fbpx

Večernije – Biljni preparat za spavanje i smirenje

835.00 рсд

 

Večernije – Ruske biljne tablete za spavanje 

Za san dubok kao Bajkal

Večernije – Dodatak ishrani na bazi biološki aktivnih sastojaka. Biljni preparat za smirenje. Preporučeno u slučajevima stresa, napetosti, poremećaja sna i anksioznosti.

 Večernije je biljno sredstvo kod stanja stresa i poremećaja sna. Zahvaljujući prirodnom kompleksu aktivnih komponenti valerijane, hmelja i eteričnom ulju nane, u kombinaciji sa savremenim tehnologijama ekstrakcije, Večernije ispoljavaju klinički dokazanu visoku efikasnost. Poseduje blag sedativni efekat, deluje smirujuće i ispoljava blago spazmolitičko dejstvo.

Efikasan je kod anksioznosti, depresivnih stanja, nesanice.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Opterećenje nervnog sistema stresom, spoljnjim nadražajima, obimnim intelektualnim ili emotivnim naporima mogu dovesti do povećane razdražljivosti, anksioznosti, preteranog uzbuđenja pa i poremećaja sna.

VEČERNIJE je bioproizvod na bazi ekstrakta lekovitog bilja koji omogućava da se otkloni početni stadijum poremećaja rada nervnog sistema na prirodan način bez opterećenja ostalih organa hemijskim supstancama.

Potpuno prirodan sastav ne izaziva zavisnost a mala gramaža tablet čini doziranje izuzetno lakim. U slučajevima kada je neophodna regulacija stanja anksioznosti, razdražljivosti ili preteranog uzbuđenja uzimaju se manje količine, a kada postoji potreba za spavanjem doza se poveća.

AKTIVNI SASTOJCI: Tableta od 0,18 gr sadrži: koren valerijane, šišarke hmelja, eterično ulje nane.

NAČIN DELOVANJA VEČERNIJE TABLETA:

Zahvaljujući prirodnom kompleksu aktivnih komponenti valerijane, hmelja i eteričnom ulju nane, u kompbinaciji sa savremenim tehnologijama ekstrakcije, VEČERNIJE ispoljavaju klinički dokazanu visoku efikasnost. Poseduju blag sedativni efekat, deluju smirujuće i ispoljavaju blago spazmolitičko dejstvo. Efikasne su kod anksioznosti, depresivnih stanja, nesanice. VEČERNIJE ne izazivaju zavisnost. Ne izazivaju jutarnju i dnevnu pospanost, za razliku od hemijskih analoga. Klinička efikasnost dokazana je u Moskoskom gradskom somnološkom centru i Institut za usavršavanje medicinskog personala i doktora grada Penza.

U neizmenjenom obliku preparat se proizvodi poslednjih 25 godina I prema podacima Ministarstva zdravlja Ruske Federacije, ulazi u 5 najboljih sredstava za spavanje I ublažavanje anksioznosti, poznatih po brzom I pouzdanom rezultatu.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME SU NAMENJENE VEČERNIJE TABLETE

Kao pomoćnu ili osnovnu terapiju lekar ili farmaceut može preporučiti VEČERNIJE u sledećim stanjima:

 • nesanica;
 • uznemirenost izazvana deficitom sna;
 • anksioznost;
 • stres;
 • depresija;
 • nervoza;
 • povišen stepen uzbuđenosti;
 • problemi kardiovaskularnog  sistema;
 • povišen krvni pritisak;
 • migrena;
 • endokrine bolesti;
 • nervoza u klimaksu;
 • PMS sindrom;
 • Poremećaja koštano-zglobnog sistema i gastroenterološkog sistema.

Pogodan za dijabetičare.

VEČERNIJE mogu da se kobinuju sa svim lekovima i hranom.

NAZIV PROIZVODA: VEČERNIJE tablete.

Neto količina: 60 tableta po 0,18 gr.

KAKO PRAVILNO KORISTITI VEČERNIJE TABLETE?

Način upotrebe:

Uobičajena doza: Odrasli i deca starija od 14 godina po 2 tablete 2 puta dnevno sa hranom. Ili 4-8 tableta po potrebi, uveče pred spavanje za lakše uspavljivanje.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe pročitati uputstvo.

Preporučen način upotrebe od strane nadležnih institucija RS može se razlikobati od preporučenog načina upotrebe ruskog proizvođača gde se doza navodi kao individualna, u zavisnosti od potreba pacijenta, pola, uzrasta, telesne težine i zdravstvene kondicije.

Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek.

KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

UPOZORENJA: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponentu proizvoda, u toku trudnoće i dojenja.

GDE SE PROIZVODE VEČERNIJE TABLETE?

VEČERNIJE tablete se proizvode u Rusiji, u fabrici “Biokor”, g. Penza. “Biokor” je jedna od najnagrađivanijih fabrika na teritoriji bivšeh Sovjetskog Saveza zbog kvaliteta i pouzdanosti svojih proizvoda. Poseduje više od stotinu nagrada i diploma. Tehnologija proizvodnje je visoko ocenjena i sertifikovana. Kvalitet sirovina koje ulaze u sastav proizvoda fabrike “Biokor” garantuje visoku efikasnost i bezbednost proizvoda.

Prema zvaničnim podacima proizvod ulazi u top-5 biljnih sredstava protiv nervoze i nesanice, koji najčešće preporučuju lekari u Rusiji.

Efikasnost proizvoda je dokazana kliničkim studijama u Rusiji.

ISPITIVANjE: Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja Instituta za javno zdravlje Republike Srbije i stručnog mišljenja Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakona o sanitarnom nadzoru, Pravilnikom o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih proizvoda i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim propisima. U skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije, na pakovanju proizvoda su označene informacije namenjene krajnjem korisniku navedene od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu.
Upotrebu tableta VEČERNIJE je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije kao dodatak ishrani, rešenjem br. 11568/2017 od 20.10.2017. godine.

Rok trajanja: Dve godine od datuma označenog na ambalaži.

Poreklo proizvoda: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.

Proizvođač: Biokor, ul. Lermontova 3, Penza, Ruska Federacija.

Uvoznik i distributer: RuLek RBF doo, Nine Kirsanove 15, Beograd, Srbija.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj dokument je namenjen samo licima odgovarajuće stručne spreme iz oblasti medicine i/ili farmacije. Proizvod nije lek. Proizvod nije namenjen za dijagnostiku i lečenje. Ne može da sl uži kao zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.

Možda će vam se svideti …