[Total: 1    Average: 5/5]

ENERGIJA ALTAJA – Prirodno podizanje energetskog potencijala organizma

390.00 RSD

Čaj Energija Altaja podiže energiju, pa je idealan da se, kao zdravija zamena, pije umesto kafe tokom dana, kad god osetite pad energije. U izvanrednom ukusu i aromi čaja Energija Altaja mogu da uživaju i deca i odrasli, bez ograničenja.

Više o proizvodu pročitajte OVDE
Opis

Altajske planine nazivaju „zelena apoteka zemlje“, to je jedna od poslednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Upravo najvrednije lekovite biljke koje rastu na području Altaja nalaze se u mešavini biljnog čaja Energija Altaja.

Terapijske indikacije

Zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženom imunomodulirajućem dejstvu biljnih sastojaka (dejstvo na jačanje imuniteta), ovaj čaj ima blago tonizirajuće dejstvo (pojačava opštu otpornost organizma, jača imunitet, daje energiju i elan).

On je i odličan detoksikans („čistač“ organizma), a deluje i kao antioksidans (antioksidansi sprečavaju štetne efekte procesa oksidacije u organizmu za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta).

Čaj „Energija Altaja“ posebno se preporučuje:

  • Osobama u periodima akutnih respiratornih i virusnih infekcija (grip, prehlada, viroza) koje se odlikuju kašljem, kijanjem, glavo-boljom, gušoboljom, malaksalošću;
  • U međusezonama, npr. prelazak  iz jeseni u zimu, iz zime u proleće, kada treba osnažiti organizam i omogućiti prilagođavanju novim vremenskim uslovima.
  • Osobama koje su izložene povećanom fizičkom i umnom naporu, npr. Studenti i đaci, sportisti, osobe čiji posao iziskuje ovu vrstu napora;
  • Osobama smanjene vitalnosti, npr. starije osobe, osobe koje se oporavljaju nakon bolesti.

Kako mu i samo ime kaže, čaj Energija Altaja podiže energiju, pa je idealan da se, kao zdravija zamena, pije umesto kafe tokom dana, kad god osetite pad energije.

U izvanrednom ukusu i aromi čaja Energija Altaja mogu da uživaju i deca i odrasli, bez ograničenja.

Sastav

U sastav čaja Energija Altaja ulazi sledeće lekovito bilje:

* badan
* carska biljka (zlatan koren)
* crveni koren
* majčina dušica
* prorašljika
* pasji trn – oblepiha(plod)
* brusnica (plod).

Način primene - ruski fitočajNačin primene

1 filter kesicu preliti sa 200ml kipuće vode. Ostaviti da odstoji 10-15 minuta i popiti.

Može se koristiti više puta u toku dana.

Shodno potrebi doza se može povećati.

Za minimalni period korišćenja, preporučuje se primena ovog fitokompleksa 3 meseca, nekoliko puta godišnje. Period upotrebe se može produžiti u zavisnosti od vrste i obima oboljenja koje se tretira.

Pakovanje: 10 kesica po 2 grama.

Kontraidikacije

Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od sastojaka biljaka.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) potrebno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.
Proizvođač: Farmaceutski zavod Galen, grad Barnaul, Ruska Federacija.

Preporuka od strane Srpske Zdravstvene Organizacije

Rulek proizvode možete poručiti direktno putem sajta i platiti pouzećem. Za porudžbine preko 3000 rsd poštarina je besplatna.
POZOVITE NAS
NARUČITE ONLINE