[Total: 1    Average: 5/5]
Opis

Intenzivna MASKA – KONCENTRAT za kožu oko očiju i usta

Stalna kontrakcija mišića lica predstavlja glavni razlog za stvaranje mimičkih bora oko očiju i usta. Ovaj proces može da se ubrza usled genetskih predispozicija za rano propadanje kože, zato mimičke bore mogu da se pojave i u prilično mladim godinama. Specijalne komponente maske obezbeđuju licu neophodnu negu i daju vidljive rezultate: izravnavaju bore i vraćaju koži baršunast ten.
Inovativni kompleks SYN® AKE omogućava vam da se oslobodite bora, bez primanja intradermalnih injekcija za podmlađivanje.

SYN® AKE blokira prenošenje nervnih impulsa koji dovode do kontrakcija mišića lica. Kada su mimičke bore opuštene, slabi njihova sposobnost kretanja, koža iznad njih se obnavlja, a bore izravnavaju.
Kompleks prirodnih hidratantnih sredstava intenzivno zasićuje kožu vlagom i dozvoljava ćelijama da je zadrži tokom dužeg vremena, dajući koži tonus i povećavajući suprotstavljanje negativnim faktorima iz okruženja. Kao posledica toga, koža ponovo dobija svežinu i elastičnost.

Upotreba:

Otvorite pakovanje, izvadite masku i stavite je na čistu kožu oko očiju, kako je prikazano na slici. Skinite posle 20-25 minuta. Ostatke tečnosti nežno umasirajte u kožu vrhovima prstiju. Preporučujemo da završite proceduru nanošenjem krme koja odgovara vašem tipu kože. Maska je za jednokratnu upotrebu.

Sastav:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolysed Soy Protein, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben

Rulek proizvode možete poručiti direktno putem sajta i platiti pouzećem. Za porudžbine preko 3000 rsd poštarina je besplatna.
POZOVITE NAS
NARUČITE ONLINE