILjNI EKSTRAKT SVJATODAR-5 (za čišćenje krvi):
– šećerni sirup (šećer, voda, lumunska kiselina)
– ekstrakt troskota
– list bele breze
kopriva
– bela mrtva kopriva
trodelni dvozub
virak

NAČIN DELOVANJA KOMPLETA MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR:
Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa Svjatodar je pretežno samoniklo, a udruženo sa naučnim saznanjima i tehnološkim dostignućima, čini model kojim se uspešno rešavaju specifične zdravstvene tegobe. U osnovi ovog kompleta nalazi se tradicionalna receptura manastira Čemal koja je od davnina poznata po svojoj efikasnosti.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENjEN KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR?
U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, KOMPLET MANA STIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR može preporučiti lekar u sledećim slučajevima:
crevne infekcije, crevni paraziti, bolesti želudačnocrevnog trakta: gastritis, pankreatitis, hronični hepatitis, hronični kolitis, ciroza jetre;
alergijske bolesti;
kardiološke bolesti: ateroskleroza, ishemična bolest srca, stenokardija, kardio-skleroza, infarkt miokarda, hipertonična bolest;
pulmologija: oštre i hronične pneumonije, bronhitis, bronhijalna astma, tuberkulozna intoksikacija
dermatologija: ekcem, psorijaza, neurodermatitis, dijateza.
bolesti bubrega: oštri hronični pijelonefritis, hronična bubrežna insuficijencija.
hirurgija: septično stanje, opekotine, infekcije rana i dr.
onkologija: intoksikacija pri onkološkim oboljenjima, pri hemio i radioterapiji.
– rad i borovak u nezdravoj sredini koja je zagađena olovom, solima teških metala, nitratima, nitritima, duvanskim dimom, izduvnim gasovima itd. Pušačima kao pomoć u o dvikavanju od pušenja
– sportska medicina: otklanjanje posledica korišćenja anaboličkih steroida.
zdravim osobama kao sredstvo za sveobuhvatno čišćenje organizma i podržavanje rada svih sistema.

KAKO PRAVILNO KORISTITI KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR?
Način primene: Tretman traje 2 meseca (60 dana). Od prvog do petnaestog dana upotrebljavati fitokompleks SVJATODAR-1, svakodnevno po 1 briket ujutru i uveče. Nakon toga sledećih petnaest dana upotrebljavati fitokompleks SVJATODAR-2,svakodnevno po 1 briket ujutru i uveče. Zatim, na isti način, sledećih petnaest dana, nastaviti sa fitokompleksom SVJATODAR-3, a poslednjih petnaest dana koristiti SVJATODAR-4, svakodnevno po 1 briket ujutru i uveče. SVJATODAR-5 naznačena je doza: 1 kašičicajednom dnevno, koju je potrebno primenjivati od tridesetog dana čišćenja, sve do kraja tretmana.

NAČIN PRIPREME:
Pre upotrebe, jedan čajni briket preliti šoljom vruće vode, promešati i ostaviti 5-10 minuta. Piti ujutru i uveče po jednu šolju čaja, 30 minuta pre jela.
Veoma je važno uzimati dovoljne količine vode – (30ml na 1kg telesne težine) u toku dana sve dok traje kura detoksikacije.

Kontraindikacije:
1. Individualna preosetljivost na komponente proizvoda.
2. Trudnoća i dojenje
Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, tudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.
Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije.
Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju na ovo upozorenje.

GDE SE PROIZVODI KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR?
Farmaceutska fabrika Galen, g. Barnaul, Ruska Federacija.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o b ezbedno sti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i o dgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

Pakovanje: Fitokompleks KOMPLET MANASTIRSKIH ČAJEVA SVJATODAR sadrži 5 različitih pakovanja poliflornih čajnih mešavina. Četiri preparata fitokompleksa su u obliku lako otopivih čajnih briketa, dok je SVJATODAR – 5 mešavina te čnih biljnih ekstrakta u formi sirupa.
Biljni kompleks se proizvodi u obliku briketa od osušenih, izmrvljenih delova biljaka (cvet, list, koren) težine 2 grama. Svako pakovanje sadrži 30 briketa. SVJATODAR-5 je biljni ekstrakt guste, tamne konzistencije. Upakovan je u bočicu od 100 ml.

ROK TRAJANjA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7đ, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da sl uži kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …